Bebelusi de martie - aprilie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

da,e clar! Am luat-o si eu pe ulei! Ia uitati-va ce mesaj am scris mai inainte:)!
Iertare Adsena! Sa ti se faca bine micuta!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

dana

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mamacita, da mai, s-a gandit ca-i trebuie si i-a fost lene sa mearga sa caute. Ca daca ar fi fost macar platit, mai ziceam, dar nu era.

Glumim, radem, dar cu mine la noapte cine sta? Ca Rares doarme dus dupa doar cele 5 ore de az noapte.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

An-k, saru'mana de intrebare, nu facem tocmai bine! Azi iar i-au iesit oxiuri la copro. Mi=e o ciuda de mor, ca nu mai stiu ce sa ii mai dau. Insa e bine ca mananca si are 8.990 kg (a pus in 3 sapt. peste 700 g, deci recupereaza bine). Offf! A inceput si sa planga la culcarea de seara - cred ca nu ii ajunge timpul pe care il petrecem seara impreuna. Dar, slava Domnului, maine e ultima mea zi la munca din anul asta. Si o sa stam nas in nas. Imi mai pare rau si ca nu am timp sa cumpar cadouri , si ca vine ziua mea si nu sriu daca sa chem "copii" pe la mine sau nu... Eh, o pasa mai proasta, ce sa-i fac.
Una din colegele mele de la munca e grvidutza si imi amintesc cu drag cum eram acum un an si parca ma incearca nostalgii... Voua nu va e dor? Mie mi-e dor inclusiv de suturile interne din miez de noapte...
Vorbind de acum un an, bine ati revenit, Infofun si Elibui.
Elibui, am recitit de curand: cam acum un an ne-am intalnit la Pizza Hut. Pacat ca a fost o experienta singulara! Baga poze, vreau sa-ti vad puia!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Andrruzza hai mai ca stau eu cu tine, mie si asa mi-e urat sa dorm, cand nu am barbatul acasa....

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Mai fetelor sunteti tare simpatice,va-ti facut itinerariu' treceti si pe la mine,dar nu bag mana in foc ca imi iese tot super si ma refer la prajituri ,le mai greswesc cateodata si nu sunt chiar asa o gospodina formidabila.Cand m-am casatorit nu stiam sa fac mai nimic ,de la mama acasa daca spalam si farfuria era mult.Al meu sot nu stie decat sa friga oua ,cartofi si cam atat,atunci a trebuit sa ma infintez in bucatarie,noroc ca prind repede si inventez ce nu stiu,chiar si tortul ce vreau sa il fac de craciun e o combinatie de 2 retete de tort,sa vedem ce iasa.
Alicia a facut pasiune pentru brad,trage de zor de el,si mai trage si de cablul de rds,care nu e prins bine,se deplaseaza in continuare doar cu spatele in rotobil.
Revin ca am tras o sperietura cu ea si-a bagat un glob mic in gura.

Mergi la inceput

infofun si elibui- bine ati revenit!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Caramella imporatnta e atmosfera.. nu e ce in farfurie.. mai aducem si la pachet...

si pentru ca va aduceati aminte cum era anul trecut cu burtica ia poftit de revedeti ce scriam in urma cu exact 1 an...

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=38447&whichpage=3

Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

andruzza ma alatur lu' NINO si stam cu tine!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Deci suntem 3: Andrruzza, Daria si eu... cine mai vine..?

Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput