Nunta in Iasi (10)--in haine de sarbatoare

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

in metro am fost azi si nu aveau decat ceva negru cu o broderie dar bej...imi trebe maro inchis...rochitza mi-am luat-o din mall...
si fiindca am uitat sa va povestesc si eu am avut un craciun minunatprimul craciun de femeie maritataam petrecut foarte frumos in seara de ajun cu nasii in prima zi cu parintii si socrii si a doua zi iar la nasi...am primit si multe cadouri foarte frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neatzaaaa....
Mamaaa ce dor mi-a fost de voi! Ce faceti, dragele mele? Vazui ca ati petrecut bine, ca a venit Moshu incarcat..e bine!
Si noi am petrecut frumos, am avut parte de multe-multe(prea multe) cadouri...si de un pui mic extrem de cuminte! Ma rog, jucaush, bocanash dar cuminte. Noaptea avem oareshce probleme..dormim 3 ore, apoi ne trezim sa plangem si tot asha, dar sper sa-i treaca!
Nusha de ce nu te impaci bine cu "silicoanele"? Te deranjeaza sau ce? Eu am avut la nunta si zau ca nu le-am simtit. Si toata lumea se mira ca "mi-o crescut bustu'"!
Darriutza ce face strumful? Cum s-a impacat cu mancarea de Craciun? Ca e mai grea si deh...
Ralu ce-ai patit? Nu mai fi suparici! Uite un si o ca sa-ti treaca!
Va pup pe toate si ne auzim....

Mergi la inceput

sunsmile bine ai revenitma impac cu silicoanele dar se vad prin decolteul rohiei dar aseara am tot probat pana mi-a venit ideea sa le pun un pic mai jos si stau perfect asa...multumesc pentru idee cautam eu mult si bine sutien maro

Mergi la inceput

Ce ma bucur Nushulicule! Sa fii frumoasa si luminoasa de Revelion! Mai ales ca o sa fiti intr-un super loc! Nu e de fatzada, chiar ma bucur pt voi!
Va pup

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

Ce ma bucur Nushulicule! Sa fii frumoasa si luminoasa de Revelion! Mai ales ca o sa fiti intr-un super loc! Nu e de fatzada, chiar ma bucur pt voi!
Va pup

saru'mana lory esti o dulce oricum...voi ce faceti de rev?

Mergi la inceput

Nushu noi facem Revelionul in Bucuresti. Intr-o casa super mare, unde au firma prietenii nostri cei mai buni. Vom fi vreo 20-24 persoane si speram sa iasa ok. Nu am vrut sa mergem nicaieri, pt ca eu sunt in doliu si nu as fi avut chef. Si acum mai avem si puiul asta mic si galagios si suntem "arestati la domiciliu" pt o vreme!
Daca mai pot ajuta cu ceva, vb pe messg, ok?
Pupici la miresici si doamne!..si burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna dimineata fetelor. Ce harnicute ati fost astazi
SunSmile, strumful e bine, zilele acestea a dat reprezentatii pt. tati la greu.
Cu papa...foarte bine, din 2 motive: nu il intoxic de mic si toxoplasmoza(nu sunt protejata, am instructiuni de la medic: pot manca doar ce gatesc in casa si fiert ft. bine). Am mancat pui, de porc(un carnacior si o felie de pastrama - facut in casa, gatit bine) ca de vita nu mi-a placut niciodata. Aaaaa si 5 sarmalute(cu vita) in toate aceste zile - nu au fost grase. Cam asta am halit eu, deci nu a fost papa grea pt. el.
Sper ca si de revelion sa pot la fel si sa nu am pofte deloc, ca si pana acum, ca daca vin am inteles ca e jaleeee
Urechiusa ce face? Bravo lui ca a fost cuminte. Lasa, cu timpul o sa doarma mai mult noaptea sau o sa invete sa nu va mai trezeasca.

la purtator
noi

Mergi la inceput

Buna Darriutza! Ma bucur sa aud ca strumfi mic e bine si mami lui la fel! Cica (asa ca babele) daca n-ai avut pofte pana acum, slabe sanse sa mai ai...puternice, nu asa de forma!
Urechiusul meu e cuminte, mananca, doarme ziua, se joaca, latra, maraie..este extrem de sociabil! Am descoperit ca atat orezul cat si morcovelul ii fac rau...nu le digera si se strica la stomacel. Asta e!
Cat despre dormit noaptea...am inceput sa fac rugaciuni! Doarme un pic apoi se trezeste si incepe sa umble prin casa si sa miorlaie. Iubi ma cearta ca io sar imediat din pat si merg la el. Dar nu suport sa-l aud plangand. M-a "incalecat" deja.
Ralu pe unde esti? Hai vino sa mai povestim si sa te mai calmezi un pic! Te asteptam!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

buna fetele
am intrat si eu sa va salut
sa va doresc sarbatori fericite la toate si un an nou cat mai bun, mai ales pt cele care vor fi miresici in 2006!

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Fetele mele dragi, inca traiesc. Sunt la munca si mai mult stam degeaba, ceeea ce ma enerveaza la culme...
Luni, dupa ce v-am salutat si eu asa, un pic, de Craciun, dupa ce venisem suparata de acasa, am avut "show" cu socrul meu idiot.
Si apoi, mai pe seara, partea a doua, ca sa incheiem ziua cum trebuie. Ca la nebuni.
Singura veste buna e ca socrii ar pleca pe la Tg Mures (si se plang ca nu au bani, la el e pe punctul de a se inchide fabrica etc) de Reve. Pentru noi e super asa. Ca am sta si noi linistiti, fac si eu ceva mancarica, un tortulet pentru 2006... Daca nu pleaca, nu vreau sa ma gandesc cum va fi... Ca la mine nu cred sa ne mai ducem, dupa...
Aici nu... Nu stiu, zau! Sper sa plece, totusi!
In rest sunt la munca. Si vestea super (dintr-un anumit punct de vedere) pe care am primit-o ieri, m-a mai bucurat. O colega pe care am ajutat-o eu sa intre la noi si care ma trata de aproape un an cu un dispret ingrozitor, a plecat asta-noapte in Spania, de tot, adica nu in vacanta. Deci vin si eu mai linistita la munca. E nasol insa modul in care a procedat. Pur si simplu a sunat aseara pe sef si i-a zis ca ea pleaca. Punct.
Mai vorbim!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput