Nunta in Iasi (10)--in haine de sarbatoare
Raspunsuri - Pagina 2
ralnied1 spune:
Cu placere, Darria!!!
Mi-am amintit ceva. Maine este 21 decembrie. Mexxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Esti pe faza???????? Parca maine pleci in Italia, nu??? Am vrut sa-ti urez drum bun si Sarbatori fericite!, pentru ca nu cred ca ne mai auzim anul asta, nu??? Te asteptam sa revii si sa ne povestesti totul!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Darria spune:
Uite de asta e bine sa fie cineva printre noi cu memorie buna
Mexxa, drum bun, sa ajungeti si sa va intoarceti sanatosi.
Sarbatori fericite petrecute impreuna cu familia
Craciun fericit
LA MULTI ANI !
SunSmile cred ca deja te joci cu urechiusa Zbenguiala placuta
la purtator
noi
nushulica spune:
salutare fetelor!pa fetelor!... cam asa vor suna mesajele mele de acu inainte pana la sfarsitul anului ca nu am timp deloc la serviciu e nebuneala mare si cand ajung acasa adik pe la 6-7 seara nu-mi mai trebe nik...aaa ba da ma asteapta bucataria curatenia de craciun ca mai am un pic si cate altele
apropo de bradut eu cred ca am fost cea mai harnicutza dintre voi l-am facut de pe 12 seara stiind cum este programul meu in urmatoarele zile(experienta anilor trecuti)este tare frumos nu stiu daca o sa am timp de poze sa vi-l arat si voua ...care vreti sa-l vedeti puteti veni cu colindul pe la mine
noi plecam saptamana viitoare in tarile calde mergem sa mai facem si plaja ca ne-am saturat de frigul de afaravom merge pentru 10 zile in acapulco mexic acolo sunt acum 30 grade va dati seama ce ma asteapta!!! abia astept sa plec
daca cumva nu mai intru ca nu stiu ce timp voi mai avea vreau sa va urez de pe acum
CRACIUN FERICIT!!! si UN AN NOU FERICIT SI BOGAT PLIN DE IMPLINIRI,MULTA SANATATE VOUA SI COPILASILOR SI TOT CE VA DORITI SA VI SE IMPLINEASCA
miresicilor de anul asta le multumesc pentru toate informatiile si pentru tot ce au facut pentru mine (ca m-ati ajutat mult),celor de anul viitor multa liniste si pace si nunti fara stres asta va doresc eu din tot sufletul
pentru toata lumea CRACIUN FERICIT si mai vorbim la anul....promit multe poze de acolo si daca am net acolo poate intru sa mai vb ca o sa am timp...voi fi in concediu,nu?
pa fetele v-am pupat
ralnied1 spune:
Ei, Darria, tare ma bucur cand imi sunt si mie recunoscute meritele la adevarata lor valoare!
Nusha, tu vorbesti serios cu plecatul??? Daca da, si pe noua cui ne lasi??? Nu meritam si noi sa evadam??? Ca si noi am fost cuminti, am muncit, am avut grija de iubiteii nostri etc...
Ei, bine, daca totusi pleci, drum bun, distractie placuta si sa va intoarceti cu bine la noi! Multumim pentru urari! La fel sa va aduca si voua Craciunul si Noul An!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
iulissa spune:
Fetitzelor Scumpe,
M-am intors :-)
In sfarsit pot sa va arat si pozele de la marele si fericitul eveniment: cununia mea civila ;-)
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=526113797
sau http://community.webshots.com/myphotos
(sper sa mearga, e album public..user: Iulisa)
Promit sa atasez inca multe de la petrecere si din luna de miere mai ales :">
Multumesc tuturor pentru uragi, dragele mele !
Iulica Nevestica ( de 2 saptamani si 2 zile)
lullabay spune:
Fetele dragutzele ce agitatie pe forum si ce harnice sunteti..si daca verific forumul din 2 in 2 ore si tot am ce citi!
Drum bun fetelor care pleaca ..Nushulica (sa stii ca te invidiez putin asa putin)..Mexxa sa ai parte de sarbatori calde alaturi de cei dragi...v-am spus ca eu va cunosc pe toate chiar daca voi nu ma stiti pe mine
Ralnied ai dreptate cu cununiile civile vara cand se da dezlegare la nunti....potopul.uneori ma intreb de unde se aduna asa de multi
Pupici fetelor de la Bucuresti eu sunt bucuroasa ca ne citesc....si eu le citesc pe ele!!!!!
Eu nu reusesc sa vad pozele Iuliseei mai incerc.
Zambeste,maine va fi mai rau!
Darria spune:
Nushulica: drum bun, sa va intoarceti sanatosi si poate 3 sau de ce nu 4 adica cu la purtator
Craciun fericit
LA MULTI ANI!
Iulisa, asta e albumul tau?
http://community.webshots.com/album/526113797iPSEPx
Sa fiti fericiti pana la adanci batranete
Noapte buna fetelor
la purtator
noi
SunSmile spune:
Buna seara fetele,
Pai sa incepem...
Mexxa drum bun, sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un an nou cu multe, multe bucurii si realizari! Si cu un BB sanatos si frumos!
Nusha...felicitari! E un loc superb (diplomata din mine trai "fro" 3 ani p'acolo)! Sa ne aduci poze multe-multe si sa ai grija de iubi tau! Are ce vedea acolo, trust me!
Altfel un Craciun fericit si linistit, un nou an mai bun si mai prosper...si tot ce va doriti voi! Sa va distrati pt tot anul! Te pup
Ralu...lasa ca se intoarce ea cu poze si povestiri frumoase. Si noi ramanem aici si o asteptam cu drag, nu? Si felicitari pt noul capitol, in hainutze de sarbatoare!
Iulissa frumoase poze! Sa fiti fericiti toata viata si sa va iubiti in fiecare zi mai mult!
Darria...din pacate urechiusa nu a ajuns acasa. A avut crescatorul o problema si prin urmare ne intalnim maine cu mandretea noastra. Si ca sa fie tacamul complet, i-a venit lui iubi sa-l luam cu pedigree si ...o sa fie campionul nostru, care costa cam cat doua saptamani in Grecia! Dar il iubim fara sa-l cunoastem!
Lulla..te inteleg! Si eu le-am urmarit pe fete din umbra. Apoi n-am mai rezistat si am vrut sa le cunosc! Si sunt tare bucuroasa pt ca am castigat niste prietene pe cinste!
In rest...noapte faina si vise placute!
p.s. maine desteptarea again!
nushulica spune:
uite ca am intrat iarasi chioara de somn sa vad ce mai faceti ...va multumesc mult la toate pentru urari ...din pacatedarrianu se va implini ce ai zis tu ca eu tocmai fac un tratament si sigur nu voi putea veni din mexicdar sa stii ca deja ne-am facut planuri(bucatica aia de om dulce adik nepotica)m-a zapacit de tot ....acu doua saptamani daca imi zicea cineva de ziceam ca are ceva cu mine ca imi vrea rau nu concepeam asa ceva si de cand a venit nepotica, si vreau sa zic ca nu trece seara sa nu ma duc la ea s-o tin in brate chiar daca ea mai mult doarme,m-am schimbat gandurile si am facut planuri si noi dar trebuie intai sa fac un tratament dupa care rezolvam problema...cred ca te pun sa-mi botezi ca tu mi-ai zis cel mai des de copilas si chiar m-ai pus pe ganduri un pic dar recunos ca ingrid a avut mult de spus in decizia finala
noapte buna
nushulica spune:
sunsmile merci ca m-ai informat in legatura cu fetitzele de acolo...cu toate ca noi nu avem probleme de genul asta el nu prea se uita dupa "fufe" (cum le numeste dumnealui)iar eu nu prea ma oftic daca se uita asa ca ....nu va fi nici o problema....
am o rugaminte la voi sfatuiti-ma si pe mine cu ce sa ma imbrac la petrecerea de revelion ca nu-mi trece nici o idee prin capu asta sec...deci acolo e foarte cald 30-33 grade iar petrecerea de revelion va fi organizata la restaurantul hotelului care are 5* deci nu e chiar simplu...m-am uitat prin mall degeaba nu gasesti decat niste zdrente...fix asa as numi hainele care sunt acu "in tendinte"
astept sugestii de la voi