Nunta in Iasi (10)--in haine de sarbatoare
Raspunsuri - Pagina 11
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Darria...pai am fost la doctor azi..ca eram tare ingrijorata!L-a durut burtica si a facut caca urat mirositor..pffuuu
Si ne-a facut injectie, ne-a dat pastilutze si ne-a zis sa nu mai papam orez, morcovel si lapte. Chiar daca lapte i-am pus un pic in branzica. Si acum i-am facut supa de pui cu galushte...a mancat ca haplea, si-a revenit cu "scaunul"..s-a umflat ca un cimpoi si a adormit dus! Sper sa doarma si la noapte ca altfel io emigrez in Somalia(ca oricum am inceput sa arat ca aia de acolo)!
Va pup..noapte faina!
Hai ca m-ai inveselit, SunSmile! Parca il si vad pe Alex, cu burtica in sus!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
lullabay spune:
Ral..si mie imi pare rau ca lucrurile nu sunt asa de bune si ca esti trista....dar stii asa e in viata....... zile bune.....zile rele....e bine daca atunci cand facem o suma e mai mult bine decat rau....si uite si partea buna:ai scapat de colega nesuferita...si aveti si nasi(daca voi ii vreti normal).
Si sa nu mai spui ca ne superi cu pr.tale...de aceea suntem aici..chiar si virtual ca sa ne ajutam ...si la rau....nu numai la bine
SunSmile ce amuzanta esti!!!!...mi-l si inchipui pe puiul mic cum se umfla!!
Nushulica distractie maxima!
Darria e atat de......,nu exista cuvant, sa stii ca ai un bebe in burtica!!!!eu am o prietena care va naste in ianuarie si o sa merg cu ea la spital..naste natural...daca o sa vrei sa iti povestesc pt mai tarziu..cu cea mai mare placere.....eu sunt asa de emotionata....parca nasc eu nu ea!
Zambeste,maine va fi mai rau!
ralnied1 spune:
Darria, asa se zvoneste in cartier, ca vineri al pleca batranii la Tg Mures si s-ar intoarce pe marti incolo... Ar fi super! Ma rog sa plece!
Si, da, SunSmile, asa e programul meu, de la 13 la 21. Numai ca avem noroc si plecam pe la 20.30 cel tarziu. Iar zilele astea, ne permitem luxul de a pleca pe la 19.45... Asta e. Decat deloc, ma multumesc pentru moment si cu acest servici.
In seara asta am fost in Billa si am cheltuit o gramada de tichete de alea de masa... Mai am doar cateva. Dar am zis ca daca pleaca socrii, ramanem aici, in Iasi, deci trebuie sa fac si eu ceva de-ale gurii, macat cat de cat.
Nusha: drum bun, distractie maxima si un An Nou super! Sa te intorci cu bine si sa dai un semn si la noi ca e totul in regula. Te pupic!
Noapte buna!
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Lulla, iti multumesc si tie pentru sustinere.
E adevarat ca ceea ce am sperat sa fie una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea, este in ultima vreme, cam nasoala rau de tot, dar sper ca va veni si la mine soarele la un moment dat...
Iar la faza cu respectiva colega (care acum un an si jumatate, cand am adus-o eu la acest servici, imi era prietena f buna si facea pe servitoarea la o firma obscura din Pascani, ca secretara nu era, de vreme ce stergea praf, facea mancare, cafele si curatenie, cumparaturi pt sefi si cam atat), ma bucura plecarea ei. Sincer, in ultima vreme, ajunsesem sa merg la munca, doar pentru ca trebuia. Ma apuca groaza cand stiam ca dau iar ochii cu ea. Dar felul in care a procedat, m-a dat gata si nu doar pe mine, ci pe toata lumea...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Darria, mi-am adus aminte de ceva: stii ca iti ziceam ca pe tichetele astea de Sarbatori, iau Garonne pt nunta... Ei bine, in Billa am consumat in seara asta tocmai acele tichete...
Oricum, mi-a venit alta idee. Cred ca voi lua Angeli Cherry, ca e mai ieftin si oricum, dintre cei care imi vin la nunta, multi nu stiu cu ce au de-a face...
E si maine o zi!
SunSmile spune:
'Mneatza,
Ce fac fetele mele azi? La Iasi e soare? Ca aici e tare draguta vremea, nici nu zici ca-i sfarsit de decembrie!
Ralu, Lulla...nu mai radeti ma, ca asa e! O sa va pun niste poze cu <inainte si dupa masa>. Sa vedeti si voi ca exista balene blanoase. Doctorul ne-a facut ieri o injectie si ne-a zis ca o sa urinam mai des, dar nu chiar asa. Din 3 in 3 minute face cate o harta a lumii pe parchetul meu lucios. Noroc ca-l iubim noi asa tare!
In rest...Nushaaaa....drum bun inca o data! Va pup si abia astept sa va intoarceti! Sa-ti iei "argintaraie" de acolo..e full!
Pupici la gagici!
Darria spune:
Buna dimineata.
SunSmile, stai un pic ca nu ai vazut tot: sa-l vezi cat de comic este cand o sa pape culcat. Asa a mancat o data a mea, avea burtica prea plina ca sa mai stea in picioare. Era ca un crocodil in miniatura. Sa ai grija sa nu pape prea mult ca sa nu-i fie rau.
lullabay nastere usoara prietenei tale si un bebe sanatos.
Ralu, viata trece mai cu bune mai cu rele, important e ca sunteti impreuna si va sustineti unul pe altul.
Bautura: lasa, ca vor mai fi si alte tichete, in ianuarie, de exemplu. Tu stii cel mai bine ce sa cumperi si ce invitati ai, mai ales ca faceti totul singuri.
la purtator
noi
Ramonika spune:
fetele, am citit mai demult pe aici pe la voi ca cineva isi luase silicoane pt nunta. poa' sa-mi zica si mie de unde si le-a luat si cat au costat? ca Mama Natura nu prea a fost darnica nici cu mine la capitolul asta si as vrea sa suplinesc
multam fain
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
ralnied1 spune:
"neata si de la mine!
Am reusit in cele din urma sa ma trezesc (cel putin partial). Am facut ceva de papa si acum sunt la capitolul spalat. Mai am un pic si acusi o tai la munca (ultima zi pe 2005!).
Darria, stiu ca mai vin si alte tichete, iti ziceam asa, ca fapt divers, ca sa vezi ca sunt mai zapacita decat tine. Am zis ca fac ceva cu ele, am uitat, le-am cheltuit si nu le mai am... Nu-mi pare rau, stai fara grija, ca azi le ia iubi pe alea pt ianuarie...
SunSmile, cum sa nu radem daca e asa comica faza? Ca sa nu mai zic in ce stil le povestesti si tu, parca vad in fata ochilor!!!
Ramonika, pana sar fetele sa te ajute, parca eu imi amintesc ca si-au luat de la Casa Modei. Nu sunt sigura, ca la vremea aceea, nu prea aveam treaba cu subiectul. Iti vor spune ele mai multe amanunte...
E si maine o zi!
SunSmile spune:
Uitati si voi un ureacheat jucaush si neastamparat...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/steli100/album?.dir=/1e2a&.src=ph