bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Iau antibiotic, iau sirop, iau multe. Vad ca mie imi trece si la Seb e mai rau. Noroc ca el nu mi-a facut febra, ca aia mai imi lipsea. Merci fetelor!

Liviana, uite, nu numai tu esti necajita si nu vorbesti de petreceri. Si eu vroiam sa fac bunatati ca in fiecare an, acum nu mai am chef decat de stat in pat.

Shobo, e scump tare Codrin, e un ingeras in pozele cu caciulita de Mos pe bicicleta.

Tomasa, no problem!

Alina, curaj mult iti doresc,imi imaginez ca esti trista pentru ca ai muncit mult ca sa il iei si nu te asteptai sa se intample contrariul, dar am observat ca fetele il iau in general din a doua, cum a spus adita, noi suntem mai emotive decat barbatii, si de asta picam. Dar a doua oara stim ce ne asteapta, si nu e la fel! Am repetat ce a zis adita, dar asa este, si am vrut sa te incurajez, ca ai nevoie! Te pup si pe tine si pe Mandy!

Seb mi-a facut si el o surpriza de Craciun. A invatat sa se ridice singur in picioare din fundulet fara sa se mai sprijine, si nu va zic ca saptamana trecuta s-a trezit George cu el in pat si a facut ochii mari ca in desene animate, nu-i venea sa creada, ca a vazut ca eu nu sunt pe langa el. Am repetat sa vedem daca intr-adevar el s-a suit singurel, si a facut-o iar. Asta la verisorul lui George, unde patul e mai jos, dar oricum, lui ii vine pana la mijloc. Si cand am venit seara acasa se invatase, si iar s-a trezit George cu el in pat si cred ca ati vazut in poze ca patul nostru e mai inalt, ii vine mai sus de mijloc, dar se agata cu mainile de patura si urca un picior si dupa aia pe celalalt. Acum George ii zice ca daca stie sa urce in pat, sa il invete sa se si dea jos, sa nu mai coboare in cap.:)))

Ma duc in pat ca nu mai pot....

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Oana, ce-as mai sta si eu in pat acum, mai ales ca m-a lovit si pe mine raceala. Dimineata m-am sculat cu o stare naspa, visasem urat, ma durea capul si gatul, nasul era si el infundat. I-am spus sotului sa aiba grija azi ce face, sa nu pateasca ceva caci am visat urat. Din pacate premonitia s-a adeverit. Ni s-a crapat tare parbrizul la masina si sper sa il poata schimba sotul pana sambata cand vom merge la Braila...
Oricum, unsa peste alta am de gand sa gandesc mai pozitiv, caci prea am picat in oala cu griji, acum inainte de sarbatori.
In concluzie Oana, eu zic sa incerci sa faci o activitate care te destinde, nu sta asa. Felicitari lui Seb pt cocotzeli!

Shobo, frumoase pozele cu Codrin. Spune-mi te rog, masina pe care statea in poze este cumparata de voi? As vrea sa stiu de unde ati luat-o si cat a costat. De asemeni, vreau sa vad si eu poza cu cana. Cine a pus linkul, caci n-am bagat de seama. Cat priveste fructele, eu nu i le dau cu coaja, ci rase fara coaja sau in prajituri.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei
Petrecere Craciun DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Va multumesc pentru urarile adresate puiului meu.

La multi ani dragul meu Rayan! Sa ai o viata cat mai frumoasa!!

Poze noi:

http://community.webshots.com/user/sweety29103

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

La multi ai cu intarziere pentru Codrin si Matei. Sa fiti fericiti!

Lali, pe unde esti?

Gabiu, de ce nu mai zici nimic?

Ce se intampla de sunt atat de putine mesaje?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc Crinuta!
Eu cred ca fetele ori sunt plecate ori sunt ocupate cu pregatirea bunataurilor de Craciun ori sunt pe la cumparaturi (sau doar la o plimbarica caci tot ninge frumos).

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei
Petrecere Craciun DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

multumesc fetelor!

si eu zic ca arata super in pozele cu caciula de MOS... chiar am facut calendare dupa ea si le dam cadou rudelor/prietenilor acum de Craciun.
Liviana, masina e adusa de soacra de la Budapesta, deci nu stiu dc exista pe la noi. probabil ca da. nici cit a costat nu mi-am permis s-o intreb, a fost placerea ei... de cite ori pleaca si pleaca des afara ii aduce ceva .
cu cana cu cioc tomasa te poate ajuta, ea a pus-o undeva la albumul sau parca.

l-am scos pe Codrin pe la 12-1 afara la fulgi si i-a placut, chiar cinta la niste copii aici la scoala generala de linga bloc.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Si eu caut pentru Rayan masinuta sau ceva de genul acela cum are Codrin si inca nu am gasit.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

La Multi Ani fericiti Rayan! Sa cresti mare, sa fii sanatos si norocos si sa ai o viata fericita!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna!
Crinuta, e un scump cum merge el si cum vb la telefon. Vorbeste cu tati?

Am si eu o intrebare, dar sa nu ziceti ca-s nebuna, please. Copilul meu nu prea mai sta si el in fund (si jucariile se apleaca, le ia si atat, nu se aseaza) sau sa mearga in patru labe, numai in picioare totul, si mi-e frica sa nu pateasca ceva, e normal acum sa stea asa cat e treaz, sa nu se odihneasca deloc, nu se mai numeste la varsta asta fortare, nu? Ma uit acum la el, si bolnavior si tot numai in picioare. Eu tot sunt obsedata cu picioarele, desi se vede clar ca acum merge bine, ca e sigur pe el, ca nu mai tine piciorusele in interior ca inainte.

Mergi la inceput

Oana, eu zic sa il lasi asa cum vrea el. Si Rayan a avut o perioada destul de lunga cand nu vroia sa stea in fund. A inceput sa stea de pe la 8 luni aproape, si eu l-am lasat ca oricum nu aveam cum sa-l fortez.
Eu zic ca daca l-ar obosi statul in picioare s-ar lasa singur in fund. Bucura-te ca are multa energie.

Legat de telefon, am pus pozele deoarece e foarte haios cand ridica receptorul. Jucaria e de fapt o jucarie telefon iar daca formezi un nr se aude un sunet, iar de cate ori aude Rayan asta ridica receptorul si il duce la ureche, uneori invers. De zis nu zice nimic, spun eu in schimb" alo, alo" incercand sa il fac sa asocieze cuvantul " alo" cu receptorul telefonului.
Mai pune si tu niste poze noi cu el mergang sa vad si eu ce pozitie are cand merge, dar daca spui tu ca nu mai tine piciorul in interior e bine.
Nu am apucat sa il intreb pe sot, deoarece are laptopul stricat, dar cum apuc sa vb cu el mai mult il intreb.

Tomasa, multumim pentru urari! S-au mai estompat petele?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput