bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Si de la noi aceeasi urare. Sa aveti parte numai de bucurii.

Bestutza, felicitari! Ma bucur pentru tine si te asigur ca faci o treaba extraordinara - copiii vor creste practic impreuna, fiind atit de mica diferenta intre ei.
Eram convinsa ca eu voi fi prima "din nou mamica", dar niste evenimente mi-au schimbat planurile si se pare ca trebuie sa mai amin... Banuiesc ca deja te-ai inscris si la mamici de iulie, dar sper ca vei mai trece si pe aici.

Leta si un bebe
POZE DE DECEMBRIE

want my life back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

CRACIUN FERICIT!

Leta, la serbarea pentru bebei de vineri am stat una langa alta si nu ne-am recunoscut...uff, ce rau imi pare.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

CRACIUIN FERICIT TUTUROR!!!

Amaya, inteleg ca sosul de iaurt este doar cu iaurt???
azi fac salata aceea ca ieri n-am reusit. merci.

mai voi chiar imi faceti pofta de bb2 cu atitea discutii ... ma mai gindesc dar tot mi-e frica, brrrr

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amaya

CRACIUN FERICIT!

Leta, la serbarea pentru bebei de vineri am stat una langa alta si nu ne-am recunoscut...uff, ce rau imi pare.

Hey, sintem colege???? Vorbesti de serbarea de la cinematograf, nu? Noi am stat undeva in partea de sus a salii.

Pare-mi-se ca noi doua nu ne-am intilnit nici la meeting-urile oragnizate pe DC...si nu ne-am vazut niciodata "face-to-face"

Leta si un bebe
POZE DE DECEMBRIE

want my life back

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amaya

CRACIUN FERICIT!

Am pus in album citeva poze de la respectiva serbare.

Leta si un bebe
POZE DE DECEMBRIE

want my life back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna dimineata.

Shobo, nu, nu are doar iaurt, are iaurt, ulei, apap, otet, zahar. galbenus de ou, sare, suc de lamaie, gelatina si conservanti (ti-am scris dupa eticheta). Anul asta mie mi-a fost lene sa le toc pe toate si le-am bagat la robot (puiul, castravetii si ciupercile...pentru cele 2 salate de care v-am spus) si au iesit super...si ma gandesc cat timp pierdeam cu maruntitul in anii trecuti.

Leta, da, suntem colege de "grup" ...si noi am stat pe primul rand din partea de sus a salii, iar voi ati stat mai mult pe balustrada....sotul tau chiar se amuza de Andrei cum danseaza si rade.
Tare, tare rau imi pare ca nu ne-am recunoscut...pai de la poze mi-am dat seama...
Uite aici si pozele noastre, cele de la serbare sunt ultimele in album:
http://community.webshots.com/user/andrei_alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Sunt suparata deoarece Rayan are scaune diareice de ieri si nu sunt obisnuita cu asta.
Ce sa fac in afara de a-i da orez? Sa nu ii mai dau fructe si lapte? Stiu ca Humana are nu stiu ce pentru diaree, ma insel? Nici nu stiu cum se numeste.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, imi pare rau ca ati patit asta tocmai de Craciun...
Eu i-am dat lui Vladut lapte de la Milupa HN 25, nu are lactoza, pilaf cu morcov si pui sau vita, banana sau mere coapte cu branza de vaci. Nu-i mai da iaurt si lapte si fructe proaspete. Poti sa-i faci si supa crema de morcov cu orez si mult, mult ceai de menta.
Sanatate multa si Craciun Fericit!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Craciun fericit tuturor !
Un an nou mai bun si plin de bucurii!
La multi ani Bianca Maria si Rayan! si mii de scuze pentru intarziere.
La multi ani! in avans Dragos Mihai si Vladut pentru ca nu stiu daca voi mai putea intra pana la revelion.
Bestutza felicitari ,sarcina usoara si sa va dea Domnul o fetita sanatoasa si frumoasa.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65060" target="_blank">....65

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput