Clubul brasovencelor (2)
Raspunsuri - Pagina 9
sanziana72 spune:
Am si eu o curiozitate. Ati reusit pana la urma sa va intalniti ?
Am ajuns si eu prin Romania, e drept ca mai mult in Bucuresti, dar in unele weekend-uri sunt in Brasov. Poate ne vedem si noi!
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
Apanda spune:
Sunt atat de suparata ca numai vine primavara siatat,dar va spun un 1 Martie fericit si plin de caldura.
Vine vine primavara
Se asterne in toata tara
Floricele pe campii
.............
atata mai stiu si eu restula am uitat
Corina75 spune:
Buna BRASOVENCELE mele!!!
In sfarsit am dat de voi..a trebuit sa creez un subiect nou (la care am si renuntat, bineinteles...) ca sa im spuna Corina (bibiche) unde sunteti....hehehe
Sa ma prezint: sunt brasoveanca de 16 ani, ca pe primii 15 i-am petrecut in Zarnesti, unde m-am nascut....am vazut ca mai sunt zarnestence....
Am un bb de 1 an si 3 luni, nu ca-i al meu, dar e tare frumusel....o sa pun poze noi cu el ca n-am fost asa activa pe DC in ultima vreme...promit sa recuperez si sa va cunosc pe toate. Am reusit sa citesc capitolul asta, vreau sa urez sanatate multa mamicilor, piticilor si viitoarelor mamici...
Iar despre maternitatea din bv, in noiembrie 2004 mi s-a parut horror..am nascut prin cezariana (neprogramata). M-am dus la maternitate la 40 sapt si 2 zile ptr ca sangeram, cu contractii slabe si rare (cam ca la ciclu....) Eram pregatita sa nasc natural dar nu m-am dilatat deloc si dr a decis dupa vreo 3 ore cezariana...si a fost mai bine. La reanimare a fost ok, si personal, si conditii, dar in salon (cu 6 paturi) era naspa...ca sa nu mai vb de bai/WC, etc...filme de groaza...fara becuri si mizerabile rau.
Am plecat acasa cu bb sanatos, n-am avut nici o problema cu el, dar eu m-am ales cu ceva stepto/stafilo/nusce coci ca am bagat in mine la Augmentin de m-am saturat.....
Asa ca ma mir tare cand aud ca lucrurile s-au schimbat in bine...sper sa fie asa, ptr viitoarele mamici.
De acord cu intalnirea de 1 iunie, o idee super.
Va sarut pe toate.
Corina si bb Andrei
sanziana72 spune:
Vad ca vorbiti de o intalnire pe 1 iunie, caer e intr-o joi. Nu se poate reprograma pe 3 iunie, care e sambata ?
Ca atunci ne inscriem si noi.
Si promit sa o aduc si pe cumnata-mea cu pustiul de aproape 2 ani. Asa ca s-ar mai ingrosa randurile.
Ce ziceti ? Pleeeaaaassseeee!
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
bidiloi spune:
Nu sint asa de activa pe forum ca altadata...dar va citesc mereu si-mi sinteti tare dragi si , cum astazi este
1 MARTIE....vreau sa va urez o primavara super, cu multa sanatate si caldura in suflete!Numai bine si pupicei de aici de unde iarna se pare ca nu vrea sa mai plece! .
Corina spune:
Sper ca ati primit multe martisoare si flori,ca eu de cind sint aici nu mai stiu ce inseamna!!
La mine ningeeeee cu niste fulgi mari,parca as fi la Brasov!!!!Asta ca sa nu ma simt departe de casa!!!
Pupici si sa vina o data primavara!!!!!
a_ancutza78 spune:
O primavara frumoasa va doresc!...si astept intalnirea.Se pare ca asteptam vara sa ne intalnim...e o idee buna sa ne vedem cu bb,pana atunci mai cresc un pic
Pupici
Mami de bubulina
LaviB spune:
Servus fetele!
Am mai dat si eu cu parerea pe aici acu .... cred un an , apoi crescandu-mi cocolina am avut din ce in ce mai putin timp pt DC.
Am intrat sa va salut si eu si sa ma prezint "o tura"
Dupa cum vedeti sunt din Fagaras, locuiesc acu de 7 ani in Germania.Am locuit si in Brasov vreo doi ani, cat am facut naveta la Predeal, oras unde am facut liceul. Am rude cu duiumul (zic eu) la Brasov, cumparaturile le fac de obicei cand venim acasa, tot la Brasov deci.....ma primiti la brasovence , nu ?!
N-am apucat sa citesc prea multe si nici nu stiu daca o sa semnez prea des condica insa m-ati facut curioasa referitor la templu de pe langa Sinca. Acu intrebarea mea e : in care Sinca e? Cea noua sau cea veche?
Eu zic totusi ca drumul cel mai scurt e de la Zarnesti spre Poiana Marului, Sinca Noua, Sinca Veche.
Va pup pe toate si va doresc o seara super faina.
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )
cristell spune:
Buna brasovencelor!
Ma bucur ca v-am gasit.Chiar ma tot uitam si pe alte forumuri si am crezut ca sunt putine brasovence pe "desprecopii".
Ma numesc Cristina si sunt casatorita si am o fetita Stefania de aproape 6 luni,stau in cartierul Astra,zona Ardealu.
Ma duc sa citesc din urma si revin.
sanziana72 spune:
Bine ai venit Cristell!
Sunt multe brasovence pe DC, dar sunt mai tacute!
Bine ai revenit LaviB.
Ar trebui sa imi fie rusine sa fac eu oficiile de gazda, ca nu am mai dat nici eu de multisor pe aici si mai sunt si un picior in Brasov si unul in Bucuresti.
Dar daca ajunge subiectul mai in fata poate mai intra si celelalte brasovence sa mai zica cate ceva.