Clubul brasovencelor (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si daca esti draguta te pot intreba unde tii masa si dansul . si ai grja ca suntem multe, multe, o intreaga armata de brasovence!!!

Hai ca te pup acum, multa fericire, sanatate si pe langa tine sa traim si noi!

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI DANNA!!! SA FII FERICITA,SANATOASA SI IMPLINITA PE TOATE PLANURILE!!!
tuturor!
Poli 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

LA MULTI ANI cu multa sanatate si bineeeeeeeee!
hugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Ei, asa mai merge! Multumesc frumos de urari. Ce bine e sa iti spuna toata lumea "La multi ani"...Ma simt taaaaare importanta...
Si acum sa curga sampania! Iau si eu o gurita cu voi,(desi sunt la cura de slabire)...
Hai, sa traim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Danna, La multi ani!!! Iti doresc sa te bucuri de familia ta si sa fiti fericiti si sanatosi!
Uite cum s-a facut ca tocmai azi am intrat si eu pe aici, tocmai la timp sa mai prind putina sampanie.
Si o sa pun si pozele, ca am uitat Iertare, fii generoasa de ziua ta, mai ales ca suntem amandoua varsatoare, daaa? Pliiiiz!

Eu tocmai ma minunam de camerele pentru mamici si bebei din maternitate... si imi vine greu sa imi imaginez schimbarea, pentru mine nasterea acolo a fost una din cele mai traumatizante experiente... iar asistentele care sa te invete cum sa speli bebele, sa te invete cum sa alaptezi... n-am avut parte de asa ceva... Doamne ajuta! Sper sa fie tot mai multe schimbari!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Danna LA MULTI ANI CU FERICIRE ,SANATATE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTILOR
-sper ca a mai ramas un piculet de sampanie si pt mine ???

Ce mai fac brasovencele? am auzit de la fratele meu ca este un frig si un ger ,ca intruna baietelul lui este bolnav si ei la fel ,dar oricum profitati de skii ,patinoar si dardelus

eu va pupicesc si ne mai auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

La multi ani! cu intarziere Danna. Si asa nu am voie sampanie, asa ca sper ca ati baut-o pe toata.

Cate vesti pe scurt despre noi. Am ajuns cu bine din Franta in Romania, dar obosite rupte.
N-am stat decat 2 zile in Brasov in care mai mult am dormit, asa ca nu prea l-am vazut (de fapt am vazut doar Carrefourul ca trebuia sa cumparam mancare pentru asta mica).
De ieri am inceput munca in Bucuresti, iar in weekend ne intoarcem in Brasov sa mutam mobile!

Marina a fost foarte incantata de catel (initial uau uau, care combinat cu catel a ajuns sa se numeasca cau cau).

Intalnirea cu varul ei s-a desfasurat de asemenea sub cele mai bune auspicii. Au ras impreuna, au jucat fotbal, si-au luat jucariile unul altuia, au dansat... O adevarata incantare!

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna fetele ,
Am intrat si eu dupa o pauza destul de lunga ,eu fac bine numai ca am fost foarte ocupata pe aici cu pregatiri prin casa ,dar acum gata am terminat
Eu nu am nascut inca ,dar se apropie destul de repede momentul ,simt eu asta ,abia de respir din cauza burtii astept sa se lase un pic si atunci am sa stiu sigur ca nu mai am decat cateva zile ,in rest sunt in forma de zile mari ,fac de papa,curat si nu ma ajuta nimeni ca nici nu as suporta soacra sa isi bage nasu in ale mele Ce sa va mai spun ,in cazul in care apare bebita mea ,pun poze
Ildy ,este iarna geroasa dar bine ca nu e zapada ,ca asta mai lipsea ..dar tocmai am auzit ca de sapt viitoare se pune pe nins
pupici la toate fetele
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetelor, iaca-mi bag si eu nasul cu o intrebare aici... nu inainte de a va felicita pt burtici/eventuale miresuci si a va dori nastere usoara/casnicii fericite cui se simte
Am lansat un subiect dar nu am succes asa ca va intreb pe voi... ATI FOST LA SINCA VECHE? Cum se ajunge, cum e? Ma gandesc ca fiind brasovence poate ati avut "drum" si pe-acolo...
Va pupic si va doresc numai bine

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Buna brasovence

Ildy, mie mi-a placut cum era la maternitate. E groaznic in aripa cu gravidele, dar aici la mamici si bebici, e ok. Si sala de nastere e ok. Dac vrei sa nasti vaginal, exista si un salon de nascut cu taticii. Se chema salonul Orange. Taxa e 150 RON pt ca taticii sa asiste la nastere.

Detalii de nastere, nu prea stiu ce sa iti dau. Eram programata la cezariana, caci eram cu preclampsie si doctorului i-a fost teama sa mai lase pe bb in burtica. Dupa ce m-am internat cu insistente si plansete, aflu ca cezariana trebuie "studiata" si aprobata de sefa de sectie (dr. Badea), si ca ma amana inca 3 zile, timp in care trebuia sa stau in spital. Dupa ce am aflat vestea am plans pana am adormit, si ma resemnasem cu gandul ca nu o sa mai nasc a doua zi, si cand colo ... la 4 dimineata s-a rupt apa . Asa ca nu a mai fost dupa Badea, sa ma programeze ea cand avea chef, ci dupa bebita mea smechera si care a stiut sa actioneze . Oricum, nefiind aprobata cezariana, m-au chinuit 12 ore in travaliu, si apoi cezariana de urgenta, caci eu nu ma dilatasem decat 2 . A trebuit sa astept si dupa dr Dumitrescu care avea programate 2 cezariene, si care nu a avut bunavointa sa ma scuteasca de 4 ore de travaliu si sa cedeze locul doctorului meu. Sala de operatie fiind astfel ocupata cu cezarienele programate, eu chiar daca eram "de urgenta" tot a trebuit sa astept 4 ore pana sa ajung la nastere. Deh, asa e cand esti mic... Daca te intereseaza si alte detalii, intreaba-ma, caci asa nu stiu ce sa iti mai spun.

In rest, totul a decurs cum nu se poate mai bine. Bebita mea chiar daca a fost nascuta la 36 saptamani a avut 3800 gr. Si par de 4-5cm . Astazi implineste o luna.

Pupici, si abia astept sa mergem pe munte

, Deea mamica cu ingerasa

Pozele ale mele

Mergi la inceput