Clubul brasovencelor (2)
Raspunsuri - Pagina 3
sanziana72 spune:
La multi ani !
Incepe lumea sa isi revina dupa chef ?
Hai sa va dau o reteta care poate o sa va mai trezeasca:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65425
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
ildyqo spune:
Hello Fetelor,
Tocmai citeam de cursuri prenatale si m-am gandit sa va intreb pe voi ce imi recomandati. Ce, unde si cand? Voi ati facut vre-un curs? Merita? si ce exista prin brasov? Eu am vazut la ginemedica un anunt dar nu am intrebat de ce si cum. stie careva dintre voi cum e acel curs , daca merita si daca sunt si altele? si cand este timpul sa ma gandesc la asa ceva?
pupici,
Ildy 16+ cu celula bebe in burtica
Polixeni spune:
LA MULTI ANI PE ANUL 2006!!!!MULTA SANATATE SI BUCURII!! IAR BURTICUTELOR LE DORESC SARCINA USOARA,NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI!!
Iaca a trecut si 2005!!! De acum incolo avem alte prioritati...fetelor mi-au mai ramas 10 sapt. pana la marele eveniment si deja m-apuca frica (dar si nerabdarea pt ca de-abia astept sa-l vad pe bebe).
De Rev. noi am stat acasa cu familia...am papat,am baut,am ciocnit sampanie si am taiat Vasilopita. Oricum si daca am fi vrut sa iesim, nu am fi gasit masa libera si sa stau in picioare sa ma inghesui in fum...neeehhh.
Asteptam vesti si de la altii sa vedem cum au petrecut de sarbatori.
Pupicei tuturor
Poli 30 +
Danna_36 spune:
"Vasilopita"
Ce e aia? Vreo prajitura? Ca mie asa imi suna, "pita lu' Vasile"(ca probabil e si la ei Sf. Vasile pe intai ian)...
Polixeni spune:
Vasilopita este un fel de praji (aluatul e ca de chec aproximativ si pe deasupra se pune muuuuuult zahar pudra-aprox.1 deget grosime) si se face in functie de cati membri sunt in familie.Aceasta Vasilopita se taie pe 1 ian dimineata (adica dupa 12 noaptea de Rev)in atatea felii cati membri are familia.Dar primele 2 felii sunt una pt Dzeu,a 2 a pt casa , si restul se continua cu tata/sotul,mama/sotia si copiii.Ei bine tot spilul la aceasta Vasilopita este ca atunci cand se pune la copt se arunca un banut in aluat care se duce undeva la fundul tavii.Si cine gaseste banutzul cica are noroc tot anul.La Revelionul din 2004-2005 banutzul era in bucata mea,iar cateva luni mai tarziu am ramas insarcinata.Deci am primit cel mai de pret cadou!!! Asta e traditia cu Vasilopita.Ai avut dreptate...pita lui Vasile.
Pupicei
Poli 30+
CRISMIR spune:
Bine v-am regasit in 2006!
Eu ,dragele mele,am peterecut foarte bine...2 zile la Bran la o vila...super fain...pacat ca nu a fost zapada...puteti vedea poze in primul link din semnatura....iar cele de la Craciun in al doilea link,unde apare si puiutul meu mic
Fetelor unde sunteti,cele cu intalnirea,haideti sa ne vedem....s-au a-ti nascut?... si numai bine daca s-a intamplat fericitul evenimentvrem si noi vesti si poze!
SANZIANA, reteta,am tot vrut sa-ti zic de la mamici de sept-oct si am uitat... pt voi!
si numai bine la toata lumea!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
blackgirl0 spune:
Buna dimineata la toate brasovencele! Ce mai faceti? Din pacate, nu stiu nimic de intalnirea programata, cred in mare parte ca (inca) nu am un puisor al meu. Dar va veni si el la timpul potrivit. Sunt absolut sigura.
Vremea s-a cam jucat cu nervii mei saptamana asta: ploaie, ninsoare, caldura, ger. Cred ca am avut parte de toate anotimpurile intr-o saptamana. Este bine, ma tine in alerta, in nici o zi nu m-am imbracat la fel
Acum mai uit pe fereastra si pare ok, dar este friiiig si acasa este asa de bine. Sotul plecat la examen, rufele asteapta sa fie calcate, eu imi beau cafeaua si ma joc pe net. Il astept sa mergem la mama, dupa aceea la tata la cimitir ( a fost ziua lui saptamana asta ). Spre seara mergem la nasi, avem un Ion de sarbatorit. Incerc sa o iau mai moale cu mancarea, vreau sa mai slabesc 5 kg pana in februarie.
In rest, stress la serviciu mai ales ca fac naveta in Sfantu Gheorghe, am multe de invatat si parca nu mai am timp de mine.
Numai bine!
bidiloi spune:
LA MULTI ANI!-tuturor brasovencelor,un an nou fericit cu multe bucurii si sanatate!
Chiar daca nu sint asa de activa ca si voi va citesc mereu si-mi sinteti tare dragi .Prin voi si cu voi, sint mai aproape de orasul pe care-l iubesc,Brasov! Va sarut si va urez numai bine.
bianca2us spune:
La multi Ani si sanatate multa!
Nastere usoara la toate burticile care sunt acu la termen!
Dupa zilele de craciun si Revelion care au trecut ca vantul in care ne-am simtit excelent, am dansat cu cel mic care are 2 ani si 3 luni, ne-am uitat la artificii de la distanta si ne-am amuzat copios, am intrat din nou in cele obisnuite.
Sper ca v-ati distrat si voi pe masura fetelor si bebeilor!
Tot ce va doriti!
ildyqo spune:
Hello Fetelor,
Ce s-a intamplat de nu mai scrieti nici una nimic. Eu sunt un pic ocupata, am inceput anul in forta inca de la inceput.
Ralu ce faci? Ai nascut? Ce face Anastasia? Cred ca esti tare ocupata de n-ai mai dat pe aici dar cand ai timp povesteste-ne despre tot ce se intampla cu tine.
a_anutza78 si tu cred ca ai nascut sau cel putin dupa calcule esti la termen.
Maria nici tu nu mai dai un semn de viata desi daca nu ma insel tu mai ai unpiculet.
Crismir ce mai faci? Si Robert Cristian? De fete stii ceva?
Suzi cand vii pe acasa? A ramas tot asa pe sfarsitul lunii?
Brasovencelor din toata lumea mare ce mai faceti? Haideti la ski. Eu din pacate anul asta nu skiez. Cred ca ati ghicit de ce. Nu-s eu mare skiorita dar cateva coborari tot faceam pe an. Acum e vreme perfecta de mers pe munte. Intr-o zi chiar mi-a venit ideea ca poate asi putea urca pana la curmatura. Stie careva dintre voi de botezutrile de la amicii Salvamont? sau toti ati fost la CPNT?
Astept vesti de la voi.
Ildy 17+ cu celula bebe in burtica