Copilasi martie-aprilie 2004 (73)
Raspunsuri - Pagina 9
diana76 spune:
Fetelor, va pupsi eu peziua de zi! Am promis ca intru mai des, nu?
Pupici si lui Raul de la Maria, Clau!
Mikky, cum e cu doua fetitze, ca n-am mai apucat sa te intreb.
Ela, ce mai faci? Cristinica ta vad ca e super, asa cum era de mica. Sa inteleg ca e la gradinita acum? Eu sunt in urma cu noutatile, scuzati-ma....si nu inteleg nici de ce nu ne mai apare nickname-ul cand postam, poate imi spune si mie cineva de ce...
Noi am fost pana la supermarket si am cheltuit ceva bani, iar acum Maria doarme si eu profit sa va scriu cate ceva.
Fetita mea e putin racita, ii curge nasul, de aceea avea temperatura aseara, a luat de la mama care a fost gripata rau. Dar ii trece, ca de mancat mananca bine, tempeatura vad ca nu mai are, doar e putin caraita.
Clau, cum e cu albumul comun? Adica pot pune si eu poze cu Maria acolo? Cum? Le-am vazut pe ale voastre, sunteti tare draguti...Mariei mele ii e tare frica de mos Craciun, a dat de el prin toate magazinele si tot ii e frica, in schimb ii turuie toata ziua gurita ca "a vinit Mos Caciun si aduce bunu-bun si jucaiii la fetitze si baietzi!"...hihihi...asa zice mititica mea!
pupici
Diana si Maria
Rayuela spune:
Sarbatori fericite dragelor!
Clau,ce frumos se face Raul,tu pe zi ce trece!Am admirat toate pozele,am vazut ca a venit si surioara ta ,sint tare invidioasa
.Vad ca Raul a stat tare cumintel la Mosu in brate,spre deosebire de Amelie,care a stat numa la mine in brate,dar cind s-a prins ca e rost de cadouri,brusc nu i-a mai fost frica.Fata lu mama!![]()
Bine ai revenit Diana!Ma bucur ca acum stai in Brasov,poate la vara ne vedem!![]()
Mariana,cu intirziere,La multi ani lui Stefan,sa fie sanatos,ca frumos si smeker e cit cuprinde!![]()
Si fetelor care m-au intrebat de job,Daniela,Oana,Simo:
O sa lucrez la o scoala,de fapt la un club pentru petrecerea timpului liber dupa scoala ,pentru copii intre 6-12 ani.Cei care au parintii la munca au posibilitatea,dupa scoala,sa stea in acest club,unde pot face o gramada de chestii amuzante:biliard,ping pong,desen,ceramica,sculptura,dans,muzica,pentru fetite exista chiar un mini salon de coafura
,e extraordinar!Eu voi fi fritidspedagog,adica un fel de pedagog-indrumator in toate activitatile enuntate mai sus!Asta e o treaba nemaipomenita in Suedia,zic eu.ca parinte,poti fi linistit ca exista o supraveghere a copilului,si inca gratis!(ma rog,din impozitele care le platim tot noi
)cit timp stai la servici.
Indata ce incep munca o sa va arat si poze de acolo.Eu sint entuziasmata pentru ca e un job care cere multa creativitate si veselie,exact pe gustul meu!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Claudelu spune:
Diana, pentru albumul comun iti trebuie doar ID si parola pe care ti le trimit io imediat pe PM!
Sanatate multa Mariei!
Noi azi ne-am trezit la 12, de fpat io la 11 si Raul la 12 si abia acum am reusit sa-l adorm...bine ca am reusit ![]()
Claudia&Raul (01.04.2004)
Claudelu spune:
Vai de curu tau Rayule, mai ai doar 5 zile si incepi munca
Ma bucur ca ti-ai gasit ceva pe gustul tau! Macar esti platita cat de cat bine?? De fapt ce conteaza oricum sunt mai multi bani decat cei pe care-i primeai pana acum!
Mai da Raul n-a stat cuminte in bratele mosului...de fapt a fost pus putin fortat, n-ai vazut ce se trage de langa el??
Si da mai e tot mai frumos pe zi ce trece si mai smecher si mai si mai...![]()
Claudia&Raul (01.04.2004)
SimoV spune:
Clau, Raul e un dulce!! Frumos, frumos!!!! Ce mai... toata familia e frumoasa!
Rayu - suna f.f. fain jobul tau. Si parerea mea e ca varsta aia la copii e f.f. faina: nici prea mici si razgaiati, nici prea mari cu figuri in cap. Sa ne pui poze te rog dupa ce incepi, ca imi inchipui ca arata tare fain centrul ala. Ce boierie e la voi in Suedia - asa un centru gratuit... Si noi platim impozite (probabil nu asa mari ca voi), dar nici vorba de asa ceva gratuit. Aici e o vorba, mai ales referitor la zona NY-ului: "Nici aerul nu e gratis"
Distractie placuta la job! Si sper ca iti mai gasesti timp si pt. noi dupa ce incepi.
diana76 spune:
Fain job, Elena! Si eu vreau poze ca sa ne arati cum e acolo.Succes!
Clau, merci mult pentru date...habar n-am avut. Acum am intrat si eu acolo si am pus cateva poze cu Maria, :la "Craciun 2005", "Tatici" si la "1 an si 8 luni". Sa intrati sa o vedeti si pe Maria mea ca n-ati mai vazut-o de mult.
Ma uitam si nu-mi venea sa cred cat de mult au crescut copiii nostri...si sunt asa de dragalasi...
va pup ,
Diana si Maria
SimoV spune:
Diana, ce frumoasa e Maria ta!!! papusica!!! Ce ochi mari frumosi are! O bruneta meseriasa!! Si ce multe stie! Bravo ei! Si ai mei vorbesc multe, dar parca nu atatea ca Maria ta. Bravo!
Mai asteptam poze si povesti despre ea.
piciulica spune:
Buna tuturor mamicilor si puilor!
Cred ca m-ati uitat dar eu nu v-am uitat. Din pacate nu prea am timp sa intru pe net asa ca prfit de ocazie sa va urez
Un An Nou Fericit alaturi de cei dragi si plin de realizari!
Eric este bine creste si e un baiat tare cuminte. Pai cum sa nu laude mami odorul ei....
Va pupam pe toti si inca o data toate urarile de bine!
mariana tache spune:

Sunt in mare graba, caci ma pregatesc de drum; in noaptea asta o purcedem spre Galati....Laura, vezi ca sosim!![]()
Va multumesc pt urarile de ziua lui Stefan. 
Clau, sunt super pozele de Craciun! Raul e tare, tare dulce! Seamana pozele voastre cu ale noastre! (am avut zapada fff faina in MM; a nins mereu!)
Am promis ca vin cu poze de la Craciunul din MM, dar nu am avut timp; anul viitor
.
Vreau sa va urez pt anul nou!
Aho, aho de anul nou
Ca gaina n-are ou....![]()
Revenind la seriozitate...va doresc din suflet ca anul nou sa va aduca numai impliniri si materiale si sufletesti si sa fiti mereu la fel de dragute ca si pana acum. Mii de 
Ps. Laura, mi-ar place sa ne cunoastem. iti dau un Pm cu nr meu de tel; vroiam sa-l cer eu pe al tau, dar vad ca nu am de la cine; daca ai timp si chef, poate ne vedem, asa pe fuga.
AN NOU FERICIT!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
LauraFlo spune:
Ah, ah , ah ...ce-mi plac sarbatorile !!!!! Ma bucur ca ne-am adunat cu toatele !
Gata vorbim maine ! Va pup ! Sotu trepideaza pe langa mine , n-am avut calculator cateva zile..
Va pup , vorbim maine cand el pleaca la serviciu !!!!

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004