Copilasi martie-aprilie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Clau,pai mamica ta te-a crescut pe tine,si rezultatu iaca,un drac de fomeie,asa ca ce te miri?
Acuma serios,si eu am probleme identice,Bubu s-a rasfatat INGROZITOr de cind sta numa cu ai mei acasa,cica e cuminte pina apar eu,dupa o apuca pandaliile!Zici ca te-a scuipat?Sorry ca ma riz ,da incepe Raulica sa semene cu cineva....cunoscut

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Clau, draga de tine! Cred ca esti tare suparata! Dar linisteste-te...e doar o chestie trecatoare. Mie mi se pare ca Raul te "pedepseste" pt ca ai plecat la servici; dar, cum va uita ca au fost si altfel de zile, isi va reveni. Asa cred eu; poate ma insel, ca nu-s psiholog; dar fi atenta ce zic psihologii: copilul, cand te bate, inseamna ca te iubeste! (cu scuipatul...nu mai stiu )

Mickyyy, galustelor tale neastamparate! Si la multi ani pt Malina Ioana!

Codruta, mi-e tare drag de tine! ca sa treaca rau cat mai repede!

Laura, sarcinile mele au fost identice ; oi fi eu exceptia de la regula?

LA MULTI ANI pt toti IONII si IOANELE noastre!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Sa nu uit!
Avem poze noi! Iaca, aci, cateva link-uri
- zapada in MM (din sectiunea Craciu 2005, care are pozele de la colindat, cu moshu`, cu bradutzu` etc)
- papa bun
- Stefan cu verisorii
- Simon
- Stefan & Elise

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Clau,pai mamica ta te-a crescut pe tine,si rezultatu iaca,un drac de fomeie,asa ca ce te miri?
Acuma serios,si eu am probleme identice,Bubu s-a rasfatat INGROZITOr de cind sta numa cu ai mei acasa,cica e cuminte pina apar eu,dupa o apuca pandaliile!Zici ca te-a scuipat?Sorry ca ma riz ,da incepe Raulica sa semene cu cineva....cunoscut

Bey acum cand ma gandesc cat a fost de dur cand a venit sa ma scuipe ma bufneste rasu...bey daca l-ai fi vazut, pisu lumii

Mariana, eu sper sa fie trecator, oricum mama a fost de fatza cand s-a intamplat neprevazuta (am un cucui de toata frumusetea) si am discutat ulterior cu ea si cu Clau si am hotarat de comun acord ca daca nu se potoleste schimbam tactica!...dar cum?? inca n-am hotarat ce si cum o sa procedam

Ce iarna e la voiiiiiiii ...si eu vreauuuuuuuuu

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

rectific Ce iarna a fost la voiiiiiii

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Clau, am trecut p-aci numai sa-ti dau un (aici imi permit ca suntem ca acasa ; pe alte topicuri riscam sa dau nastere la inerpretari ).
Avem o "simpatie" comuna, foarte, foarte inteligenta si gravida .

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Mariana ce poze frumoase, ce copii frumosi...si ce zapada ! La Galati inca n-a nins ! Cativa fulgi amarati !
Claudia si la noi lucrurile au avansat, inca nu mi-a dat cu nimic in cap dar plange sau tipa imediat ce nu-i convine ceva. Are zile sau ore in care nici nu ti dai seama ca ai copil in casa: se joaca singura, danseaza, isi cauta programe la televizor , scrie cu pixul, bineinteles camera arata ca dupa bombardament, toate jucariile insirate si aruncate peste tot.
Eu tot sper ca e din cauza acestei perioade indelungate in care a stat cu noi, cu bunici, cu matusi, unchi, musafiri, nasi, fini ....toti bineinteles au pupat-o pana i-au iesit cornitele.
Poate asa e si cu Raul ! Iar plecarea ta la serviciu sigur are o influenta. Trebuie doar sa aveti rabdare si sa-i explicati de o mie de ori ca nu-i bine, nu-i frumos.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

http://community.webshots.com/photo/537437606/537437606gBvwmA Sunt bestiali aici, Mariana flacaii tai ! Iar tatal tau e tare !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!
Mariana,eu m-am indragostit de puii tai!Sint superbi!!Mai,zici ca-s pui suedezi,mai ales Stefan,cu parul auriu!!Frumosi foc,m-am distrat teribil,poza mea preferata e aia cind din prea mult amor am senzatia ca Stefan in pocneste pe cel mic.Cu asa flacai,o sa ai de furca cu fetele pe la usa,eu zic sa-i insori repede,cum a facut Clau,ca altfel vai si amar!
Claule,astept cu in´frigurare tactica ,sa ne-o povestiti si noua sa o aplicam la Bubu,ca sa aiba cupii ce sa-si povesteasca la batrinete,amintiri din copilarie
Laura,vaz ca apar cornitzele si la Daria..ehee,fetelor,ne asteapta vremuri grele!
Pupici la toate mamicile!
Si acuma ,o strigare,mi-e dor de Katalina,Veverika,Luminita,si alte fete care nu au mai intrat aici de un car de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Salut!
Apar si eu dupa cateva zile in care m-am luptat cu o laringita urata rau,cu care Vlad s-a ales din senin.Anul trecut nu a racit decat o data,eram asa de mandra de cat de sanatos si calit e copilul meu si m-am trezit deodata ca arde tot si tuseste ca un magarus.Dar a dat Domnul si acum e mai bine,mai tuseste din cand in cand.
Am trecut si printr-o mare sperietura cand am realizat eu si sotul meu,nu doctorul,ca Vlad facea pipi prea mult nu de la infectia urinara ci de la excesul de vit.D.Cand i-am zis doctoritei vroia sa ma contrazica dar pana la urma cand i-am prezentat toate probele mi-a dat dreptate.Sincer nu m-am simtit bine,preferam sa fie invers,sa aiba ea dreptate.I-am facut rapid analize si se pare ca nu i-a afectat rinichii.Toate bubele numai la noi se gasesc!Asa ca s-a zis Vigantol si alta forma de vit.D pentru un timp.
Claudelu,cred ca daca mi se intampla mie sa vrea Vlad sa ma scuipe cred ca ma scapam si-i dadeam mai multe la fundulet,dar cum ai povestit tu intamplarea m-a facut sa rad.Sigur e o perioada trecatoare pana cand accepta plecarea ta.Incearca sa-i explici de ce pleci(ca sa castigi bani si sa-i aduci lui...).
Mickyyy,la multi ani Malinei Ioana!
Nu pot sa-ti dau nici un sfat,pot doar sa-ti dau dreptate ca cerem prea mult de la ei acum.Mi-a confirmat asta si un prieten care e psiholog si caruia i-am impartasit din gandurile mele negre,speriata fiind de unele reactii ale lui Vlad,de faptul ca uneori ma ignora atat de mult cand vorbesc sau ii explic ceva si ca nu mai stiu cum sa ma mai fac inteleasa.A incercat sa-mi explice si el cum vad ei lumea acum,cum percep ce-i in jurul lor si mi-a spus ca totul se va rezolva cu multa rabdare,fara sa insistam atat de mult pe lucruri pe care ei oricum nu le inteleg acum,cum e de ex.lasatul singur in camera.Nepotica mea e mai mare cu cinci luni decat Vlad si are aceasi reactie pe care o are Malina fata de Daria.Poate chiar mai... Am observat ca daca o certi nu-i prea pasa,dar daca o scoti din joc si o ignori nu stie cum sa te impace si sa fie mai ingaduitoare cu tine.Iar daca greseste Vlad si eu il cert,sa vezi cum sare si ea la el"Ce faci ma?/Nu-i bine ma?" Se crede mai cuminte.Vlad insa nu e asa,la el cele mai multe probleme se rezolva cu vorba buna,cu multa dragoste.Daca ridici tonul se botoseste de zici ca e sfarsitul lumii si dupa cateva secunde vine sa te pupe.Cand se joaca cu ea ii da toate jucariile si le accepta pe toate care i se ofera.Nu prea accepta compromisuri cand e vorba de masini Atunci arata ca e barbat totusi,dar in rest e chiar prea bland pentru gustul meu.In concluzie,fiecare copil e diferit si adopti metode diferite in educarea lor.Doar tu ca parinte il cunosti bine si stii cum sa-l iei.
Mariana,sunt frumosi tare blondutii tai! Mi-au placut in special poza in care esti tu cu Simon,cand va pupaciti,cea in care Stefan sta pe zapada cu bunicul,cand canta la chitara.M-a luat si frigul cand te-am vazut in zapada in papuci.
Nedda,la multi ani si tie!
Codruta,iti trimit un pupic dulce ca sa te mai aline putin!Rabdare,o sa treaca!

Mergi la inceput