Copilasi martie-aprilie 2004 (73)
Raspunsuri - Pagina 12
Claudelu spune:
Ce liniste pe aici!
Ce-i cu voi fetelor??
Eu as intra si de la servici dar n-am acces ![]()
Laura tu ce stii de dosarele pentru stimulentul(sau cum i-o zice) de 3 mil?? Unde trebuie depus dosaru, ce acte ne trebuie si pana in ce data?? Ca la mine la servici nimeni nu stie nimic de aceste dosare...io sper tousi sa aflu maine de la socara mea ca ea lucreaza la Primarie!
Oana, maine sper sa vin cu vesti!
Mickyy, m-am uitat pe pozele voastre! doamne ce mare s-a facut Daria, iar Malina e o figura si jumatate 
Mariana si Laura super ca v-ati intalnit! Poze n-ati facut??
Oare ce-o mai fi cu Ruprich?
Claudia&Raul (01.04.2004)
mariana tache spune:

Vin cu o veste mare!
Stefan are dantura completa! I-au iesit toate maselele! Am terminat cu stresul dintilor! De-acum trebuie sa am un copil tare cuminte
. Mai sunt ca noi???
Pe aceasta cale, Veve, te rog sa ne treci si maselele pe lista

Clau, intr-adevar, e super ca m-am intalnit cu Laura. Parca nici acum nu-mi vine sa cred. Din pacate nu avem poze (nu am luat aparatul foto cu noi la Gl, iar Laura o fi uitat de el).
La tine ce se mai aude? Pleci la Elena?
y all
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
LauraFlo spune:
Clau, acum am aterizat de la Directia muncii unde am depus dosarele pt mamicile aflate in CIC. Am intrebat-o si eu pe tipa de acolo si mi-a spus ca doar mamicile care dupa data de 1.01.2006 renunta la concediu si isi reiau serviciul beneficiaza de acei 300 roni. La primarie erau total in ceata si mi-au spus ca dupa 10.01.2006 sa ma duc la ele.
Oricum am inteles ca azi au aparut normele de aplicare a ordonantei cu pricina si poate ca ne lamureste si soacra ta .
Mariana, din pacate eu n-am aparat de fotografiat ca sigur l-as fi luat cu mine. Cum erau baietii cand ai ajuns acasa ? Le-a fost dor de voi ? Au fost cumintei ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
bebe2004 spune:
LA MULTI ANI FETELOR SI NUMAI BUCURII SI IMPLINIRI PE NOUL AN. SA FITI LA FEL DE FRUMOASE, IMPLINITE SI IUBITE.
Noi am petrecut niste sarbatori de vis cu tati acasa. De 4 ani nu am mai facut sarbatorile impreuna. Am facut brad cu Alexandru pe langa noi si finul nostru. Era o nebunie curata la noi in casa. A venit si Mosul in persoana. La inceput nu prea s-a dus la el in brate, dar dupa ce a primit o gramada de cadouri s-a dus si l-a pupat si l-a strans in brate. A doua zi ne spunea ca i-a adus Mosul bobon si mamaca (macara).Sarbatorile le-am petrecut in familie si apoi la parinti si socri. A doua zi de craciun am fost la un botez, iar de Revelion am fost intr-un club apoi la niste prieteni. Ne-am distrat super.
Mariana, si Alexandru are toata formatia completa de dinti si masele de pe la 1 an si jum, iar acum am observat ca-i mai apare si al doilea rand de masele. Mai intai sus, chiar daca ele trebuie sa apara pe la 2 ani. trebuia sa apara mai intai cele de jos la 1 an si 8 luni, dar e bine si asa.
Cu somnul tot asa o tinem, adica nu doarme noaptea fara sa se trezeasca. Chiar am descoperit un fel de gelozie de cand a venit tati acasa. Poate se gandeste si el ca vine omul, dar mai si pleaca, nu sa doarma cu mami mereu. Mai toata noaptea se foieste si eu il iau in patul nostru pana la urma si trebuie sa-l tin de mana in somn si sa stau cu fata la el.
Dar va las acum ca baietii mei au plecat la plimbare si eu trebuie sa fac curat.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
mariana tache spune:
Andreea, ce fain ca ati avut asa sarbatori frumoase! Ma bucur ca ati fost in formatie completa! Tati cat mai sta?
Cu dintzii: lui Stefan i-au iesit toate 4 maselele din al doilea rand! Deci pana schimbam dantura de lapte, nu mai avem treaba cu dintzii.
Cred ca aceste ultime masele i-au tulburat somnul lui Stefan; de cand i-au iesit, Stefan doarme fara nici o trezire!!!
A! Pardon! Azi noapte s-a trezit pe la 4 ca sa faca pishu`. Efectiv a cerut olita, s-a pishat, iar apoi s-a culcat la loc. Nu mi-a venit ca cred!
Laura, prichindeii mei au fost fff cuminti! Bunicii nu ai avut nici o problema cu ei. Dar am avut eu o mare tristete cand am ajuns acasa: Simon nu m-a recunoscut; cand i-am vorbit l-a apucat plansul! Asa am suferit!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
alona spune:
Salutare fetelor!
Slaba miscare pe la noi, toata lumea e ocupata!
Mariana, am citit ca aveti toate maselele, felicitari! Trebuie sa ma uit si eu la Thea sa vada daca nu-i ies, poate de aia se trezeste noaptea si plinge(nu tare, dar e suficient ca vrea jos din patut si ma tine treaza cite 10 minute cam de 2-4 ori pe noapte).
Simo, Daniela, Kata,Ela, unde v-ati ascuns?
Rayu, cum e la job?
Am pus citeva poze in album.
Pipici la toate.
Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
diana76 spune:
Fetelor,
si eu am aparut cam tarziu azi, dar n-am avut timp pana acum. Profit si eu ca doarme Maria....cat oare?? ca ma astept din moment in moment sa inceapa sa planga.
Andreea, si Maria mea e geloasa pe taica-sau, si mai rau e ca nu ma lasa sa stau in patul nostru (al meu si al lui Cristi) si sub nici o forma nu vrea sa stea sa doarma cu noi...Plange si striga la mine: "Da-te jooooos!!!pune papucii, mami! du-te, du-te-n patutzu' celalalt!"...si jeleste de zici ce e aia!! Si ma pune sa stau cu fata la ea si sa o tin in brate in asa fel incat sa ma poata mangaia pe toata mana de sus in jos si invers...pana cand adoarme. Si in ultimul timp , ziua nu doarme mai mult de 20-30 min, si seara adoarme intr-o ora...foarte greu...Nu ii dau ciocolata, pepsi nici atat, alearga si merge si vorbeste toata ziua....nu stiu de unde are atata energie! Plus ca vrea in brate des si nu pot face mai nimic. Noroc ca ii place in masina si sta cuminte, asa ca mai pot rezova alte probleme. Si va spun ca peritolul n-are nici un efect la ea (doza normala). Tot de nu stiu cate ori pe noapte se trezeste...Se mai chinuie cineva ca mine??
va pup, Diana si Maria
P.S. De revelion am stat in noua noastra casa si am petrecut in famile, am avut de toate si ne-am simtit minunat.
mariana tache spune:
Anca, am vazut pozele. Thea e tare frumoasa! Si ii sta super in costumasul ala roz. Uita-te de maselute, ca asa am zis si eu: "nu poate fi de la dintzi (trezitul noaptea), ca abia au iesit caninii, iar urmatoarele masele ies pe la 2 ani"; si uite surpriza! Vreau sa-ti spun ca 2 dintre ele nu am stiut ca i-au iesit; le-am gasit intamplator!
Vreau sa te intreb: cum te simti fara Vlad; eu nu stiu daca as rezista; sunt ffff dependenta de copii!
Diana, si eu am tras-o cu somnul lui Stefan! Dar de curand (cred ca dupa iesirea maselelor) s-a linistit; doarme fara intrerupere toata noaptea, iar ziua i s-a marit durata somnului (azi a dormit 3 ore si jum!!!)
Ce-i ala peritol???
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
SimoV spune:
Alona -
. Am vazut si eu pozele cu Thea. O dulceata!!! Si ce par lung si frumos are!!!
Mariana, si Mia are toate maselele. Lui Lucas acum ii ies si e tare marait, dar doarme noaptea. Ai mei aproape niciodata nu au plans noaptea. In schimb se trezesc si acum si le dau o sticulta. I-as dezvata, dar atat de rau mananca, incat, mi-e groaza sa le scot sticluta aia, mai baga si ei niste calorii asa...
Diana, imi pare rau ca va chinuiti asa cu somnul... (nici eu nu stiu ce e aia Peritol...) Eu macar cu somnul n-am probleme, ca destule am cu mancarea... Nu ca ar dormi singuri sau in 5 min., dar totusi dorm bine. ZIua dorm 2 ore (dar nu de multa vreme, intr-o vreme dormeau doar 1 ora), ba azi au dormit 3 ore! Seara dorm de pe la 8:30-9 pana dimineata la ora 6:30-7 (cu o trezire, in care isi beau sticulta si adorm instantaneu la loc)
Promit ca zilele astea imi fac timp sa pun niste poze. Am o gramada si mi-e groaza sa ma apuc sa aleg cele mai frumoase. Scriam mai mult cand eram ocupata cu scoala, ca atunci eram toata ziua in fata calculatorului. Acum sunt tot cu ei si abia apuc sa citesc, dar de scris nu mai am timp.
LauraFlo spune:
Si Daria mea e geloasa pe tatal ei, daca stau pe el sau ma pupaceste imediat observa si exclama dand din mana a ..paguba , altfel nu stiu sa-i zic :"Ei na !" . Daca o chemam si pe ea refuza initial dar apoi cedeaza si vine intre noi si se lasa pupacita. Acum, auzindu-va si pe voi cred ca e o reactie normala si ca daca le explicam cu rabdare vor ceda, dar cazusem putin pe ganduri...Avand in vedere ca vreau o surioara sau un frate pt Daria, ma necajea ideea ca o sa fie geloasa pe el/ea.
Anca, am vazut pozele cu frumusetea ta ! Parca e o papusa pe cuvant ! Sa fie sanatoasa si norocoasa !
Simona , acum recuperezi cu micutii tai ! Bravo tie !Pozele le asteptam rabdatoare nu-ti face griji ! Sunt tare curioasa cum au evoluat !
Diana, si eu patesc la fel cu Daria. Vrea in brate, din fericire, doar cand mergem la plimbare si doar la mine in brate. Trebuie sa o conving ca la tati in brate e mai bine, ca are muschi mai mari si mai tari.... Ma sperie dependenta asta de mame a copilasilor nostri....ma incanta, dar ma si sperie.
Mariana, nu fi suparat fata draga. Simon e mititel, stai sa vezi ca acum creste si o sa-ti recunoasca si pasii cand te vei apropia de usa !

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004