Copilasi noiembrie decembrie 2004 (98)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Pentru ca prietena mea nu putea sapuna poze cu printesica ei din cauza netului, m-am gandit sa ii fac o surpriza si sa v-o arat pe SCUFITZA ROSHIE! din singura poza care mi s-a descarcat!!!!
Nu-i asa ca e minunata????

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Buna dimineata...
Grabita,ca intotdeauna,apar si eu.
Am citit din urma si am vazut pe fuga citeva poze...
Roserb,frumos bradul...si mare.Al nostru o sa fie mic si ...de plastic.Cu obiceiul Biancai ed a minca numai obiecre necomestibile,mi-a fost frica sa nu incerce 2-3 ace proaspete de brad.
Am vrut sa vad si scufita rosie cea frumoasa a Otiliei...Da n-a mers...Nu e bun link-ul...da vreau sa vad...
Am ramas datoare cu niste multumiri.Deci:Otilia,Onitza,Cecilia,Raluca,Roserb,Felis si Ad_rianna,multumim pentru apreciere.Intr-adevar Bianca a fost foarte frumoasa si super incintata ca a fost in centrul atentiei.Cit priveste tortul...datorita incurajarilor voastre ma risc si mai fac unul...miine.
Paxela,stai linistita ca nu-ti fura nimeni nora.Aici in grupul de Rahova,avem numai fetite...Si pina isi ia mami masina sa bintuie prin tot Bucurestiul...
Otilia,crede-ma ca imi pare foarte rau ca n-am putut venii.Sper sa ma intelegi si sa nu te superi pe mine.Mi-ar fi facut foarte mare placere,dar e greu pentru mine...Practic eu stau la celalalt capat al maxi-taxi-ului 504.E f mult de mers si mi-e frica sa ma aventurez pe intuneric,doar cu bya.Am pierdut o petrecere minunata...
Ad_rianna,bine ai revenit.Eu si cu tine ce aparem pe aici doar din cind in cind...
For2nity......mortala!
Carmen,Jasmine,multa sanatate puiutilor.

Am fugit,ca noi suntem in plina...reamenajare a locuintei.Ca asa ma apuca pe mine,in ultima clipa...sa mai schimb cite ceva.

Pupicim si mai vorbim...

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Roserb pe reteta pentru medicamente scrie BRONSITA ASTMATIFORMA. M-am mai linistit acum dar sper sa fie totusi ceva trecator. Astazi si noi avem serbare la ora 16 si avem o gramada de treaba de facut pana atunci. Nici pe Daria nu o tenteaza excesiv bradul, ia cate un glob si il testeaza cu gura (sunt tot din plastic) si atat, numai ca bradul nostru e mai mic si rosu. Imi place bradul vostru.
Noaptea trecuta Daria nu a mai tusit asa de mult dar la inceputul somnului, cam vreo ora, a tusit de imi era mila de ea.

Sa aveti o zi buna.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

LMA pt pui de OANY ... www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64837" target="_blank">AICI

LMA pui de MIEKE ... www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64838" target="_blank">AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

quote:
Originally posted by onitza

Pentru ca prietena mea nu putea sapuna poze cu printesica ei din cauza netului, m-am gandit sa ii fac o surpriza si sa v-o arat pe SCUFITZA ROSHIE! din singura poza care mi s-a descarcat!!!!
Nu-i asa ca e minunata????

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Nu se vede... NU ai poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

hai ca am intrat si eu putin sa va salut. fug apoi la firma sa fac hartiile pentru CIC si sa merg sa le depun la CAS. daca mai sunt mamici contabile pe aici si care nu au aflat, trebuie depuse pana la 25.dec un fisier si adeverenta cu mamele aflate in CIC. se descarca de pe site-ul cnpas.org.

viovio pupici. si noi tot artificial il facem, asta pt. ca eu vesnic trebuie sa o controlez in guritza pe bianca dupa "obiecte neidentificate".
carmen pupam bolnavioara daria si-i dorim din tot sufletul sanatate
onitza mie mi-e dor de povestile noastre pe mess, dar avem nu stiu ce probleme si "nu am voie sa intru pe mess sub nici o forma!!!" - citat de la florin!!!
have a nice day

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ue-he-he!!!! AM facut bubu, acum sper sa fi reparat!!! Fetili, se vede acum SCUFITA ROSIE???? daca da, niste aprecieri va rog, la adresa printesei!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, va pregatiti de sarbatori?
Noi da....
Alergam intr-una...dupa cumparaturi...una, alta...
Acusica vine si motul nostru si facem party de bebelusi...abia asteptam!

Sabina e mai bine acum, dupa a doua tura de antibiotic...sper sa fie in forma la petrecere...

la toti bebeii si mamicile lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

V-am citit, sa stiti, chiar daca nu prea am avut ce povesti :)
Vreau sa va urez sarbatori fericite alaturi de puiutii vostrii dragi.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua fetelor.
Sa va dam si noi ultimile vesti:am tras aseara o sperieturaaaa.......apropo de obiecte neidentificate prin gurita. Cand am mers la baita mi s-a parut mie ca mosfoleste ea ceva in gurita....ma uit...nimic! Cand o dezbrac, iar observ...iar ma uit...iar...nimic! Ma gandesc:isi freaca ea gingiile ca-i ies dintisorii. Buuun:mergem in cadita...dintr-o data incepe sa tuseasca, apoi sa horcaie, ii dau lacrimile si mai sa vomite....am crezut ca mor nu alta.Din lipsa de imaginatie ii dau fetei cateva palme in spate....mai horcaie un pic si intr-un tarziu isi revine.Nici nu stiu cum am ajuns in camera cu ea, nici nu mai stiu bine daca am apucat s-o spal...
Si acum vestile bune:am eliminat mesele cu biberonul, adica seara papam lapticul cu muuulte cereale de se face papa solid si dimineata papam lapticul cu putine cereale in schimb cu cativa biscuiti in el, si evident cu lingurita! Si ce-i mai important:am inceput sa papam in BUCATARIE....asta avand in vedere ca pana la respectabila varsta de un anisor, Bianca nu a vrut sa pape decat in sufragerie in fata televizorului...si numai daca erau videoclipurile ce-i placeau.
Una buna, una rea...asta-i viata!
Si am primit si noi bradul, asteptam sa-l impodobim...chiar, Roserb, frumos brad!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput