Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-94
Raspunsuri - Pagina 7

bubulina1 spune:
Neata!
Am intrat sa fac galerie fetelor care asteapta 2 liniute in perioada asta! Hai Liana, hai Kateryna, hai ingeras! Sa vina Mosu cu doua II!!
Picca, iubita, ieri am avut mult de lucru, am intrat si am mai scris 2 cuvinte si azi mi-am dat seama ca nu ti-am raspuns. Sotu e bine, are voie sa mearga dar moderat, practic invata sa mearga normal. Inca nu indoaie genunchiul cum ar trebui, il mai jeneaza dar sper sa treaca. Joi se duce la control si daca e Ok, saptamana viitoare scapa de fire. Pupici multi
MMMuulti pupicei pentru Madana, Cristinna, Amely, marinna, simonette, Bianca B, Avalon, diciu, oanabbb, KITTA, lachi si toate pe care le-am omis din greseala!
"Speranta moare ultima"

ingeras26a spune:
Bubulina sa te auda Domnul!
Sanatate multa sotzului tau! sa se refaca repede!
Ingeras

kateryna spune:
bubulina1 multumim pentru sustinere. Fetele, au am fost de dimineata sa fac un beta-hcg. Rezultatul il iau dupa ora 15.00. Sa-mi tineti pumnii. Va pupic
Nunta noastra
Cununie civila

ingeras26a spune:
Kateryna, sigur ca iti tinem pumnii, scumpa!
Stransi, stransi, sa fie bb bine in burtik! Si la tine si la mine si la Liana! Tu ti-ai mai facut vreun test in afara de cel de ieri? In a cata zi DPO erai?
Pupicei, Ingeras

kateryna spune:
Nu am mai facut alt test. Am zis ca e mai sigur sa fac unu din sange. Cel putin asa sper. Ieri eram in ziua 24 a CM,cred ca ziua 10 DPO. Sper ca de data asta sa fie bine. Va tin si voua pumnii sa fie bine. Hai ingeras, Hai liana
Nunta noastra
Cununie civila

catty spune:
Buna dimineata frumoaselor,
Eu sunt fffffffffffffff ocupata si ma simt tare obosita. Nu stiu ce sa mai cred, am intepaturi in burtica, mi-e tare somn tot timpul, ma inteapa ovarele, si sanii mi s-au umflat si ma dor fffff rau. Sunt in ziua 25, iar luna trecuta am avut cm de 23 de zile.
INGERAS26A mai asteapta cu testul. Este un picut cam devreme. Este bine daca ai temp ridicata, poate e un semn de sarcina.
PAULY fruntea sus, vor veni si pt noi zile mai bune.
DICIULE, La Multi Ani!!!!!!!!! Sa va dea Dumnezeu casnicie fericita in continuare si un bebe frumos curand.
KATERYNA, iti tin pumnii si fie bine.
BUBULINA sanatate sotului. Sa se puna cat mai repede pe picoare pt sarbatori.
catalina

bubulina1 spune:
catty, daca as putea ti-as da putere, dar si eu ma simt extrem de obosita si abia astept sa intru in concediu de vineri. Nu mai fii suparata, incearca sa nu te mai incarci de ganduri negre. Semne avem mereu, si eu am inainte de urati si nu pot sa nu sper luna de luna. In plus, stii ca luna asta nu ai voie sa fii suparici? Iti doresc sa vina cat mai repede la voi!
Kateryna, noi suntem aici si te asteptam cu rezultatul pozitiv!!!
"Speranta moare ultima"

ingeras26a spune:
Bubulina, tu imi doresti doua II, adica gemeni?? sa dea Domnul!
Catty, imi pare tare rau ca nu te simti bine! Stai si tu linistita...poate e bb in burtik!
Pupicei, Ingeras

catty spune:
BUBULINA, nu sunt suparata. Doar obosita, si cand ma gandesc ca nu o sa am decat 3 zile libere de Craciun si nu o sa am timp sa ma odihnesc pt ca am musafiri si multa munca acasa, nu stiu cum sa ma mai impart.
INGERAS26A nu stiu daca sa imi fac speranta ca e bebe sau nu. Oricum stau cu testul in casa pe policioara din hol, si de cate ori intru imi vine sa il fac. Acum vreau doar sa astept si ce o fi o fi. Nu am ce face. Ma gandesc ce frumos va fi bradutul meu in casa si tot mai astept sa ii fac cadou sotului meu un test pozitiv. Vom vedea daca va avea bucuria asta, daca nu ii cumpar ceva. Oricum in week-endul asta cand am fost la socrii pe DN1 am vazut niste patuturi de bebei impletite frumos si cu picioarele curbe ca sa il adormi mai osur pe bebe cand se trezeste. I-au dat lacrimile cand l-a vazut si m-a intrebat daca vreau sa il cumparam. Va dati seama ce a fost in sufletul meu atunci, nu?
catalina

danangie spune:
Buna fetelor!
KATERYNA, LIANA, INGERAS, va tin si eu pumnii si D-ne ajuta sa iasa pozitive testele!!!!
Fetelor stiti ceva de UTOCATALINA? A nascut?
MISHULINA, CRISTINNA, SI TOATE FETELE
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE