Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-94
Raspunsuri - Pagina 14

Bianca B spune:
Abia asteptam sa ajung acasa in speranta ca a trimis mai devreme cadourile, mai ales cele cu II , dar ... nu a fost sa fie de data asta, dar TRE'SA FIE, nu-i asa fetelor, va rog spuneti ca asa-i ca de nu
Liana, nu te da batuta, ca daca te dai tu ... ce sa mai spun de noi.
Dar mai are o sansa sa se revanseze, nu-i asa fetelor, Kateryna suntem alaturi de tine cu pumnii stransi si fingers cross.

simonette spune:
Avalon, cum de ai scris tu cu varful degetelelor tale, exact ceea ce as vrea eu sa va spun de atatea ori???
Fetelor ascultati si bagati la cap'sor ceea ce a zis Avalon ca are mare dreptate! Avaloane...
Liana, astazi poti sa dansezi cat vrei, ca azi nu te cert pt. nimic in lume! Si ca sa-ti demonstrez...uite-ma

simonette spune:
Oanabbb si Pauly, fetelor la greu da' fara sa aveti fixata ideea de bb, cand o faceti... dati frau liber sentimentelor, imbratisati-va barbatii cu multa dragoste si caldura, nu stricati momentele astea sublime cu intrebari de genul: Oare se prinde acum?; Doamne, trebuie sa se prinda de data asta!!!....etc...faceti dragoste in adevaratul sens al cuvantului si bb va veni! Bafta multa!!!
Piculina, primit PM-ul, multumesc mult, nu-i nici o pb... Te si te astept acasa!

Avalon spune:
quote:
Originally posted by simonette
Avalon, cum de ai scris tu cu varful degetelelor tale, exact ceea ce as vrea eu sa va spun de atatea ori???
Fetelor ascultati si bagati la cap'sor ceea ce a zis Avalon ca are mare dreptate!Avaloane...
Simonette

Liana, vezi ca eu nu ti-am dat drumul la manuta, eu inca mai sper pt tine!

oanabbb spune:
pai SIMONETTE iubita mea,cum doamne iarta.ma sa fac asa cand el intra in casa pt 5 min,disperat ca.l asteapta jos toti colegii sa plece,iar eu sar pe el ca vreau sa fac dragoste.omu imi explica de ce e in intarziere,cum sunt toti jos si.l asteapta si ca vine acasa peste 2 zile,cum transpira acu si n.are timo de dus...
crezi ca l.as fi putut convinge sa daca nu.i explicam ca acu e bussines nu pleasure
?

oanabbb spune:
SIMONETTE esti o dulce
iti inchipui cat era de disperat saracu?oricum daca ai citit vreo 2 3 pagini in urma ,ai vazut ca efortul a fos mai degeaba!

Madana spune:
Dragele mele, va invit la un nou capitol.
Shtiu ca inca nu am completat inca pagina 10 dar nu shtiu cum o sa stau cu internetul shi nu vreau sa mai pierd randul.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"