Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-94

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

mai fetelor,stiti ceva de LIANA?ce mai inseamna si asta?nu vrea sa se bucure cu noi?
eu sunt la 26 ore de la pregnil,tocmai am,dar mi s.a intamplat ceva super ciudat.a venit sotul acasa stresat ca tre sa plece in alt oras in 10 min si sa ramana acolo la noapte.eu cand am auzit,i.am spus ca tre sa ,si el s.a conformat,dar pt prima oara de cand sunt cu el,dupa ce m.am dus la baie am constatat ca nu era nimic acolo.nu inteleg ce s.a intamplat.l.am si intrebat si mi.a zis sa caut ca e pe acolo!
il omor daca la asa foliculi acu nu e asta!nu stiu ce sa cred!oare daca mai prestez maine seara e tarziu?maine sunt 50 ore de la pregnil.
sunt disperata!!!!!!!!!

Mergi la inceput

si daca vi se pare desa stiti ca e chiar de plans
imi vine sa mor de ciuda

Mergi la inceput

m.as urca in tren si m.as duce dupa el,da e cu colegii de servici si or zice aia ca sunt nebuna daca apar pe acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Chiar asa!!! Liano, da un semn ca nu mai am mult si dau cu de pamant! Chiar ti-ai pus in cap sa ne bagi in boale???

Mergi la inceput

m.ati lasat singura si voi?pai cre ca de suparare am sa dau in patima .pai fac luni de zile stimulari,tratamente,injectii si cand vine momentul,o dau in bara???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Buna seara si urarile mele calduroase pentru diciu

Nu stiu cand o sa mai intru pe aici da' de data asta chiar imi iau o pauza mai lunga. CUm de Craciun n-o sa fiu cu sotzu meu, si voi fi exact in pd fertila, imi iau adio si inchei un an plin de reusite. Am primit masina de Mos, asa ca n-as fi indraznit sa cer si un test de sarcina pozitiv desi l-as fi preferat, sincer.
Eu o sa tzin pumnii fetelor care inca mai asteapta si inca mai spera. CIneva trebuie sa ramana cu speranta, daca multe din noi si-au pierdut-o. Si in fine, dupa fiecare reusita aici pe forum, parca primim si noi energie pentru a merge in continuare la lupta.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Oanabbb, iubita stai calma...nu de fiecare data curge siroaie!!! Nici maine seara nu e tarziu, ai rabdare si pastreaza-ti prezenta de spirit ca maine cand vine sotiorul sa nu strici tot! Fii sigura ca misuna pe-acolo pe unde le e lor dat sa-si faca veacul E mai bine ca nu au iesit la lumina zilei!!!Bafta multa si te

Mergi la inceput

SIMONETTE cred ca coana LIANA ne baga direct poze de la eco!ar fi in stare.da lasa ca o prindem noi si dupa o si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Oana, 50 de ore de la pregnyl e prea mult, nu vreau sa te intristez. Mai spera si tu ca sotzu' tau a lasat suficienti micutzi acolo la tine.
Asta ma enerveaza cel mai mult in toata nebunia asta, "timing-ul" . Sotzul meu moare cand aude ca trebuie sa presteze la comanda si refuza categoric.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

acum veniii....
iertare dragelor ca va tinui in suspans....
ete..ca nu'i...e negativ....asta e...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput