Rahova sau apropiere....(8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

CristinaT, bebe Roland tocmai s-a trezit intr-o portzie de urlete..cred ca de la dintzi..sau poate a avut gaze..habar nu am..sper sa nu fie de la lovitura de ieri de la cap...nu a avut nici un fel de simptome ingrijortaoare dupa lovitura...dar sunt speriata rau...nu s-a lovit prea rau..era in fundic si a cazut pe spate cu capul pe linoleum....asta ieri....pana azi nu a plans, nu a urlat..in seara asta super obosit a adormit la 20.00 si la 20.45 s-a trezit urland..i-am dat nurofen, l-am leganat in bratze si acum face nani....
Nu a varsat, nu a ametzit, nu a avut stari de somnolentza de la lovitura...dar eu m-am speriat rau...

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mia nu te mai speria, nu e de la cazatura, e sigur de la dinti. Si Ale azi dimineata a cazut pe gresie in fund si de acolo pe spate cu capul de gresie, s-au auzit 2 bubuituri (una de la fund si una de la cap) de am intepenit, dar a plans putin si apoi a uitat... tie si lui Roli....stai linistita....

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Cristina (aissa)..sper sa nu fie de la lovitura...a dormit toata noaptea foarte bine..cred ca totsi de la dintzi sau de la gaze a fost..dar mama-mama ce frica am tras...m-am alaturat si eu voua aseara, am tras o portzie de plans de sarea camasa de pe mine.....clubul mamaicilor lacrimogene...

Va pup.

Mergi la inceput

Esti mai panicoasa ca mine! Nu credeam ca se poate! Pe bune, o sa tot cada, si eu saream de ziceai ca cine stie, dar e clar ca nu se lovesc asa usor, a mea si pe 31 a dat un cap in tocul usii, a apreciat gresit, cred, si e vanata in frunte. E prima data cand cade Roli?
Cat despre mame plangacioase eu cred ca e normal. Numai cine nu creste un copil nu intelege prin ce trecem. Eu, ca sunt singura care ma ocup de ea simt uneori ca vreau o pauza, plang ca-s obosita dar si de vina pe care o simt pentru ca gandesc asa. Dar pur si simplu uneori ma simt la limita. Plang si ma ridic, nu are cine sa ma ajute. Si ma mai cert si cu sor-mea care nu pricepe ce mare ajutor are ca e cu mama, desi ea singura recunoaste ca nu i-a gatit niciodata baiatului, numai mama. Si eu nu ma pot duce nici la toaleta....
Monica la problema ta ce sa zic...sper sa isi gaseasca tatal tau repede o ocupatie. Al meu bea si cand era la serviciu, de cand e la pensie era si mai rau desi stia ca are ciroza. Acum cu boala asta si cu accidentul s-a speriat dar nu stiu cat il tine sperietura.... Si stiu ce simti, eu una sunt atat de marcata de betiile tatei incat de cate ori bea Tony un pahar si il pune pe al doilea si sar cu gura. Toti prietenii ma stiu si ma considera nebuna, dar prefer asa decat sa imi vad omul beat. Nu suport privirea aia pierduta... Of, de ar fi dupa mine nu ar exista fir de alcool in tara!
Cristina, dar de fapt ce vezi la fetita ta de ti-a venit ideea cu dermatita? Cums e manifesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
eu azi fie ploaie fie vant tot ies afara cu astia mici ca nu-i mai pot stapani numai in casa.
am terminat cu amandoi cu mancarica de dimineatza dar parca mi se pare totusi prea devreme sa ies...poate daca mai astept incepe si ploaia
mey ziua aia de 31 a fost ceva cu ea...si ruxi a mea a cazut din pat unde era in picioare si a plonjat pe spate...tati fiind langa ea...ea a invatzat sa se dea jos din pat dar de zapauca ce este merge in picioare prin pat, sta cu spatele chiar pe marginea patului si pleosc pe jos...apoi urlete...
cu tata...ce sa zic...si eu sper din tot sufletul sa termine cu prostia asta...ca de bani nu ducem noi lipsa...sanatosi sa fim ca banii se rezolva...mi-ar parea rau sa ajunga sa aiba vreo boala din cauza bauturii cred ca nu mi-as ierta-o niciodata...eu sunt singura pe care o asculta...dupa o discutie pe care am avut-o ieri cu el pare ca a inteles...el de altfel este un om f bun, sta cu astia mici cand are mama treaba, are grija de ei(atunci nu bea nici o picatura),,,deci e constient...dar apoi cica se relaxeaza si vorba ta cristina eu fac criza de nervi numai cand vad paharul plin...hai ca v-am zapacit de tot cu problema mea...
va pup si va urez o zi cat se paote de buna

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

asaaaaa...intre timp am strans bradutul fiindca d-ra ruxi a tras de el si a cazut si in zborul lui spre pamant i-au cazut 3/4 din globulete...asa ca mi-a fost fff simplu sa le strang pe celelalte in cutiute si sa le pun la loc
si....surpriza...a inceput ploaia...asa ca...iar sunt in cumpana...mai ies sau nu afara????

monica

Mergi la inceput

Nu cred ca ies daca ploua desi mai am un pic si turbez in casa...

Mergi la inceput

eu deja vreau sa vina vara

monica

Mergi la inceput

M-am saturat de vremea asta.....
Am iesit aseara cand am venit de la dr. (unde am aflat ce banuiam - e o dereglare, am ovare micropolichistice..) vreo juma de ora, am mers pana la piata, am luat lapte si ne-am intors acasa si eram eu inghetata bocna, Ale era bine imbracata dar avea nasul rosu....
Azi sigur nu iesim ca te ia pe sus vantul asta vad.
Cred ca o sa ma vedeti creata cand ne-om intalni ca ma zapaceste stand in casa

Mergi la inceput

aissa, sunt intr-adevar super panicoasa si lacrimogena..dar asa cum ai spus tu este probabil de la oboseala..desi eu mai am ajutor de la mama cat de cat..de cand cu tata, nu prea ma mai poate ajuta..dar macar suntem in aceeasi casa...

Noi inca nu am terminat cu apartamentul, ca in decembrie au cam dat zigravii bir cu figitzii...si nici comanda de mobila nu am dat-o asa ca tot la mama stam...

Cristina, ti-au dat ceva tratament pentru ovare polichistice?

Monicutza, sper sa-si gaseasca tatal tau cat mai repede o ocupatzie...este greu si pentru el si pentru voi...

CristinaT, asteptam vesti bune de la pitica...

Pupici la toate mamicile si copilasii din Rahova.

Mergi la inceput