Copilasi de oct-noi-dec 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Woooawwww, mai da prea scurt mesajul meu....sigur nu vreti sa mai scriu si eu doau vorbe ?????Anca....ce poza super haioasa. E buna de un concurs:
http://community.webshots.com/photo/399326779/399342373YurRzK
, bye bye, ciau ciau (cum zice Isabel)
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Alexandra, mai scrie mama, ca bate vantul rau pe subiectul nostru ... tu intotdeauna reusesti sa ma faci sa rad ... ceea ce e o chestie super .

P.S: Sa pui poze cu papusica ... de fapt cu papuselele .. cum o cheama pe noua achizitie? Sau inca nu ati botezat-o?

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Super mami, dupa cum vad eu tu esti foarteincantata de papusa fetii.

Io nu stiu ce am, dar nu mai am chef de povesti. Nu va suparati pe mine, pur si simplu n-am chef. Acu am capul mare si ma doare, am tras o bauta aseara cu niste prieteni.

sarbatoritilor!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Ileana... te antrenezi pt zilele urmatoare ha?

lasa ca trece... da-i cu ciorba acra fuga

hai, va las ca poate aveti treaba

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnicol spune:

Buna fetele!
Eu intru in concediu si de acasa intru mai greu pe net, unde mai pui ca poate vom pleca si noi pe undeva si nu stiu daca va mai pot ura si colinda. Asa ca va transmit Sarbatori fericite! Sa aveti un an plin de bucurii si sanatate. Cei mici sa creasca frumosi si sanatosi.
Toate dorintele sa vi se implineasca.
LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Buna seara!

Mai ce bine de noi cele care stam cu mamele noastre.A mea acum face cozonacii.Ar trebui sa ma laud ca ii fac eu dar...poate cand o sa fiu si eu bunicutza Glumesc.Dar mamei mele ii place sa faca ea pregatirile.

Voi cum stati cu treaba?Ce mai aveti de facut?

Supermami,gata bradutzul?E impodobit?Isabel a participat si ea,da?
Noi maine il impodobim.

Si eu am intrat in libere de la servici,pana pe 4 Ian

Chiar,ce cadouri ati cumparat pt cei dragi?Eu,mamei i-am luat un pluover;deja i l-am dat.Ca sa vad daca e bun si ii este.Tatei o periutza de dintzi(ca i-a venit timpul sa o schimbe) si spuma de ras.Nu e pretentzios.Iar sotziorului un parfum .Vladutz primeste un Mos Craciun care canta,o masinutza smechera si un pahar cu un pai incolacit in jurul lui(asta mi-a placut mie)

Va doresc spor la pregatiri si tot ce faceti sa fie deliciooooos!!!

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Craciun fericit si un An Nou plin de bucurii si sanatate! Noi plecam din Bucuresti si ne intoarcem dupa Revelion.
Am citit pe fuga cam tot. Super mami esti in top cu fazele cele mai haioase!
Uki ii urez de pe acum La multi ani Mariucai sa fie sanatoasa si vesela si dulce asa cum o stiu eu.Am vazut ca nu ne-ai uitat si ai intrebat si de noi!
In rest Andrei a venit la mine la serbare si a fost impresionat ca a venit Mosu cu o trasura cu un cal alb superb.
Si de atunci cum vede un cal intreaba Mosu??
Pupici si sa auzim numai vesti bune
Paula nastere usoara.

Mergi la inceput

Marioan, ce ma bucur ca ai trecut sa ne saluti inainte sa pleci!

multam fain de urari pt Mariuca, la fel si pentru voi toti, si tie sa ti se implineasca visul ala frumos ()...sst, secret, nu stim decat noi

Paula, ce mai zici? cum te simti? sa nu spui ca te-ai apucat sa nasti...ca se simte o mica pauza, tu care scriai mult, si de-aia m-am gandit io asa...da' tu sa nu te superi

ps. mey, io... o sa va tot sacai pana una alta...ca la mine treburile nu-s asa multe, printre cratite, ciorbe, piftii...mai bag un oki sa vad, mai scriu un rand... doar doar gasesc si eu pe cineva cu care sa vorbesc... asa ca nu va suparati pe mine, sper sa nu va plicitsesc!

Sarbatorifericite!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

SUPERMAMI!!! ta na na naaaa!!!

LA MULTI ANI!!!

SA TRAIASCA ISA SCUMPA!!!

TOT CE VA DORITI, SANATATE SI FERICIRE!!!

he he... mergeai pe burta ha? credeai ca scapi fara o bere?
distractie placuta!!!

Sarbatorifericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

LA MULTI ANI, ISABEL!
Sa cresti mare, sanatoasa si mintoasa, ca frumoasa esti ca o papusa!
Multe pentru mamica ta simpatica si haioasa, care ne intretine mereu buna-dispozitie!
Tot binele din lume si multi pupici si de la Markus si de la mine, pentru voi 2, dragelor!

Uki, cum sa ne suparam?? Pai ne mai scoate si pe noi cineva de pe pagina a 2-a? Voua nu va spunem inca La Multi Ani! inca, doar ne mai auzim pana la REv., nu?

Multumim de urari fetelor cu care nu ne mai auzim pana dupa Sarbatori! Asemenea va dorim si noi voua!

Multi la toata lumea!

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput