Copii din 2002 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Buna dimineata mamici,

Cum a fost reintoarcerea la gradinitza pentru voi? Ilinca nu s-a bucurat prea tare, mai mult cand am ajuns in fata gradinitei , o ''durea '' gatul, burtica....Abia dupa ce s-a intalnit cu colegii si educatoarea a mai prins viata.

Va dorim o saptamana frumoasa!

Raluca mama Ilincai de 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Lili a plans, a urlat, s-a isterizat, dar... degeaba...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !
Ziua Cristinei este abia maine, pe 10 ian., doar ca avand nepotelelele mele la noi, pt. a le avea si pe ele la petrecere, i-am tinut ziua mai repede Cristinei, pt. a se putea bucura impreuna cu verisoarele ei dragi de petrecere.
A fost minunat, Cristina a fost tare vesela, a mancat mai multa frisca light decat tort, s-a jucat cu invitatii, a dansat, s-a bucurat de copii aproape 5 ore.
Pozele le vom avea abia sapt. viitoare, cred.
Multumesc pt. urari !
Sanatate si numai bucurii va doresc, si eu !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nina, atunci sa iti traiasca sarbatorita si sa petreceti de acum incolo si mai cu foc!!!!

Succes la gradinita!! hihi...noi inca nu am inceput...mai stam acasa o perioada!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna tuturor!
Se pare ca la unii le-a priit vacanta, daca vroiau acasa!
George m-a innebunit toata vacanta cu caminul, de ce e inchis, cand e deschis, in fiecare dimineata ma intreba daca nu merge. Astazi s-a trezit greu, ca era invatat sa leneveasca pana la 9, insa a stat cuminte la imbracat si la camin a mers foarte bucuros, ii era dor de doamna si de copii. Ma bucur sa vad ca merge bucuros, nu ca la inceput si vine si imi povesteste ce face el acolo!
Pentru ca maine nu stiu cat de repede voi intra pe DC, vreau sa ii urez din seara aceasta printesei Cristina sa fie fericita, are niste parinti minunati si sa petreaca frumos si de ziua ei!
La multi ani iubita scumpa! Nina sa va traiasca si sa va bucurati mereu de ea!

Tot maine vad ca e sarbatorita o alta printesa, Michelle-Eveline!

POZE NOI
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

la multi ani Cristina!
Ieri cand m-am dus dupa Lili, era totul o.k., imi povstea tare incantata ca s-a jucat cu copiii Parca radia de fericire! si seara la 10 deja dormea. Zilele trecute nu dormea deloc dupa masa, si seara nu o puteam culca inainte de 11, acum insa era rupta de ooseala

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Multi ani traiasca, La multi ani! Draga Cristina sa ai o viata frumoasa alaturi de cei dragi!

Te pupam, cu drag,

Raluca mama Ilincai de 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by Anina_n

Buna, fetelor !
Ziua Cristinei este abia maine, pe 10 ian., doar ca avand nepotelelele mele la noi, pt. a le avea si pe ele la petrecere, i-am tinut ziua mai repede Cristinei, pt. a se putea bucura impreuna cu verisoarele ei dragi de petrecere.
A fost minunat, Cristina a fost tare vesela, a mancat mai multa frisca light decat tort, s-a jucat cu invitatii, a dansat, s-a bucurat de copii aproape 5 ore.
Pozele le vom avea abia sapt. viitoare, cred.
Multumesc pt. urari !
Sanatate si numai bucurii va doresc, si eu !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!!! Sa-ti traiasca Cristina, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Catalina & Andrei (3ani)

"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Cristina!!!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

LA MULTI ANI CRISTINA, SI SANATATE MULTA!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiFoarte tare frate - desen de Liviu minunea si alte desene noi

Mergi la inceput