casatoria

casatoria | Autor: Ana-Maria21

Link direct la acest mesaj

Am doar 21 de ani si vreau fff mult sa ma marit.O sa ma marit la anul dar daca eram in tara probabil ca nu ma maritam acum atateam asa.Oricum ce vreau eu sa stiu va rog frumos este :Casatoria este asa frumoasa cum mi-o imginez eu sau visez prea mult? Imi este asa de frica ca nu o sa fiu o sotie buna sau ca o sa ma depaseasca situatiaToate femeile au trecut prin asa ceva ininte sa se marite? Cu multa stima Ana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bun venit pe Despre copii!

ca raspuns la intrebarea ta....casatoria e foarte frumoasa, mai frumoasa decat ti-o imaginezi tu, vestea proasta e ca in fiecare moment te poti simti depasita de situatie:)

tine doar de felul in care reactionezi la stress, la probleme etc...

as spune ca daca de obicei esti mai tematoare si te simti depasita usor la fel se poate intampla si cu casatoria.
in orice caz, pana la anu mai e o gramada(asta daca nu te casatoresti in ianuarie)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Multumesc pentru raspuns.Sunt putin cam tematoare cateodata si nu reactionez ff bine la stres dar sper sa ma descurc.aaa si nu ma marit in ianuarie spre vara cred .Multumesc inca o data pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Explica-ne de ce iti doresti fff mult sa te mariti. De ce e atat de important pentru tine(ai un cuplu ca model?) si ce inseamna casatoria pentru tine.

De cat timp il cunosti pe viitorul sot? Cine a avut initiativa de a va casatori?

Si nu in ultimul rand felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Asa cum casatoria poate fi ceva frumos, de domeniul visului, cum zici si tu, la fel de bine poate fi si un cosmar. Depinde mult de persoana alaturi de care alegi sa-ti imparti restul vietii, de felul in care voi doi va potriviti si de cat de bine va puteti tolera unul pe celalalt atunci cand gresiti.
Casatoria nu are cum sa fie un butoi cu miere MEREU, fiecare cuplu mai intampina si greutati... Eu cand mai vad mosulici care serbeaza nunta de aur si ii aud zicand ca nu s-au certat nici o data, eu una tind sa cred ca nu dau acelasi sens pe care il dau si eu cuvantului "cearta".
Noi ne iubim f. mult, avem o fetita care inseamna TOTUL pentru amandoi, dar mai avem si momentemai delicate peste care trecem, evident.
Sa nu-ti fie frica, ca n-are de ce... vei vedea, totul vine de la sine.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Depinde de voi. Eu nu am avut nici o "frica" de acel gen. M-am casatorit la 24 de ani si dupa un an de casatorie pot spune ca mi-a parut putin rau ca n-am facut acest pas mai devreme

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Pai Clover vreau sa ma marit ff mult pentru ca simt ca el este cel potrivit pentru mine,pentru ca vreau sa fim o familie.Cateodata cred ca sunt cam visatoare si ca nu tot ce imi doresc se va implini dar sper sa avem o casnicie fericita.Nu m-am gandit serios ce inseamna casatoria pentru mine iar ideea de a ne casatori a rasatit in mintea amandurora mai demult dar am fost cu scoala si am simtit ca trebuie sa mai astept.Suntem impreuna de 4 ani si deabia astept sa ffim sot si sotieP.S. Multumesc pentru felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

ana-maria, eu am avut nunta in iulie 2005, la 22 de ani, dar nu am avut nici un moment (sincer) in care sa am vreo frica de genul asta, nu mi-am pus niciodata problema daca o sa ma descurc (in doi se invata si ceea ce nu stii), poate si pentru faptul ca noi stateam deja de vreo 3 ani impreuna, singuri si am invatat impreuna cum se "gospodareste" casa, iar atunci cand a venit momentul nu ne-am mai pus nici o problema!!
casatoria, este foarte frumoasa, dar normal ca mai apar si unele probleme, care daca stii cum sa le depasesti, sa treci peste.....
TOTUL DEPINDE DE VOI DOI!!
multa fericire!!

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

in ce sens " sa te depaseasca situatia"? din moment ce sunteti de 4 ani impreuna nu vad de ce te stresezi , casatoria va fi exact relatia pe care o aveti acum cu diferenta ca veti locui impreuna ( daca nu o faceti deja) .Eu nu m-am simtit deloc altfel cand m-am casatorit. Inainte de casatorie am locuit singura asa ca oricum " aveam de tinut o casa" deci practic viata nu se schimba in mod deosebit.

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Casatoria este cel mai mare si frumos pas pe care il faci in viata, atata timp cat il faci cu cine trebuie (parerea mea:)

La fel ca si tine Jocelyn, daca stiam il faceam mai devreme, da las ca nici la 23 de ani n-a fost tarziu :)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

bunasi mie mi-a ffost frica inainte sa ma casatoresc aveam doar 19 ani si ma gandeam poate nus in stare sa tin o famileinsa ma-m descurcat si am incercat sa -mi iau locul de sotie si am reusit timpul le rezolva pe toatemulta bafta si iubitiva mult

sarbatori fericite

http://community.webshots.com/user/emilyohashi100]poze[/url] poze:) http://pg.photos.yahoo.com/ohashi_irina/my-photos

Mergi la inceput