Ce gatim azi ??? (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Aseara am facut oua umplute
Azi vreau sa fac varza calita cu carnaciori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

friptura de vita natur, cartofi copti, mancarica scazuta de legume cu ciuperci, salata de cruditati cu ceapa dreasa cu otet.
ciorba de pui cu zarzavaturi si tarhon dreasa cu ou si smantana

somn cu legumne in folie de aluminiu la cuptor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

PatriciaRO, am facut asa: am taiat cubulete carnita de porc, pui, ficatel de pui, carnaciori si le-am prajit. Apoi, separat am inabusit 3-4 cepe mari taiate mic, ciuperci taiate cubulete, iar cand au fost aproape gata am pus si carnea prajita. Am mai lasat un clocot-doua, apoi am pus suc de rosii sau bulion, am pus sare, piper, 2 foi de dafin si am mai lasat putin pe foc. Servesi cu mamaliguta.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by bubu05

PatriciaRO, am facut asa: am taiat cubulete carnita de porc, pui, ficatel de pui, carnaciori si le-am prajit. Apoi, separat am inabusit 3-4 cepe mari taiate mic, ciuperci taiate cubulete, iar cand au fost aproape gata am pus si carnea prajita. Am mai lasat un clocot-doua, apoi am pus suc de rosii sau bulion, am pus sare, piper, 2 foi de dafin si am mai lasat putin pe foc. Servesi cu mamaliguta.

Poze cu Vladutz

m-a pus sa intru pe subiectul asta cu ... Probabil ca e delicios...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Azi fac salata orientala cu peste afumat.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Astazi am fact supa cu galusti,musaca si placinta cu mere.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica spune:

pulpe de pui la cuptor
saratele

Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

ciorba de perisoare, pulpe de pui la cuptor, cartofi piure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
Originally posted by bubu05

Pai fac si eu ca tare bine suna! Multam multt, mult!

Astazi am avut cartofi prajiti ca imi era pofta si acum am bagat niste baghete cu usturoi la mijloc si niste salata cu orez, si legume multe... si am avut ciorba de perisoare...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Cirba de perisoare acrita cu zeama de varza si ciulama de pui.
La desert inca ma mai gandesc.

mamica lui Mateut 11.09.2003

Mergi la inceput