Cluj rulz (27)!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Florina, ma bucur totusi ca nu e vb. de toxiinfectie, ca banui ca aia ar fi fost mai urata... (nu ca viroza nu ar fi)si mai ales ma bucur ca sunteti bine.
Nu stiu ce a patit copilu' meu, dar nu ma lasa deloc la tastatura... oare cand ii trece???.
Asa ca va pup repejor, ca nu mai pot sta

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Maiii veniti la apel cu lista de copilasi jucausi!!!

Pana acum stiu de Flo cu Elise, Miha cu Darius si si si??? Stanca? Ancuzza? Oana? Flavia? REEESTUUUU??? Mariana are motivatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Simooo, ti-am vazut nepotzeii si nepotzicile si finutzii, sunt draguti rau. Horica e grasun, asa e si Serban, i se vad colaceii, moama, numai bun de motrosit! Fetitele sunt delicioase :), iar cel mic, nemaipomenit ce figura expresiva are si ce okisori mari, in ultima poza :)).
Sanatate tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Roxi

fetelor am luat braduttttttttt!!!!!!!!!!!
ii un pic cam mare pentru sufrageria mea ....dar nu m-am putut abtine ca tare ii bogat si frumos!!Sper sa reusesc cumva sa-l conving pe Darius sa nu traga de el ....ca nu prea am de ales.
Baietii mei is afara acuma sa vada zapada si io profit ...

Va pup

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxana eu vin dar ti-am trimis mail.

Mihaela
de unde ati luat bradut?Noi am cautat dar nu am gasit decat ciuhe.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Raluca, abia acum incepe.........Elise s-a pricopsit cu asemenea abitudini cand a inceput sa mearga...apoi a devenit mai urata situatia, caci de ceva timp ea trebuie sa manuiasca mouseul...ma ciupeste, ma zgarie, ma loveste, musca...toate astea ca sa o iau in brate sa vada si ea luema de aci de la birou.....e gelozia, clar!!!
...nu ma astept sa treaca, asa ca ma asez la pc doar cand vad ca e f. ocupata cu altceva, si pe mine ma ignora...destul de rar!!!!!

Simona, am vazut pozele cu finutii si finutele......muream de nerabdare s-o vaz pe Smaranda...e frumoasa foc, la fel ca toti ingerasii din poze!!!

Sa stiti ca au dat roade incercarile noastre de a numara cu Elise....acum seara m-am trezit ca de capul ei a inceput sa bodoganeasca prin casa cifrele de la unu la cinci...in ordine...am ramas masca....adica acum fro' luna ii tot ziceam 1-2-3-4-5, de facuse fiicamea pasiune pentru 2, da' dupa aia am lasat-o balta...si ce sa vezi azi!!!!!!
...puiul mamii frumos si iubit!!!!

Salut, fetelor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Fetelor, stiu ca era un subiect despre buzute crapate, dar nu mai stiu sa-l caut, asa ca va ? pe voi: cu ce-l dati pe bb pe buze cand e ger?. I-au crapat la sange!!.
Maine mergem la Cluj si cred ca stam mult, sper sa reziste piticu'.
Mihai da semne de raceala. Baby-B, si al tau sot e Mihai?

mami de dani

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

tot nu am priceput cum e cu Bazarul. asa-s io mai. intr-un loc am vazut 1 pag., in altele 6 si la urma urmei e subiect inchis. unde trimit mesaj?

mami de dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

...Mihai e, Svety, Mihai.........

Iti recomand pt. buze si pielea bebelului crema Klorane.....scrie pe ea "nutrient cream for dry skin"////e special pt. bebei si pe noi ne-a ajutat iarna trecuta....iarna asta doar de fro' 2 ori am folosit-o...oricum e o diferenta intre cateva luni si un an juma'....gasesti la farmacii....io am luat-o de la aia din piata M. Viteazu', vis-a-vis de sensiblu....

...Miha, de unde ati luat bradul??? Si io vreau de ala fain....vorba Stancai, numa' mizerii am vazut!!!!!
....
Mariana, ce ai mai vazut prin oras????

Va pup....nu stiu cand oi mai avea timp de net, ca e obligat sa mearga Mihai in Italia....
...si raman singurica pana vineri...mama ei de treaba...ca am la treaba!!!!!
Flo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

mersi baby-b. maine ma duc sa-i iau ca peste drum e sensiblu.
m-am prins cu bazaru'. stiam ca nu-s proasta.

Pe pamant sunt doua lucruri omiprezente: hidrogenul si prostii. (Legile lui Murphy)

mami de dani

Mergi la inceput