Cluj rulz (27)!
Raspunsuri - Pagina 2
heny spune:
Acum cativa ani (2-3), vorbisem si eu cu o cunostiinta despre copiii nostri care mi-a povestit un episod marcant din viata copilului ei. Adica: fetita ei facuse febra foarte mare (40-42°C) cateva zile la rand, scadea foarte putin si pediatrul a internat-o in spital pentru analize (suspiciune septicemie). In timpul celor 3 zile de supraveghere medicala si tacam complet de analize (hemoculturi la 6 ore), medicii nu ajung la nici o concluzie. Apoi surpriza! In a 4-a zi de internare erupe o maseluta si nici urma de febra. Concluzie: uite ca mai sunt cazuri de febra mare din cauza dintilor.
Sau: al meu prunc (are vegetatii adenoidiene=polipi) la orice raceala minora facea febra pana la 40°-41°C, asa reactioneaza organismul lui, iar fetita , niciodata nu a facut febra mai mare de 39°C.
Mariana, mai urmareste-l zilele astea si in gurita. In ultimile zile, se trezea noaptea (cu sau fara febra) agitat si plangea tare?
Va pup!
Heny
svety spune:
Baietii mei au atipit si eu ma agit sa iesim afara. Cum vad ca vorbesc singura, m-am pus la calc, dar vad ca si pe aici cam slaba miscare...
Mariana iti povestesc, asa, ca fapt divers: am o prietena cu o fetita care acum are 7 ani. Pe la 6 luni a inceput sa faca febra si nu-i mai scadea... S-au dus la Cluj si i-au descoperit o malformatie la rinichi. A fost operata si acum e bine, dar merge la control la nu stiu cate luni. Am sarit peste faza cu disperarea mamei si sapt. state in spital...
De aia vreau sa-l duc pe Dani la control. Sunt obsedata de medicamentele (Kg) luate in timpul sarcinii.
Elise cum se simte?
m-a apucat dorul de Cluj... n-am mai fost prin Central...Si Sora s-a modificat fain...
abia astept sa mergem marti. Bietul BB Dani, mult l-am purtat. Nu stiu cati bebei la 2 luni circulau in Metro si Prakt.
mami de dani
svety spune:
Mariana nu sunt pregatita pt. test!! pe prospect scria ca se poate intampla, asa ca mai astept. Mersi oricum.
mami de dani
baby-boom spune:
Buna, fetelor!
Elise ba se simte bine, ba se simte rau....cu siguranta facem analizele....la pol. Grigorescu mi-au zis ca nu mai au acoperire de la cnas luna asta....incerc sa vad prin cunostinte cum fac....biletul de trimitere il iau de la medicul de familie....
...ieri a fost bine, in schimb asta noapte a avut un comportament tare ciudat...a avut un soi de frisoane, era toata piele de gaine....inainte de asta a plans f. urat si s-a agitat, nu-si gasea locul, se cabra din maini si piciorushe...nasol, ce sa mai zic....dupa astea a facut febra 38.8(rectal)...i-am dat nurofen si a cedat complet...acum nu mai are nika....
...de fapt ziua a debutat cu o scurta voma...in rest liniste!
Sunt 99% sigura ca iar e o viroza intestinala.....si eu am varsat asta noapte, nici acum nu mi-e bine, deci am trecut la regim.....
....si data trecuta am luat io de la ea....ea s-a facut bione si dupa aia a fost randul meu...
....si am uitata sa va zic ca are si diaree f. urata, de ieri...azio a facut de 3 ori kk in 20 minute...si dupa aia s-a oprit....
No, atat despre boli....
...Mariana, ma bucur ca e bine Simon....apoi nu stiu daca a fi de la dinti sau nu, dar oricum parerile-s impartite....depinde de ce dr. dai.....ca fiecare e cu ograda lui....nici io nu-s convinsa total, dar stii si tu faza aia care ti-am zis-o de mamik care imi spusese ca juniorul ei lesinase de la canini....depinde de copilas...totusi la 3 luni ma gandesc ca trebuia sa se manifeste si altfel o viroza, nu?...numa' daca n-o luat-o de la Elise!!!
Svety, baga un pm daca vrei....oricand la dispozitie!!!!
Roxu', da nu ne zici odata????....sau inca iti revii, asa mishto o fo'????
Va pup.....
p.s....Mariana, maine neaparat tre' sa ne vedem...daca Elsie nu-i mai bine ne vedem noi in oras, sau vedem noi cum...pup u!!!!...oricum mai sun, k????
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
mariana tache spune:
o, Florina imi pare rau ca nu sunteti bine! Este clar viroza intestinala! Imi zicea medica de fam (cand a vomitat Stefan) ca circula prin oras un soi de viroza cu varsaturi+diaree. O fi luat si Elise .
Oare maine ne putem vedea???
Fetelor, va multumesc la toate pt grija fata de Simon!
In continuare e ok, fara febra!
Iar acum vreau sa va arat o poza cu Stefan.
Va place ?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
impreuna spune:
Fetelor am trecut si eu sa va salut , sa urez bun venit noilor veniti si sanatate copilasilor bolnaviori
Mariana, m-ai dat gata cu Stefan in poza asta, ii mai lipseau 2 aripioare si il faceai ingerash
Noi nu prea avem noutati, Sara e bine si sanatoasa, am inceput sa ii dau picaturi pe baza de catina si speram sa nu avem prea mari probleme in iarna asta.
Multa sanatate puiutilor
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
mihaela ema spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
o, Florina imi pare rau ca nu sunteti bine! Este clar viroza intestinala! Imi zicea medica de fam (cand a vomitat Stefan) ca circula prin oras un soi de viroza cu varsaturi+diaree. O fi luat si Elise .
Oare maine ne putem vedea???
Fetelor, va multumesc la toate pt grija fata de Simon!
In continuare e ok, fara febra!
Iar acum vreau sa va arat o poza cu Stefan.
Va place ?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
foarte tare .......frate !!!!!!
Ne zici si noua cum ai facut-o sau e secret ?
Darius 20.11.2004
mihaela ema spune:
Am uitat sa-ti zic Mariana , referitor la febra lui Simon , poate fi ,,febra de trei zile ,, de care am mai citit pe aici .Copilu nu are nimic altceva decit febra care poate tine intre
1-3 zile si nu fff mare dupa care trece de la sine.
Parerea mea ca sigur nu e de la dinti ! La 3 luni sa apara dintii sau masele ? Cam rar asa ceva .......
Multa sanatate !!!
PS. mai pune poze cu Simon ca-i tare scump.......
Darius 20.11.2004
mariana tache spune:
Ma bucur ca va place poza lui Stefan.
Fetelor, care nu ati vazut-o, n-o ratati .
Flavia, ce fel de picaturi cu catina?
Sarei.
Mihaela, cam faca parte din secretul profesional . Dar daca vrei sa stii cum, te invat; dar nu pot aci pe DC. Trebuie sa fim in fata calculatorului, cu programul deschis etc
Chiar mai am de pus poze cu copiii. Cred ca rezolv problema in seara asta. Va anunt.
Sanatate Maxima!!!
impreuna spune:
Mariana, pe cutie scrie "ulei de catina" supliment alimentar, sticluta e de 30 ml, cred ca se poate cumpara de la orice farmacie naturista.
Vanzatoarea mi-a zis ca e echivalent cu echinaceea, dar mai bine tolerata de copiii mici.
Mihaela, ce mai face Darius? :)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"