La bine si la greu impreuna (cap. 6)
Raspunsuri - Pagina 9

kla78 spune:
NATASHA-se fac si aici test de sange ...eu azi dimineata trebuia sa fiu la ora 8 la laborator...dar de incapatanata ce am fost si puturoasa am dormit...si sincera sa fiu nu am vrut sa merg......pe la 10 m-a sunat asistenta dr meu si m-a intrebat de de n-am mers la care binenteles co o obraznicatura iesita din comun i-am zis ca n-am avut chef ca ieri am avut o picatura roz si cred ca azi imi vine....asistenta o fii gandit ca am inebunit dar n-a mai zis nimic si a inchis tel......acum imi pare rau ca n-am mers mai ales ca nici nu mi-a venit CM numai inca o picatura mica maronie azi....nu stiu ce sa zic ....eu cred ca e prea tarziu sa fie de la implantare....maine am 2 saptamani de cand am facut transferul si eu stiu ca implantarea este intre 5-7 zile de la fecundare.....nu stiu ce-i cu capul meu ,dar simt ca parca nu mai am putere....cred ca daca acum n-am reusit voi lua o pauza si merg in RO sa ma linistesc ...mai ales ca tata e in spital la CJ ..ieri l-au operat la un picior....am o groaza pe cap....catelusa mea vrea gagicutz....cand vede un catel afara fuge la el cu toata viteza care poate ...mie mi frica sa fug dupa ea ca totusi poate am macar unu bebe din cei 3 embrioni....nu vrea sa vina in casa...nu merge in lesa....offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ILEANA,ILIUTA,RAMI,BUBULINA,TABITHA-si toate celelate va multumesc mult mult.
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Natasha71 spune:
Pai sa-ti spun si eu ce parere am... ca nici eu nu stiu ce-i in capul tau! Meriti o bataita! Scumpa mea, implantarea incepe la 6-7 zile cand outul este divizat corespunzator si dureaza pana prin ziua 14, abia atunci 'prinde radacinute' in uter si sparge vasele de sange pt a se prinde! De aceea unele femei au sangerare la implantare cam in jur de ziua 12-14, adica in preajma zilei cand ar trebui sa vina cm. Crede-ma, ca eu am studiat mult lucrurile astea, si am citit tot ce au scris fetele cand au ramas gravide, ce simptome au avut, si unele au avut petele astea in preajma zilei cand trebuia sa le vina cm, o prietena a mea chiar l-a confundat cu ciclul, si cand s-a dus la doctor avea deja 3 luni sarcina!
Tare bine ar fi sa te duci sa faci testul de sange, nu e bine ca te superi asa! Hai, fii fata cuminte si du-te si fa-l! Tinem pumnii!
Sanatate multa tatalui tau!
Si eu sunt putin speriata ca raman singura o saptamana de luni, sotul meu pleaca din tara si va trebui sa ma ocup singurica de toate, si de catel (sa-l scot afara de 2 ori pe zi)... Bine macar ca nu e perioada fertila!

kla78 spune:
NATASHA-poate mi-ar prinde bine o bataie...poti sa te iei de mana cu al meu sot ca si el mi-a promis o bataie daca continui tot asa....deci obligatoriu trebuie sa fiu fata cuminte si ascultatoare ca de nu o incasez!
multumsec ca m-ai luminat si cu implantarea....fara voi cred ca as ramane fara unghii si fara par de atat stres.......se pare ca tot mai multe pete maronii am...chiar am vazut pe hartia igienica niste firisaore de sange rosu........cred ca toata noaptea voi sta la wc ...sa urmarescdaca vine sau ba....
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Moniland spune:
Kla , draga de tine, numai tu sti prin ce treci, dar crezi ca stresul iti face bine? Gandeste-te la lucruri placute.
Tatal tau se va face bine, catelusa isi va face puiutii ei, iar tu pe ai tai. Va fi bine.
Monica

Natasha71 spune:
Claudia, am citit la FIV ca ai test cu 2 liniute, ma bucur enorm pt tine, nici nu-mi gasesc cuvintele... mi-au dat lacrimile cand am citit... de bucurie, de fericire ca ai reusit! abia acum realizez cat de mult m-am atasat de tine aici, de voi...
FELICITARI!
Noi toate, care ne dorim cu atata putere un copil putem intelege prin ce ai trecut.
Ai grija de tine si de bebelus (dar de ce oare presimt eu ca e vorba de bebelusi? )!

iliuta spune:
Claudia, si eu am vazut la Fiv rezultatul tau. Ce sa-ti zic? Ti-am zis ca esti o luptatoare, si ca o meriti din plin.Acum stai linistita in continuare si lasa treaba prin casa, sa poata bebe sa creasca si sa stea confortabil acolo.
Te pup, si inca o data FELICITARI, MAMICO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mihaela

kla78 spune:
va multumesc mult de tot feteleor ,eu ma rog la d-zeu in continuare sa reusiti si voi cat de repede.....exact cand ma asteptam mai putin ca am ramas s-a si intamplat.....aveam momente cand ziceam ca ar trebui sa renunt,...sincer va spun ca eu nu m-am bucurat cat ar fi trebuit de primii ani de casnicie...tinand cont ca m-am casatorit la 19 ani si ceva.....iar dupa cateva luni am avut prima operatie....dupa asta au trecut vreo 6 luni si eu n-am fost ramas gravida nici o data si de atunci pana acum sunt ani multi.....cand altii mergeau la nunti..chefuri...distractii eu stateam cu sotul meu in casa neavand chef de nimic ...tanjeam nespus dupa un copil....inima din mine striga ca vrea sa fie mama....sa nu va mai zic cand cineva ne invita la vreun botez....imi venea sa ma trag de cap si nu vroiam sa merg in ruptul capului....iar acum a venit ziua in care pot sa strig ca am REUSIT!!!!!!!!!!!nici acum nu mi-am revenit....sotul ma suna din ora in ora.....sora si mama sunt la mine.....eu inca mai plang de bucurie.......am trecut rpin prea multe si poate de aceea inca sunt socata de rezultat.....iar voi care ati fost si sunteti langa mine mi-ati dat putere multa......stiu ca paream o luptatoare dar cateodata nu simteam exact ce scriam ...numai ca incercam sa va incurajez.......dar acum va zic sincer NU RENUTATI ....veti reusi.....daca eu am reusit cu o graoza de tratamente si probleme veti reusi si voi .......

Ioana75 spune:
Felicitari Claudia! Ma bucur tare mult ca ai reusit. Dar de acum incolo, timp de 8 luni de zile, trebuie sa promiti ca vei sta linistita, fara sa te stresezi, mereu optimista, ok?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

RO ANA spune:
Buna fetelor
Nu v-am uitat,ma bucur cand citesc de reusitele voastre (si sper sa fie cat mai multe)si va doresc la toate sa fiti optimiste, deoarece alaturi de perseverenta este cheia succesului.
Am fost la eco, am vazut samburelul, urmeaza sa ma mai duc pe 7 februarie.Pe parcursul sarcini o sa ma urmareasca tot Moisa, cu care am facut de altfel si inseminarea.
Va pup si sa auzim de cat mai multe burtici

ileana_marius spune:
Claudia felicitari! Ma bucur enorm ca ai reusit. Sa ai o sarcina usoara!
Ne vedem pe la mamici...
Te pup
Ileana 27+
Ghindoaca