La bine si la greu impreuna (cap. 6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Miha evident ca-ti tinem pumnii...multa bafta!
Tabi ma bucur ca esti bine
Mey Ciulnitza zau ca-mi plac bicicletele tale...da' si ale Bubulinei sint faine rau...
Clauditza hai da-ne vestea cea mare...
Natasha,Mura,Pmihaela,Ro Ana,Ioana,Terrapin si restul lumii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fetelorrrrrrrrrrrrr Kla are II

offfff picoooo nu te lasasi..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Am intrat si eu sa vad ce mai faceti dragutelor... si sa va spun ca MURA mai exista, e binishor, super ocupata de aceea nu mai intra. Si nici vesti nu are. Insa cu siguranta va reveni printre noi cu vesti bune sper eu. I-au nascut ambele cateluse la diferenta de 2 zile s-a chinuit cu amandoua iar catelusa Mura, cea mica, a ajuns azi noapte la operatie dupa ce nascuse deja 2 pui iar ceilalti ramasesera strangulati in uter. Au mai scos 4 pui prin cezariana fara activitate cardiaca, morti (dar nu de-a binelea). Dupa multe incercari de resuscitare a reusit doctorul sa readuca la viata inca 3 din ei.

Scuze pentru off topic, dar am vrut sa stiti ce face initiatoarea acestui subiect.
Va pup pe toate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

multumim lachi..spunei felicitari pt catelusele ei..si..si mai punei ca noi o iubim mult si o asteptam cu vestiiii..stiu io ca vor fi bune...si si...te'as mai ruga ceva...stiu ca nu'ti place da indraznesc ca stii cum sunt io a drakului...asa vroiam sa te rog sa o pupi din partea mea...hooooo.nu pe catelusa...pe MURA..fata frumoasa si curajoasa...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut dragelor

iau dostinex d eo saptamana si un pic si parca sunt zoombi. dimineata daca ma aplec mai tare simt ca debarc totul in papuci iar continuu am o stare de somn dar nu neaprat imi e somn. ati luat si voi si v-ati simtit la fel ?

pupici
danita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

'Neata fetele!
Haideti sa va povestesc ce am facut ca e interesant.V-am mai spus eu ca ma programasem la dr. Ion pe la mijlocul lui februarie. Intre timp am inceput investigatiile pt. sot, adica s-a dus la dr. Pana de la Giulesti trimis de doctorul care mi-a facut mie laparoscopie acum 3 ani.A patrus cu greu la el, nu mai conteaza asta, i-a povestit si s-a dus cu ce avea si in final i-a zis ca nu poate sa-l ajute, dar ca il duce la cineva care e bun si sigur il poate ajuta. La cine credeti ca l-a dus? La dr. Moisa, au discutat ei putin, concluzia a fost sa vina la cabinet sa faca o spermograma si apoi sa discute.Asta a fost ieri, a iesit binisor spermograma, i-a louat sange sa-i faca analizele alea hormonale, totul in regula pana cand a ajuns la mine. La intrebat tot felul, i-a povestit sotul meu toata istoria, si in final i-a zis ca n-am mai facut nimic cam de o jumatate de an ca am fost ocupata cu serviciul si ca m-am programat la dr. Ion. Dintr-o data s-a suparat si nu i-a placut chipurile ca sotul e la ea, iar eu la el. Sotul a incercat sa o dreaga si m-a chemat si pe mine sa ma vada. Bineinteles ca m-am dus repede, ca eu nu tineam neaparat sa ma duc la Ion, eu vreau bebe.Asa ca m-am dus la ea, m-a consultat si mi-a facut si eco. Surpriza, nu mai am nici un chist pt. care eu vroiam sa merg la Ion sa fac laparoscopie, si ne-a explicat ca nereusita noastra ar fi de la endometrioza pt. care eu am facut laparoscopie acum 3 ani si nici la sot nu e OK, putin de colo, putin de colo, asta e.Mi-a dat sa fac hormonalele din timpul ciclului zilele 2-4 si monitorizare zilele 11,12, pregatindu-ne pt. inseminare. Sper sa fie bine si consider ca soarta asa a vrut, ca chiar nu am ales eu, asa a fost sa fie.
fetele curajoase si optimiste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Mihaela, bine ca ai scapat de chistul ala! Super, asta inseamna ca poti trece la treaba! Ma bucur mult de tot pt tine si iti tin pumnii la inseminare!
Kla, mai da si tu un semn de viata! Ce am auzit, ca testul e pozitiv? Doamne-ajuta! Sa fie cu ochisori!
Danita, nu stiu cum e cu dostinex, eu am luat bromcrpitin pt prolactina si imi dadea niste stari ingrozitoare, greata si ameteli...
Lachione, trasmite MUREI din partea mea! Si spune-i ca mi-e dor de ea!
Iliuta, asteptam vesti de la tine! Cand incepi FIV-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Piccaflor, ce mai faci? Mai ia sotul BU? Am inceput si eu sa iau... asa ca simt pe pielea mea efectele despre care ai vorbit tu...
Terrapin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Kla daca-i adevarat ce-a zis Liana ma imbat de bucurie....
Natashico sotul meu continua sa ia tinctura...se strimba el,c-ai vazut ce gust are,dar zice ca-i da o super energie...ca sa nu mai amintesc de alte alea...eu sint racita rau...ziua 25...
Sintem si cam suparati pt ca bunica sotului meu e in spital cu insuficienta respiratorie si bronho pneumonie...
Sotul meu are pe 27 Febr. ecografia testiculara si pe 10 Martie spermograma...eu pe 8 Martie HSG-ul...
Lachi pup-o pe Mura si din partea mea
Mihaela ma bucur ca nu mai ai nici-un chist si iti urez bafta la ISA
Iliuta noutati ceva?
Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Fetele am facut azi analiza (Clamydia),si vineri am rezultatul. Rugati-va pt. mine sa fie bine.........De el depinde daca ma duc luni la Bc. si incepe donanta mea stimularea....Fetelor nu mai am rabdare...M-am saturat si nu mai pot sata fara sotul meu am nevoie de el in momentele astea.....si cand ma gandesc ca nu va fi langa mine nici cand voi face Fiv-ul.......
Va puuuuuup pe toate, aveti grija de voi.

Mihaela

Mergi la inceput