La bine si la greu impreuna (cap. 6)

La bine si la greu impreuna (cap. 6) | Autor: Tabitha

Link direct la acest mesaj

Va asteptam aici ca sa continuam sa ne sustinem atat in momente placute, dar mai ales in momente dificile.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Lachione, am facut pregnyl. Crezi ca daca nu am facut stimulare e posibil sa fi avut 2 foliculi?Dar i-ar fi vazut la prima monitorizare............Sunt total in ceata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, nu v-am uitat, va tin pumnii in continuare.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Ioana, mi-a fost dor de tine! Nici nu stii ce bine ne prinde cate o vorba buna din cand in cand... vad ca la noi vestile bune se cam lasa asteptate, dar sa vezi si cand va incepe sa ploua cu , atunci sa te tii!
RO ANA, nu stiu ce sa-ti spun despre folicul micsorat, este prima data cand aud de asa ceva, esti sigura ca asa s-a exprimat dr. , ca foliculul s-a micsorat si este plin cu lichid? Pt ca eu stiu ca toti foliculii sunt plini cu lichidul folicular in care se afla celula germinativa (ovulul) inainte de a se sparge si de a-l elibera... Dar eu cred ca a mai fost un folicul acolo care probabil era prea mic pt a-l baga in seama dr., este posibil ca cel pe care l-a vazut 'micsorat' sa fi fost de fapt acel folicul micut care a crescut repede (se mai intampla si asa), iar inseminarea ai facut-o cu folos! Tin pumnii! Apropo, voiam sa te intreb, pt ca tu ai trecut si prin experienta inseminarii cu dr.Mihalache, si stiu ca ai avut dureri mari dupa, de data asta a fost la fel de dureros?
Facem galerie pt Claudia si pt Mihaela in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Buna fetelor,
Natasha, inseminarea cu Moisa nici macar nu am simtit-o.De aceea am facut-o si pe a doua si daca nu e sa fie de data aceasta o sa continui si luna viitoare.In concluzie nu cred ca organismul meu a fost pretentios la inseminarea cu Mihalache.Acum urmeaza faza cea mai grea: asteptarea.Noroc ca sunt sarbatorile si sper sa traeaca mai usor ....
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

RO ANA, intr-o buna zi va iesi soarele si pe strada noastra! Poate tocmai acum a fost cu noroc si nu va mai fi nevoie sa mai faci nici o inseminare! Tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Natasha, si eu sint sigura ca o sa fie bine, si o sa fiti toate in curind!

Claudia, Mihaela, bafta multa la proceduri, tin pumnii sa fie cu noroc FIV-uletzul!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Ro Ana tin pumnii sa fie cu okisori si sa incepi noul an cu bebe la purtator...
Clau si Miha sint in continuare cu sufletul alaturi de voi si va tin pumnii...
Ioana si pe Mirunica ta dulce ..
Natasha...
Mura tu chiar nu vrei sa ne mai zici nimic?...esti suparata pe noi?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

CRACIUN FERICIT FETELOR!!!!!!!!!!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

La multi ani si un Craciun fericit!
Sa va aduca anul nou ceea ce va doriti . Multa sanatate tuturor .
Natasha71 multumesc. Da, nici mie nu imi vine sa cred...
Claudia sper ca bb sa fie bine pt ca eu nu am reusit sa mai ajung la eco de cand avea 12 sapt. Am fost aici la un medic de familie care mi-a luat doar sange pt analize si mi-a spus ca ma va costa totul enorm (nasterea si eco). Acum astept ca sa ma cheme la eco. Dar il simt pe bb in burtica cum misca, incet si rar dar misca...
Sarbatori fericite!
Va pup

Ileana 24+
Ghindoaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Sarbatori fericite! La multi ani! 2006 sa fie un an fantastic pt voi toate!

Mergi la inceput