Bebelusi de martie - aprilie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Servus dragelor!
zuzu vazut poze,superb micutul!
mamacita felicitari pentru tarat!
ninoDoamne ce mare si frumos e Alex!
oanamaria siandruzza saracutele de voi!va inteleg f bine, si va dorec nopti cat mai linistite!

ligia sa stapaniti cu folos primul dintisor!
alessia,danna ce faceti? Poze...pe cand?

Astazi bb meu a avut o zi tare maraita. Sa fie dintele nr 5?

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

an-k,
multa sanatate familionului!sa stii ca a plecat plicul pt Alinuta.cam tarzior pt ca nu m-am simtit bine si n-am avut drum la cutia postala.

oanamaria,
multumim de complimente.a fost ziua mea de nastere pe 10 nov.
daria,
pup si la voi sa nu mai fiti maraiti!
Multu tuturor de raspunsuri.Sunt cam trista ca Bubu nu a prea papat decat 120 din piureul de legume cu ousor facut de mine(cartofi,morcovi,telina,dovlecel,radacina de patrunjel).Se pare ca prefera borcanasele Hipp cu legumeDar nu e indicat nici numai borcanase,nu?Oricum ce e preparat de mine rar papa cat ar papa din borcanelUfff...
Am fugit ca vine sotul in pauza.
tuturor

Nicole,mami de pici cu lipici si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Si mai o intrebare : am inceput sa iau contraceptive (Janinne) din prima zi de menstruatie ... azi mai am numai 2 pastile din prima folie si nu mi s-au oprit sangerarile. S-au diminuat cantitativ fata de menstra,dar totusi sunt semnificative. Deja e o luna si mi se pare cam mult. Ma simt slabita si nici nu mananc cum trebuie, ca doar am piticuti pe creier.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Mai fetelor mai.. nu mai pot de dorul vostru.. dar am asa de multa treaba... ieri am taiat porcul.. aseara tarziu am ajuns cu jumatate din el.. bine nu a fost prea mare.. dar oricum va dati seama ca azi am cam avut ce face..

multumim tuturor celor care ne-au laudat ca suntem mari si frumosi, asa e .. ca doar e al meu, ce sa zic si eu..

am vazut ca s-a discutat o gramada pe aici... dar nu mai apuc sa tin ritmul.. cel putin nu azi...

Daria fiind ultima am vazut ce ai scris... fuguta la doctor... ca nu e chiar in regula zic... te slabeste de tot in ritmul asta..

As vrea sa spun ca de maine o sa fac prezenta mai des.. dar cand ma gandesc cata treaba am...., nu cred ca voi reusi... o sa mai scriu dar nu asa de des...

Va pup pe toate.. si sa nu ma uitati

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

nino, spor la treabaPrepara bunatatile acolo linistita, cum sa te uitam.?!

Am vazut un Bubu superb calare pe o ratza

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Buna seara tuturor.

La multi ani, Alexandros si Martijn ! Sa cresteti mari si frumosi!

Astazi este si ziua surorii mele, implineste 32 de ani.

Daria, mi-a ramas in minte intrebarea ta. Eu sunt la a doua folie de Jasmin. Primul ciclu m-a tinut vreo 2 saptamani. Dua 21 de zile de cand am inceput prima folie este posibil sa vina iar ciclul, fortat. Mie mi-a venit in a 23-a, deci am avut o pauza intre menstruatii de vreo 9 zile. Cred ca ciclul asta prelungit se datoreaza medicamentelor, la mine asa a fost. Al doilea ciclu mi-a trecut mai repede, in 4-5 zile. Oricum, daca nu te simti bine, poate ar fi de preferat sa te duci la ginecolog.

Nino, spor la treaba si pofta buna!

An-k, sanatate multa voua si micutei Bianca.

Zuzu, am vazut pozele cu micutul sarbatorit. Frumos si el si parintii lui. Multa sanatate tie si sa treci mai usor peste perioada asta gretoasa.

Ellinia, nu te pot ajuta cu un sfat, nu ma pricep la nuante mai deschise. Sorry.

Oanamaria_luiza, ti-am admirat Raresul, frumos baietel. Si m-am uitat atenta si la parul tau, pentru ca ziceai ca nu te vopsesti. Ai o culoare frumoasa, in nuante de blond-saten.

Ako, am tot citit de pamatufii tai, dar nu i-am vazut. Nu ne-ai putea arata si noua o poza-doua cu ei?

Plec acum, Rares este deja in cada cu taticul lui. Noapte buna bebelusilor (inclusiv Rareseilor insomniaci) si parintilor lor.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

mamacita, multumesc de link. Iar referitor la adormit, sunt convinsa ca va fi greu, de-aia am si hotarat sa incep dupa sarbatoei ca sa-mi incarc si eu bateriile.

rrox, da...asta e descrierea corecta. Puiutii nostri de oameni ganguresc pe limba lui Donald. Si intr-adevar... nu te poti supara chiar daca te trezesc in plina noapte, chiar daca somnul e dulce. Doamne, cat e de frumos sa-i vezi crescand...

Daria a avut azi mare chef sa tot bata din palme si a tinut-o asa o mare parte a zilei. Acum doarme si pare a fi linistita.

Fetelor, voi cu cat platiti pediatrul cand vine acasa?
noi ii dam 300.000 si o ducem si o aducem cu masina. Nu stiu daca e mult sau putin, ea e tare amabila si cumsecade, nu da semne ca nu i-ar conveni. Mie una mi se pare rezonabil pentru nici o ora cat sta la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Am uitat sa va zic.... Ne-am intalnit cu si pentru ca micuta noastra a fost si este cuminte, ne-a dat un brad de care noi suntem tare mandri. Maine il vom impodobi si il vom tine intr-un hol pe care nu il vom incalzi pe perioada sarbatorilor....ca sa ne putem bucura cat mai mult de el.

Frumoasa noastra mica 7 luni-...
Iubirea noastra mica...pana la 7 luni
Inceputurile noastre, botezul si altele...pana la 3 luni
Varstele Dariei
Nunta
Cununie civila

Berbecutzele Geani si Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna dimineata!

Gegea, spor la impodobit bradutul! Noi nu platim pediatrul cand vie acasa. Adevarul e ca e si o cunostinta foarte veche a sotului, un fel de prieteni de familie din vremuri demult apuse, asa ca e foarte draguta cu noi, si e innebunita dupa copii, ea saraca nu a putut sa aiba...Gata, intru in febra sarbatorilor! Acum vreo doua zile am vazut caravana Coca-Cola si m-am emotionat ca un copil , chiar am deschis geamul si m-am uitat lung dupa masini...Ah, poti sa-i pui bradutului un pic d apa la radacina si il pastrezi mai mult timp.
Carmenduta, nu-i nimic, rezolvam noi, avand in vedere ca-i doar un nuantator, pot sa incerc oricate nuante vreau si daca nu-mi place, n-am decat sa ma spal pe cap de vreo zece ori in aceeasi zi ... si-mi trece!
Zuzu, am vazut o familie fericita, si un tort superb! Apropos, esti nascuta in aceeasi zi cu o prietena foarte draga! Si un Bubu zambitor! Ai grija de burticutza!
Ninocikap, spor la treaba!
An-k, multa sanatate!

SARBATORI FERICITE VA DORIM!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi: Mihai Cosmin, Antonia Maria, Vlad George si Bogdan!Multa sanatate, fericire si noroc va dormim!

Ce mai fac Rareshicii? Oare dorm cu totii la ora asta, sau dorm mamicile lor...

Stiti cumva daca se mai gaseste vitamina A unguent? Va intreb pentru ca Stefan are foarte des buzele uscate, in special dimineata, in timpul zilei saliveaza foarte mult, iar dimineata cand se trezeste il mai gasesc cu buzele foarte uscate, o data chiar i-a dat sangele...Si vantul de afara e o problema, are buzele exact ca ale mele, imediat se usuca. Cu ce as putea sa-l dau? Ca imediat da cu limbuta, poate inghiti. Eu parca stiam ceva de un unguent cu vitamina A ptr bebei. Mai are cineva problema asta? Eu stiu din proprie experienta cat de neplacut e...

SARBATORI FERICITE VA DORIM!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput