Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(85)
Raspunsuri - Pagina 11
ad_risnov spune:
La multi ani, Mirceaaaaaaaaaa
!!!
La multi ani, Raaaareeees
!!!
La multi ani, Mihneaaaaaaaaa
!!!
Sa fiti sanatosi, voiosi si fericiti, sa faceti nazdravanii si ghidusii cat cuprinde

!!!
Ce de fete hotarate pe bb2
!!! Bravo voua! Poate mi se face si mie pofta si mai si
.
Noi suntem din nou in formatie completa. Rares e pe zi ce trece mai zburdalnic, mai jucaus si mai plin de veselie. Face niste chestii de ne bufneste rasul si pe mine si pe tati. Azi, de ex., se urca cu picioarele pe perete in stand pe maini
. Parca era omul paianjen
. Nu stiu de unde-i vin ideile astea
. Cand vrem sa fim si noi seriosi sa-i facem morala, ne apuca un ras de fugim care incotro sa nu ne vada
. E o distractie continua la noi in casa
.
In rest toate bune: papam, dormim, ne jucam, suntem ok.
Cu olita varza varzulita. Azi l-am lasat doar in chilotei si pantaloni de bumbac si afacut de toate pe el, fara sa dea macar vreun semn ca l-ar deranja ceva. Nu-mi imaginez ziua si clipa in care ne va spune si el ca face kk sau pipi
. Cred ca mai tr. sa asteptam ceva timp
.
Monica, sanatate lui Albert!!!
Gabi, sper sa scapati de varsat!!!
Ioana, drum bun!!!
Anca si Tania, servici usor!!!
buli spune:
La multi ani, Mihnea Ioan!!!
La multi ani, Dragos!!
sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si voiosi!!
pozici de la party aici
http://community.webshots.com/user/mateiutzb
anda141 spune:
Buna dimineata!!!!
Am fost aseara cu Albert la medic si are amigdalita. Nu stiu de unde a capatat-o, i-a dat antibiotic, bineinteles,deocamdata am zis sa incercam cu Ospamox si daca nu-i scade febra luam Augmentin.Azi noapte a mai facut. Vom vedea.
Va dorim o zi frumoasa.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Lavv spune:
Dupa o vacanta cam lunga
de pe forum, revin pentru a va ura:
Un 2006 cu multa sanatate, liniste si prosperitate! La multi ani!
si nu in ultimul rand:
Sa va traiasca poznasii si sa va bucurati de cat mai multe progrese!
Au trecut aproape 2 ani de cand au venit pe lume minunile noastre - La multi ani sarbatoritilor nostri!
Va pupam,

Poze noi cu Alex de Sarbatori pe noul site:
http://community.webshots.com/user/alexpaun
Lavv si
Alex (7 ian. 2004)
http://community.webshots.com/user/lpaun
Andra28 spune:
Buna ziua dragutelor,
M-AM SATURAT DE ATATA PLOAIE!!!!
Alexandru este in continuare la tara, asa ca noi suntem ca doi porumbei, dar niste porumbei cam plouati ptr ca ne este tare dor de el si parca nu ne gasim locul prin casa.
Macar de-ar fi timpul mai frumos ca sa iesim si noi la o plimbarica!!
El este la tara, sta toata ziulica afara, tipa de nu mai poate atunci cand il baga mama in casa ca sa-i dea sa manance si s-a facut un mare alintat ptr ca toata lumea de-acolo ii "canta in struna".
Mamaaaa, ce dor imi e de el!!!!
Mai povestiti despre ai vostri ca sa-mi mai treaca dorul de al meu, desi asta e doar o iluzie.
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
otilica spune:
La multi ani
Matei
Mircea
Rares Alexandru
Mihnea Ioan
Otilica
25 sapt si Robert (24.12.2003)
otilica spune:
Helen, stai linistita cu cuvintele, si noi le mai dam in bara, adica:
in loc de elefant, Robert zice "fanti"
in loc de ceai zice "tita"
si incurca "carte" cu "carpa" (are o carpa -un scutecel- cu care doarme si cand o vrea imi cere "cate", il corectez si atunci zice "cupa")
Cred ca sunt normale la varsta lor.
In schimb se straduieste sa ne explice cate ceva. De ex aseara ne povestea cum a primit injectii (pt pneumonie). Si suna asfel (combinat in lb romana si maghiara): neni (tanti-in lb maghiara) ... usa (a venit pe usa) ... suri (inteapa- in lb maghiara)... sir (plange-in lb maghiara)... tai, tai neni (tai, tai tanti). E haios de tot cum combina limbile si intre cuvinte zice aaaaaaa. cand ma striga imi zice "mamatzi" iar lui taica-su "tatatzi".
Spune 2 propozitii simple: "Face mama" si "Vine Mosu'
Otilica
25 sapt si Robert (24.12.2003)
CataD spune:
La Multi Ani! un an nou fericit si cu multe impliniri!
La multi ani Robert!
La multi ani Bogdan!
La multi ani Cristian Costantin!
La multi ani Daniel Alexandru!
La multi ani, Matei!
La multi ani Mircea!
La multi ani Rares Alexandru!
La multi ani Mihnea Ioan!
Sper ca nu am uitat pe ninmeni!
Fetelor, revin si eu dupa o lunga absenta, sunt din ce in ce mai ocupata la munca si acasa, dar sper sa am timp sa mai scriu din cand in cand.
Si noi am inceput anul cu Laura bolnavioara, a racit, dar dja e bine acum. In curand trebuie sa o duc la pediatru pt vizita de la 2 ani!
Nu imi vine sa cred ca a trecut atata timp.
Laura vorbeste bine acum, fraze intregi, mai incurca ea pronumele (zice vine mami la tine in loc de la mine, etc). De Craciun am invatat-o colidul cu Mos Craciun cu barba alba...ne-am dus la nasi la colidat si a cantat singura toata strofa, am fost tare impresionati!
Are o memorie fantastica, cateodata nu imi vine a crede, stie cateva poezioare, literele, cifrele...ce sa mai, fata mare....deja se plictiseste, nu stiu ce sa ii mai fac...
La olita face dar nu zice decat cc, de pp o pazim noi...din ora in ora...
Cel mai greu e cu degetelele, inca le mai suge cu ardoare 

Voi ati inceput sa-i culcati pe ai vostrii in pat mare? Eu cred ca e cazul sa scapam de patut dar mi-e cam frica de schimbare!
Catalina
si
Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!
Andra28 spune:
Nu stiu la ce fel de pat mare te gandesti tu CataD. Alexandru inca doarme in patut de copil, din acela cu gratii, dar intr-o parte am coborat gratiile. oricum nu cade ptr ca patul lui l-am lipit de patul nostru. Mutarea asta am facut-o relativ recent ptr ca mie mi-era greu sa umblu noaptea prin casa intre camera lui si a noastra, mai ales dupa ce am inceput serviciul. Acum doarme cu noi in camera, dar in patul lui. Si se mai intampla ca tati sa vrea sa doarma si Alexandru in pat cu noi, insa copilul stie care ii este locul si nu vrea niciodata. Doar la el in patut si cu catelusul preferat. O sa spuneti ca nu e bine ca l-am mutat cu noi. E adevarat, dar oricum nu dormea singur singurel, trebuia sa fie unul din noi cu el si era chinul mai mare decat acum.
Ma gandesc ca daca l-as pune intr-un pat mare ar exista riscul sa cada ptr ca se rasuceste foarte mult in somn.
In alta ordine de idei eu am o mare treaba astazi. fetelor, trebuie sa cumpar varza.Da, da, varza si nu acra , ci dulce. Si o sa va intrebati de ce si ce-i asa o mare chestie. Marea chestie provine din urmatorul fapt: trebuie sa duc varza copilului maine, la tara, ptr ca mama mea, intr-o zi, ca sa nu mai planga dupa mine i-a spus ca am plecat sa cumpar varza. Si de atunci, de fiecare data cand vorbesc cu el la telefon (cam de doua ori pe zi) ma intreaba de varza, iar eu ii spun mereu ca ii voi duce varza.
Ma distrez cu chestia asta ca de obicei pe copii ii amagesti cu dulciuri, cu jucarii, dar nu cu varza....
Pupicei,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2005)