SI TOTUSI DE UNDE LUAM BANII PE DEC?

SI TOTUSI DE UNDE LUAM BANII PE DEC? | Autor: flavia maria

Link direct la acest mesaj

Azi am fost anuntata de la servici ca banii pe decembrie (care ar trebui sa-i primim in ianuarie ) nu ii mai iau de la servici ci de la primarie... pai nu salariul din ian (care il primim in fabruarie)ii luam de la primarie? cu alte cuvinte de cand intra in vigoare legea asta? de luna asta?
multumesc!

mama lui bebita(29.05.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

si tot doamna de la contabilitate a zis ca trebuie sa merg personal sa depun dosarul... nu exista nici o modalitate de a obliga sa depuna firma dosarele astea? si de cand se pot depune?
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Eu sunt dir. economic la firma unde lucreaz si la mamicile in CIC le dau eu bani pe decembrie (care se iau - la noi pe 25 dec si pe 10 ian). In ceea ce priveste acte de depus, inca nu au aparut normele, in schimb din ordonanta am citit ca mamicile trebuie sa depune cererea la primarie. Astazi am citit pe site la Casa de pensii (dar inca nu m-am interesat) cum ca angajatorul poate depune o lista cu mamicile in CIC, dar ca nu este obligatoriu.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

eu lucrez la Directia Pentru Protectia Copilului (culmea) si mi se pare normal ca cei din serviciul personal de aici sa se ocupe de aceste dosare...iar cu banii mi se pare normal sa ii luam tot de la ei pana se incheie anul...dar ce mai e normal in ziua de azi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esty spune:

Am si eu o intrebare:este o data limita pana cand se pot depune dosarele?la prmarie ptr salarile ptr cresterea copilului pana la 2 ani?va multumesc...noua ni sa zis de la servici ca numai pana pe 20dec se mai pot depune doasrele.Voi ce stiti?

timmmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

eu am fost anuntata de la servici sa predau copii dupa certicatul de nastere al copilului si cartea mea de identitate la personal,ei imi vor preda actele,iar banii pe decembrie ii voi primi tot de la firma in 12 ianuarie(zi de plata),Carola

Mergi la inceput