Ce pot face dupa incheiere CIC?

Ce pot face dupa incheiere CIC? | Autor: iulia33

Link direct la acest mesaj

Problema mea este urmatoarea:
-pe data de 20 dec. pustoica mea face 2 ani. Eu lucrez in invatamant, suplinitoare, si am avut post fix pana la incheierea CIC.
Alt post nu a mai aparut si, chiar de aparea, nu am cu cine sa las copilul.
Pot intra in somaj?
Exista cumva vreo lege ce spune ca mamele ce nu mai au slujba dupa CIC primesc vreo suma de bani( mi-a zis cineva cum ca ar fi vazut ceva legat de chestia asta la televizor).
Lucrez de 8 ani in invatamant, dar mi-e foarte neclar ce se intampla pe aici.
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

poti sa-ti prelungesti CIC pt ingrijire copil...trimite-mi un mail daca vrei sa sti cum...e un pic mai complicat...astept mail

mama lui bebita(29.05.2004)

Mergi la inceput

off topic...citeste subiectul fierbinte de lui laura radulescu privind concediile medicale il gasesti pe prima pag chiar deasupra sub tau...acolo scrie de apratul gipsat..eventual intreab-o pe poate stie mai multe..
numai bine!

Mergi la inceput

Durata de acordare a concediului si indemnizatiei pentru ingrijirea copilului bolnav pana la 7 ani (18 ani pentru cei cu handicap)este de max 45 zile calendaristice /an. In cazul in care copilul a suferit interventii chirurgicale, este in aparat gipsat, aceasta perioada este stabilita de carte medicul curant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia33 spune:

Multumesc Flavia pentru toate informatiile ce mi le-ai dat. Eu nu prea reusesc sa stau sa caut pentru ca-mi sta ploada numai in brate cand vreau sa lucrez la calculator. Cica se joaca si ea!
Numai bine si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia33 spune:

M-am uitat pe pagina legislativa a lui Marius si m-am edificat.
Toate cele bune!

Mergi la inceput