Orez pentru sushi

Orez pentru sushi | Autor: peanut

Link direct la acest mesaj

Aveti o reteta si pentru mine? Ca am incercat eu sa-l fac dupa o pauza de vreun an si nu mi-a mai iesit cum am vrut eu. L-am facut cu zahar si otet, deci numai ingrediente romanesti, dar am folosit aceeasi reteta si in trecut si a fost bun. Singurul lucru pe care l-am schimbat a fost orezul.
Nu stiam cu ce sa fac sushi si am gasit la supermarket hering marinat si a avut un gust asemanator cu saba sushi, daca asa ii zice. Ce altceva mai puneti pe sushi si care se gaseste in Romania? Ideal ar fi peste proaspat dar cum avem interdictie mai asteptam.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

avocado, castravete, omleta, branza topita

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iga spune:

somon afumat gasesti la Metro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

vezi ca tocmai am auzit o reclama la radio 21 sau profm despre un supermarket in care aduce produse in peste proaspete direct din franta de 2 ori pe saptamana
Asculta posturile...eu nu am retinut numele.
Iar daca mai vrei niste retete de sushi foarte bune si preparabile in tara scrie-mi un PM
Pupici!

Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Dar puteti sa-l mancati asa negatit? ca mie mi se face rau!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peanut spune:

Am inceput si eu cu sushi mai comestibil facute mai ales din ingrediente gatite si dupa ce i-am dat de gust am fost in stare sa mananc orice.
Unde gasesc wasabi? Este vreun magazin japonez sau macar unul chinezesc in Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

quote:
Originally posted by peanut

Am inceput si eu cu sushi mai comestibil facute mai ales din ingrediente gatite si dupa ce i-am dat de gust am fost in stare sa mananc orice.
Unde gasesc wasabi? Este vreun magazin japonez sau macar unul chinezesc in Bucuresti?

Wasabi se gaseste sigur la Mega Image,chiar azi am vazut.
La raionul cu produse chinezesti si din alte tari.
Vei gasi acolo si nori,si orez pentru sushi adus din Japonia si alte produse bune.

Sorina.
"The heart is the most essential human quality"

Pozici

Mergi la inceput