Aspirante Optimiste (171)
Raspunsuri - Pagina 7

alexa_liviu spune:
BUNA FETELOR! VA URMARESC DE CATEVA ZILE SI AZI M-AM DECIS SI EU SA VA SCRIU.IMI DORESC,IMPREUNA CU VIITORUL MEU SOTIOR SA FACEM UN BEBE[.DAR PROBLEMA ESTE CA NU REUSESC SA RAMAN
.SAPTAMANA TRECUTA AM FOST LA MEDSANA CU EL,PT ASI FACE O SPERMOGRAMA,IAR REZULTATUL A FOST OLIGOSPERMIE SEVERA.
,AU FOST IN NR F F F MIC.(4,6MIL/ML)IAR BAREMUL ERA DE 40 MIL -240 MIL/ML ).PROBLEMA ESTE CA NICI NU AM RESPECTAT CERINTELE,PT CA TREBUIA SA AIBE MINIM 2ZILE DE ABSTINENTA...IAR NOI NU AVEAM DECAT 2ORE
,FIINDCA EL NU A STIUT. MIERCURI O SA REPETAM ANALIZA SI SPERAM SA IASA BINE DE DATA ASTA.

alexia28 spune:
Maria11imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat. Iti faci atatea sperante, offf foarte dureros. Trebuie sa treci peste aceasta etapa grea din viata ta, sa ai puterea sa mergi mai departe
Alexa_liviu bun venit la aspirante si sedere cat mai scurta aici. Repede la
Danatim, tinem pumnii sa fie bine sarcina. Bafta multa

asi spune:
Fetele multumesc pentru raspunsuri.Ceea ce cautam era Lomexin.
Bun venit si sedere cat mai scurta noilor aspirante!
Maria11 imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asta.
Familia mea
Razvan

oanabbb spune:
MARIA 11,anu trecut pe 25 decembrie mi.au descoperit sarcina oprita in evolutie.inteleg prin ce treci.dar ADUNA.TE
DU.TE FUGUTA SI FA TESTELE DE CHLAMIDIA CITOMEGALOVIRUSUL,TOXOPLASMOZA,iar daca ies ok,asteapta 3,4,luni si cred ca poti sa te apuci de treaba.mie asa mi.au zis.
la mine abia luna asta a aparut ovulatia prin stimulare,pt ca de atunci m.am dat peste cap cu totul.asta nu e neaparat sa se intample si altora.nu dispera,nu ai nevoie de un an sigur!mai cere 2,3,pareri de la alti doctori.

daniela_b spune:
Doresc MULT sa ramin insarcinata. Sotul meu are oligospermie severa. De 13 ani de cind sintem casatoriti asteptam disperati sa se intimple ceva. Ne-am hotarit sa apelam la reproducerea asistata. Acum...am o problema, in afara de asta... eu am o pisicuta ( o cheama Bella Mya) la care tin ca la ochii din cap. In ultima vreme tot am citit ca poti sa faci toxoplasmoza din cauza animalelor de casa. Eu o am de cind era de o luna si am dus-o la medic si i-am facut vaccinuri. Nu a avut contact cu alte pisici intre timp ( acum are aproape 2 ani...). Chiar exista acest risc in acest caz? Nu cred ca pot sa renunt la ea ...intrebare: toate pisicile te pot infesta, chiar si acelea care merg regulat la medic? E putin in afara subiectului intrebarea mea dar poate ca nu va suparati si imi scrieti ce stiti despre asta...
va multumesc
dana

kateryna spune:
Daniela, poti incerca sa iti faci analiza toxoplasmoza IgG si IgM. Daca iti iese IgG pozitiv atunci inseamna ca ai anticorpi si nu mai trebuie sa iti faci probleme.
Nunta noastra
Cununie civila

MirelaV spune:
alexa_liviu ...io n-as lua in calcul rezultatul ala. tre sa fie min 3 zile de abstinenta, no alcool, stimulesti, excitanti de orice fel..de preferat nu cafea, cioco si altele...si daca nu recolteaza la cabinet...de ajuns cu recipientul in max 1 h de la recoltare.
succes..si sa vii cu vesti bune.
te trec pe listuta aspirantelor. MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Georox spune:
Ma primiti si pe mine la Aspirante Optimiste ?
M-am hotarat sa nu mai iau AC, pentru ca dupa un an de zile in care nu am avut nimic, acum se pare ca organismul nu le mai suporta. Drept urmare : STOP pastile.
Si sincer m-am saturat sa tot astept sa termine sotul facultatea, sa ne luam casa, sa isi gaseasca serviciu, etc, voi ajunge la 30 de ani, desi am numai 24, si voi intreba cand a trecut timpul atat de repede pe langa mine, iar pana la urma un copil este un dar de la Dumnezeu si asa cum zicea si Tabitha va veni atunci cand va dori Dumnezeu. Ne vom descurca noi asa cum au facut-o si altii, sunt convinsa. Iar pentru copilul tau esti in stare de orice sacrificiu.
Drept urmare din aceasta luna vom presta in speranta ca nu se va lasa prea mult asteptat.
Mult succes tuturor aspirantelor si va pe toate!

cornelianeli spune:
buna fetelor harnicutelor
eu ziua 2,ma lupt cu uratii
georox imi place cum gandesti nu le vom avea niciodata pe toate...
pupici
nunta noastra

Liana30 spune:
nu'i ...nu'i...e negativ...
Georox.maria11.alexa_liviu bine ati venit
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"