Aspirante Optimiste (171)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Craciun fericit va doresc tuturor!!!

Fie ca noul an sa ne aduca implinirea celor mai fierbinti dorinte!

La multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

In ajun de sarbatoare....vin si eu cu o urare
Va doresc un Craciun cald, cu liniste in sufletele, oamenii dragi voua si sufletelor voastre sa va fie alaturi, ganduri bune si La multi ani!

Se zvoneste ca pe seara, cineva o sa apara, pe furis pe la balcon, pe fereastra sau pe horn , vine vine MOS CRACIUN sa-ti aduca un an mai bun !!! LA MULTI ANI !!!!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Primiti si de la o fosta "optimista", azi mamica fericita...ptr cine isi aduce aminte de mine si nu numai...
Craciun fericit cu sanatate si din inima va doresc implinirea visului vostru cel mai de pret

aime si Vladimir, 1an+

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Bucuria vine din lucruri marunte,linistea vine din suflet iar urarile de Sfintele Sarbatoti vin din inima si toate de la Dumnezeu!Craciun Fericit

Sarbatori Fericite si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca in 2006

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

LA MULTI ANI!!! , si un nou an plin de teste cu ll rosii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

FETELOR SCUMPE,
va doresc ca lumina Sfantului Craciun sa va ramana in suflet tot anul 2006 si ca impreuna sa gasim puterea de a trece peste obstacole de orice fel!!!!! Tot binele din lume, sanatatea si dragostea sa fie in vietile voastre.
Cu drag, o aspiranta optimista.

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65071" target="_blank"> Aspirante optimiste 172

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput