Oligospermie (17)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 8

greuceanu spune:
Dragilor vreau sa-mi fiti martori la promisiunea facuta de Flavia -Ramona,nu de alta dar sa n-avem discutii.
Tring.Vreau si eu tonic feminin, e adevarat? Vreau confirmarea sotului..

daniela_b spune:
Sotul meu e de acord cu toate sutienele mele. Iar de acum incolo e si mai de acord. Chiar s-a mirat, caci diferenta nu e "abia" sesizabila ci este evidenta. Deci una din doua sau din trei: ori au crescut ei din mintea lor ( desi la 35 de ani...cine mai are minte?) ori e de la tonicul feminin prea tonic ori e de la sarcina ( ca cica asa se cunoaste prima data...pe linga alte simptome). In final rezultatul ne satisface pe toti cei doi indivizi din casa mea asa ca oricare ar fi motivul, ne bucuram toti cei doi beneficiari...vai, da' cum suna...beneficiari!

VERET spune:
salut.eu scriu cam rar,dar de vazut ceea ce se mai intampla,vad aproximativ in fiecare seara.
a luat cineva LEVERCYN ? LA PRESCSCRIS MOISICA PT.SOTIORU-L MEU
unde l-ati gasit?
SARBATORI FERICITE !

Liana30 spune:
Buna diminetza!
o zi minunata va doresc...
Tabitha...inca nu au venit ii omor daca vin
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

thea_m spune:
Dragi actuali si fosti oligospermisti, dragi viitori parinti, eu va urez de azi sa aveti parte de sarbatori frumoase si calde asa cum este si sufletul vostru, sa petreceti clipe minunate alaturi de cei dragi, iar anul ce vine sa va aduca cat mai multe teste pozitive si multe, multe bucurii!
SARBATORI FERICITE! LA MULTI ANI!
Teodora
Poze

Tabitha spune:
Liana: daca vin, sa-i trimiti la mine, ca si asa sunt invadata. Tu nu mai ai nevoie de ei, asa ca... Eu sunt un pic trsita, dar o sa-mi treaca (ca sa pun capac la ziua nebuna de ieri, aseara mi-am prins degetul in usa). Hai, olteanco, vreau numai vesti bune de la tine, ca si de la celelalte fete

flavia ramona spune:
Liana am vorbit eu Sus sa nu vina uratii la tine. Dai o prajitura.
Greu, dau si in scris daca se intampla de bine.
Eu am avut ieri dupamasa senzatiile pe care le am de obicei inainte de a venii uratii asa ca nu ma entuziasmez prea tare. Inca mai sunt optimista, pana nu vin totul e posibil, dar senzatiile sunt ca de obicei.
Daniela ma bucur inca o data pt tine.
Thea_m multumim de urari. Sa ai parte si tu impreuna cu familia de sarbatori pline de bucurii.
Tabitha, nepotzica mea cand face buba la manutza se pupa singura ca sa-i treaca. Ia fa si tu, poate are efect.
Veret, bine ne-ai gasit! Nu te pot ajuta, imi pare rau, poate stiu ceilalti.

greuceanu spune:
Scris scris dar la notar vreau Ramonica.
Multumim Thea_m, sa ai parte de tot ce e mai bun.
Daniela_b: nu stiu cum nu te ard degetele sa faci un test.

daniela_b spune:
NU sint nerabdatoare sa fac test pentru ca poate fi o alarma falsa si din cauza imaginatiei mele sa-mi fac prea multe sperante...Mai astept un pic...Sigur ca as vrea sa fie o sarcina dar daca nu o sa fie atunci inseamna ca imi trebuie mai mult curaj de acum inainte...