Oligospermie (17)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Fetelornu va luati dupa doctori,sunt infantili in fertilitate,Daniela am fost operat de HIDROCEL la 7 ani, testicolul sting nu este dezvoltat normal,urologul m-a trimis la FIV dupa operatie de varicocel,dupa 7 luni de naturiste samburelul are 21 sapt.Ce incredere sa mai ai in doctori?nu se mai poate natural?de ce?Incredere in voi,rugaciuni cu acatiste(desi nu eram cu astea),stresul eliminat , cu rabdare si vointa se poate,poti trimite un Pm si-ti raspund la tot ce doresti. TheaMNatasicoinca nu stim,poate dupa revelion facem un eco sa stim,dar,nu are importanta,tot ce conteaza esta ca MAtza mea draga si samburicul sa fie O.K.Va pupam pe totzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Dragele mele oligospermiste (de fapt sotii sunt oligo, nu???)

Ce caut eu printre voi? Habar nu am. Cred ca na bag si eu in seama, asa. Ar trebui sa fac un nou salon, dar cred ca as fi singura care as scrie pe acolo, ca nu prea am mai intalnit cazuri ca ale mele. Parca Elise mai era in situatia mea, ca in rest...

Putini, dar poate ca sunt buni. mei lipsesc cu desavarsire. M-as bucura sa fie acolo macar 1,2 de samanta, ca i-as creste, le-as da de papa, i-as ingriji, si poate ca intr-o buna zi or dori sa fecundeze un ovul de-am meu dragut si intolit de mama mama..

dar asa... Ma cuprinde cateodata o disperare... de ce eu? de ce noi? cu ce am gresit? dumnezeu este sus si stile El mai bine de ce s-a intamplat asa, dar mie tare mi-e greu sa accept situatia... Oare daca ma spovedesc si-i zic preotului ca am incercat un ICSI o sa ma ierte???

Va las, fetelor, ca nu vreau sa va dau din tristetea mea, nu acum, in prag de sarbatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Buna seara la veselosi , cam slabuta activitatea, ma asteptam sa gasesc cel putin 10 pagini scrise si cand colo...
Tabitha si Diciu - nimic nu e imposibil, trebuie doar sa si credeti asta cu tarie.
Eu sunt cam chiauna dupa si cam am nevoie de

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa aveti o duminica minunata..
si sa ma iertati ca nu am ajuns la petrecere dehhh nu s'a putut..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Frate dar ce liniste este pe aici.
Ce faceti, tata lumea?
Peterpan - frate draga hai pune ceva sa-mi (si sa ne) mearga la suflet

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

plsssssssss spuneti-mi si mie la ce medic sa il duc pe barbatu-meu, care are AZOOSPERMIE: la urolog? Ce urolog? La androlog? Sint total in ceatza.... si ne-au pocnit cu diagnosticul asta tocmai cind nu ne asteptam.

In afara de 0 gigei, mai are si prea multe leucocite.
Si a facut sport (lupte) deci e posibil sa fi incasat-o...prin zonele sensibile de citeva ori.

Ce analize tb. sa faca?

Multumesc

Elise

Mergi la inceput

Elise - nu stiu daca te ajut foarte mult. Noi nu am cautat un medic anume. Am fost la Medsana, ne-am programat la un urolog pentru un control dupa ce in prealabil a facut si o ecografie tot acolo.
Leucocitele multe pot fi un semn de infectie.

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Elise: eu ti-as recomanda sa mergi la dr. urolog Damian. Sotul meu, diagnosticat tot cu azoo, a fost la el si am fost amandoi multumiti de felul in care ne-a tratat. Ne-a explicat tot ce am vrut sa stim, ne-a dat sfaturi, ne-a zis ce analize sa facem in continuare. A fost alegerea noastra sa nu le facem, dar dr. Damian este un OM. Si este urolog cu specializarea in infertilitate. Daca am inteles bine, lucreaza si pe la Giulesti, unde il poti gasi miercurea dimineata. Noi am fost intr-o duminica, nici nu mai stiu exact la ce spital, unde era in vizita la un pacient, a stat cu noi aproape 1 ora, l-a consultat pe sotul meu si in plus nu a vrut sa ne ia nici un leu. Eu zic ca se pricepe si nici nu vinde gogosi ursului din padure. Daca vrei, iti trimit mobilul lui pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

ELISE endo a fost singurul care a dat un exemplu privind naturistele,dar,suntem in Baia-Mare,daca doresti te putem ajuta,speram ca reusita noastra sa se molipseasca la totzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vgabitza spune:

spirit de sarbatoare in toata regula!!!
sotul meu a inceput sa ia branca ursului si dupa aia fuge dupa mine prin toata casa sa ma pupe. si daca in alte conditii l-as lasa sa ma prinda, de data asta....nu prea. la sfarsitul lui ianuarie vrem sa facem iar o spermograma si speram. am trecut oricum peste soc si acum asteptam sa vina mosu'. la noi acasa a venit deja, dar mergem si la tara la parinti cu colindul si ne ghiftuim cu piftie, fripturi, sorici si alte alea. sa va dea Domnul multa sanatate si cat mai curand un . nu sunt prea religioasa, dar s-ar putea sa devin. pupici

Mergi la inceput