Oligospermie (17)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 3

M Oana spune:
Petrespane daca te rusinezi sa intri in salonul vecin, uite am iesit eu afara dupa tine sa te iau de manuta si sa te duc la fetele de acolo. Vine si Greuuuu, asa ca nu te sfii......., desi te stiu cum te simti printre amazoane.......
Imi propusesem sa plec pana la Ploiesti la cum mergea cheful, dar s-ar putea sa ma razgandesc, daca atmosfera se incinge asa cum viseaza sufletul meu.........
Daca citesti putin din urma vei intelege cum e cu cheful din salonasul vecin, asa ca ai incredere in mine.........

peterpan spune:
De rusinat nu ma rusinez cu una cu doua. De la trei incolo se vede...
Eu sunt credincios salonului unde am intrat de la inceput. Ce sa faci tu la Ploiesti la ora asta ? E ceva interesant ? Ca incalec si eu pe murgul meu si dau o fuga !

M Oana spune:
Pai nu aflasi frate ca se intampla minunea si imi cumparai o Printesa noua taman cand nu mai speram sa imi aduca Mosul cadou cu patru roti??????
Imi facu al meu surpriza de a ma cadorisi cu un Audi A3, rosu perlat, suuuuuper dotat, cum nici n-am indraznit sa visez...............
Si chestiunea e ca am si vandut Skoduta mea si imi si vine bijuteria, totul in 3 zile, ca-n povestile cu Cristmashi......
Aaaaa, si pentru ca al meu a bushit de Mos Nicolae Audi-ul lui, i-au dat in drive test peste weekend o alta bijuterie, aceeasi marca, cu care as fi tras acu' o fuga pana la Ploiesti la London Pub, unde luam cina destul de des, ca merita...........

peterpan spune:
Si suporta el sa ai masina la fel ca a lui ?
Si ce faci la Ploiesti ? Ca tot nu mi-ai raspuns...
Cadoul de la Porsche inteleg ca e legat de termenul de livrare. Un amic si l-a comandat din noiembrie si nu-i vine anul asta (un A3 sportback). Deci cum e cu Ploiestiul ?

M Oana spune:
La mine chestia (destinul) a fost ca m-am dus martea asta sa-mi comand Printesa pentru luna martie si m-au intrebat daca nu vreau una pana in Craciun............
Era una singura pe stoc rosie si era comandata cu muuuuulte optiuni, la care al meu a zis DAAAAAAA de era sa intru in coma instantaneu..........
Miercuri deja era vanduta corabia cea veche.........
Nu se supara ca am si eu ce are el, mai ales ca a lui e bushita destul de bine dupa numai 6 luni, asa ca visa la una noua si visul i s-a implinit............

bety spune:
Io sunt de la salonul vecin...am dansat cu Petro dar s-a suparat nevasta!
Ce-i cu Ploiestiul...Ce-i cu Ploiestiul - Curiozitatea barbateasca...Oana statea langa masa mea...radea si i-am zis sa vina pana aici...dar vad ca pana la urma se plimba prin saloane!
Multumit?
Va pe cei de aici, eu - intrusa!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

M Oana spune:
Bettysoara ne-ai cam prins prin unghere vecine......
Stateam si noi la o vorba, ca suntem cam nevorbiti in ultima vreme si avem si pasiuni comune (, Doamne iarta-ma!!!!)...........

bety spune:
Lasa-lasa...ca de luni imi iau eu bubulina de la service!
Pa!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

M Oana spune:
Bettysoara daca tu ai bagat in service o 206, al meu prin aprilie (cand sa inceapa saptamana mare si postul Pastelui) a bagat in paguba totala o
307.
Am avut un an in privinta Bubulinelor........
Dar beau in cinstea lui 2005, cu tot ce a fost peste an, bun si mai putin bun.........
Daca la anu' si pana la finele vietii va fi tot ashe, zau daca nu imi place calatoria asta lumeasca........