Cadou pentru familia lui
![](images/user_woman.png)
Fetelor, am o rugaminte - ajutati-ma sa aleg un cadou pt familia prietenului meu.
Urmeaza sa merg la masa de Craciun la sora lui (+ sotz + copil), si va fi si mama lui acolo. Va fi prima oara cind ii vad... deci n-am idee ce cadouri as putea sa iau.
Trebuie sa iau cadouri pentru fiecare , ca pentru Craciun, sau doar un cadou "universal valabil" gen flori / vin/ prajituri, ca pentru o invitatie la masa ?
Trebuie cadou pentru mama lui, avind in vedere ca nu e ea gazda ? Heeeelp!
Cristina
Raspunsuri
Himmelsduft spune:
Eu as duce ptr gazda flori, ptr barbat o sticla de vin, ptr copii ceva dulce, iar ptr mama o cutie de ciocolata mai fina.
Sper sa iti fi dat ceva idei.
Himmelsduft
calut
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adrienne12 spune:
Alte idei ar fi un pahcetel de gourmet coffee sau un assortment de pachete, un cos cu brinzeturi si salamuri, fructe de la Harry & David, fripturi de la Omaha Steak (sper ca le aveti in Canada) si sint excelente... icre nerge daca iti permiti si vrei sa impresionezi.
ankalaura spune:
Eu am vazut azi intr-un catalog un sfesnic pentru 3 lumanari, de metal mat, ca de argint, pentru Craciun, tare frumos.
Mi s-a parut un cadou potrivit pentru o asa sarbatoare.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Initial creeata de blue13
Fetelor, am o rugaminte - ajutati-ma sa aleg un cadou pt familia prietenului meu.
Urmeaza sa merg la masa de Craciun la sora lui (+ sotz + copil), si va fi si mama lui acolo. Va fi prima oara cind ii vad... deci n-am idee ce cadouri as putea sa iau.
Trebuie sa iau cadouri pentru fiecare , ca pentru Craciun, sau doar un cadou "universal valabil" gen flori / vin/ prajituri, ca pentru o invitatie la masa ?
Trebuie cadou pentru mama lui, avind in vedere ca nu e ea gazda ?Heeeelp!
Cristina
Din moment ce inca nu ii cunosti, asadar nu le cunosti nici gusturile, mergi pe varianta " flori, bomboane, o cutie de prajituri, un vin bun / sampanie ". Si da, ia si pt mama-soacra, chiar daca nu e gazda; este acolo, este mama lui si... deja ai motive sa iei !... Nu risca sa iei ceva ce poate fi aruncat dupa ce pleci. Repet, alege ca sigura varianta cea mai simpla si buna de cand lumea. Apoi, dupa ce le vei cunoaste micile placeri... spor la cumparaturi ! Dar pana atunci...
Parerea mea, de proaspata nora...
![](icon_smile_big.gif)
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crini/crini.jpg)
crini spune:
Aici se gasesc cosuri - cadou speciale pentru Craciun. Continutul difera, in general au ceva de baut, dulciuri, cozonac, ciuperci uscate sau la borcan, o branza mai deosebita... oricum mancare. Sunt tare fatoase cosurile astea de nuiele, pline cu papa buna. Poti sa adaugi un ornament din crengi de brad, o coronita ceva, in loc de flori... Depinde si cum sunt obiceiurile pe acolo.
Nadia1976 spune:
Blue13, are Canadian Tire un cerb frumos de argint (cred), care e de fapt, sfesnic de lumanari (lumanarile stau pe coarnele cerbului), care poti sa-l faci cadou de craciun gazdei (surorii lui). E vreo $40 dar e deosebit. Cum spunea cineva, ptr. el (cumnat) o sticla de vin, si ptr. mama lui o cutie de ciocolata (are Shoppers Drug Mart ceva de la Lindt, sunt fff frumoase cutiile si ciocolata e fina.
Ptr. copii... eventual niste jucarele potrivite varstelor lor... sau ceva dulce.
http://community.webshots.com/user/nadia1412
Winners don't quit; quitters don't win.