Mamici de ianuarie- februarie 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 12
Bombonicaaaa spune:
Ma voi iar a-ti dat-o in "barfa" auzi se screme Jr.
Marian epuizat ...
Lasa mai Irina ca o fi adormit saracul de la calmante ca banuiesc ca i-au dat aia anestezie ceva !
Si ai dreptate valoarea e valoare ..avem echipa , avem valoare , avem echipa cea mai tareeee
Ursulina bine ai venit , am crezut ca ai fugit in seara asta !
Craciun fericit tuturor ! 
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare
37+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
monica70 spune:
URSULINA 

IRINA ...ti-am zis eu...in grup ![]()
BEE faci si flacau? Si eu vreau peste 2 ani!
MONI 36+
si
DIANA

monica70 spune:
Mai voi stiti ca doctorul asta mi-a prescris doar 10 buc. de Gynipral si luate 1/2 de doua ori pe zi...maine e ultima bucata!!!! O fi prevazut ca nu-mi mai trebuie dupa? Ca-i luna plina si sambata fac 37 saptamani incheiate? 

Burta mea e beton armat si ma doare in dreapta deasupra buricului si daca o ating!
Si mi s-a terminat si crema antivergeturi
Cam prea multe coincidente !
MONI 36+
si
DIANA

Bombonicaaaa spune:
Daca azi e luna plina care naste ? Ca Irina nu are voie pana maine , deci care se inscrie , amatori ceva?
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare
37+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
Ana_m spune:
Coincidente zici ? Lasa ca vedem noi , maine -poimane. Auziti, lamuriti-ma si pe mine ca am citit sa jur ca n-am priceput .
Deasupra de Cata sta Banica junior cu cine ? Sau aberez ?
Ana
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Bombonicaaaa spune:
Ana din cate am priceput eu
cu noua achizitie Andreea Marin mey, zana surprizelor
cotzoharla !
37+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
Bombonicaaaa spune:
Am uitat sa va zic , cand am fost luni la dr. printre altele l-am intrebat cam care e politica spitalului , ce trebuie sa am cu mine cand merg , si raspunsul lui m-a cam lasat masca : "pai o periutza de dinti , perie de par si un halat ceva in caz ca vreau sa defilez pe acolo ...atat! Si eu care am ditamai geanta pregatita , or sa se uite aia ca la ciudatzi la mine , ca parca merg in vacanta 
37+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
Ana_m spune:
Banica cu Andrea Marin ?
Habar nu aveam , ultima oara parca o stiam cu Tiriac. Se vede ca sunt rupta total de tara, nu stiu nimic. Mai draga sa stai cu asa vip-uri deasupra 
Ana
35+
Ana_m spune:
Bomobonica , la fel si eu am spalat diatamai geanta de voiaj sa fie curata. Si mi-au zis sa duc hainele cu care ies eu din spital si hainele cu care iese bebe. Si sa nu duc multe ca e dulapul mic. Acum ma gandesc sa ma duc cu 2 plase din astea de hartie , ca daca ma vad aia cu geamantanul ...
Ana
35+