Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-93
Raspunsuri - Pagina 6

ingeras26a spune:
Buna dimineata,
Dau si eu cu subsemnatul :))
Ma inscriu pe lista de mamici 2006 :)) nu stiu nimic inca si sper sa nu cad de sus...dar, cum am mai spus, cred in Mos Craciun si in Dumnezeu si in...noi!
Bubulina, imi pare tare rau, scumpa, pt sotzul tau...sper sa isi revina cat mai repede cu putiinta si sa va apucati din nou de "proiectul "bb!
Ingeras

Liana30 spune:
Buna diminatza!
sa avetzi o zi minunata.....
soroooooooo e superrrr..si ieri m'am plimbat toata ziua cu ea..de aceea am lipsit pe aici...multam'
rodi.nu a nins pe'aci da vroiam si io zapada si fetele m'au ingropat in ea
cami30 io zic sa stai potol pana vezi daca vin sau nu scarbele..io sper din suflet sa nu mai vina deloc...si ai grija ca sunt cu dupa coltz
..iar daca plangi Madana te va pune la plata...trebe sa dai prajiturica...asa ca ai grija ce faci ca va fi vai de
tau
..lachi
mi'ai facut pofta deja..
Cristina
bubu si io te
tabitha fatooooooo
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

cami30 spune:
A sa va povestesc ce mi se mai intampla de 3-4 zile. Am niste vise atat de profunde, ca dimineata nu numai ca ma trezesc cu durere de cap, da' si obosita moarta. Iar alaltaieri dimineata m-am trezit zgariata pe fata, o zgarietura de toata frumusetea si mai si sangeram. Nu imi amintesc cu cine m=oi fi batut in somn, da' ideea e ca de 3 zile visez da' parca as trai visele , asa oribil ma simt cand ma trezesc. Precizez ca nu-mi amintesc nimic din ce visez.
cami

Liana30 spune:
aaaaaaaaa la ce ora incepe petrecerea?
eiiiiii?????
vad ca sunt singura pe aci...si trebe sa si plec....
da maa intorc cat pot de repede...fug..sa imi rezolv treaba si sa imi iau o mantie rosie..ca sa nu imi fie frig in lenjerie....hoooo..nu sariti asa pe mine..ca Tabitha mi'a dat voie sa vin asa...iubita pot sa vin si cu
????
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
crsitinna: nu ca POATE, ci sigur. Te asteptam acolo. Este loc pentru fiecare. Haideti sa dam supararile si grijile la o parte si sa ne bucuram de sarbatorile de iarna. Griji avem tot anul, unele din noi nu si-au vazut inca visul cu ochii.. Dar nu are sens sa ne plangem mereu. Trebuie sa avem speranta, trebuie ca bebelul sa ne gaseasca intr-o stare psihica buna. Hai sa ne relaxam si sa ne simtim bine.
simonette: unul din lucrurile pe care le ador este somnul, asa ca fii fara grija, am dormit bine. Numai cand am probleme cu adevarat serioase si f. grave nu reusesc sa adorm, in rest pot sa dorm "cat vrea musciul meu"
galinarodica, MOana, bubulina
liana: mai ai, muica, zapada de ieri? Ca la noi s-a topit, doar pe munti se mai vede ceva. Vrei sa ma duc sa-ti aduc o galeata de pe varful muntelui??

Liana30 spune:
cami30 mai lasa drakului visele alea..si pregatestete de petrecere..da???????scuze ca am fost dura...da io te iube mult
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
Tabitaha ..mai am muica o tarisica...
lasa nu te mai duce pe munte ca ai treaba sa pregatesti petrecerea,,,
beteala ai pus?
baloane?
alea...alea??????ha?
hai ca fug ca am putinica treaba..deja am intarziat...da revin...
avetzi grija sa nu ma puna "diriga" absenta...da?
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
Madana: ca sa deschizi un nau capiotl iti zec ceea ce am fost invatata de Liana. Dai pe subiect nou, copiezi din cap. vechi primul mesaj de pe prima pagina, cea cu gravidutele, dupa care pui tu semnul de
, ca el nu se copiaza, inrosesti numele fetelor, ca sa iasa in evidenta si pui la final multe
, semn ca sunt locuri pentru toate...
Si apoi il trimiti. Iti tin pumnii sa reuseasca.
Mai fetelor mai, lipsesc si eu 1 ora, ca de, mai am si treaba la serviciu si voi va puseri pe scris de numa-numa...
Liana: gata, ma conformez si pun baloane. Vreti si confetti? Va dau de toate. asta-i pt. olteanca, ca am mai gasit intr-un colt niste zapada. Fata draga, poti veni si cu masina, si cu ce vrei tu, numai sa vii, ca altfel...
cami30: pup o fata care sta cam mult pe ganduri, dar care ar fi bine sa isi mute gandul la petrecerea de diseara si sa-i uite pe urati, ca si ei or s-o uite pe ea
ingerash; vreau si eu la mamici de 2006
cristinna, simonette, lachione:

cami30 spune:
Ce petrecere? E petrecere? Pai eu diseara ma apuc sa "gandesc" meniul pentru duminica , pt ca tre' sa-mi ud cadoul
cu o masa mare, prima masa la noi acasa, socrela, socrelu si multi alti invitati si mi-e o frica de mor ca n-o sa-mi iasa toate preparatele cum trebuie. Trebuie sa ma autodepasesc de data asta.
cami

Mirona spune:
Cami30 ar fi cazul sa ne luam de manutze si sa ne aruncam intr-o baltă. Tu ai facut testul in z.9 DPO iar eu in 10 DPO.
Jonglez intre crize de plans si imbărbătări proprii ca e totusi prea devreme.
Simptome? Ca in fiecare luna in care am avut sansa sa ovulez.
Nu inteleg unde-i buba? Spermograma buna, folicul baban, ovulatie fortata cu pregnil ... endometru sustinut cu utrogestan. Nu mai inteleg nimic.
Ma retrag in carapacea mea sa-mi plang de milă.
Miro