Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-93
Raspunsuri - Pagina 14

Liana30 spune:
zaua buna !
meyyy..meyy.imi vine sa mor de ciuda ca nu am putut fi cu voi aici si la petrecere..
sorooooooooo imi merit ..da ce sa fac daca au navalit musafirii pe mine...cand am vrut si io sa intru au tabarat copii pe mine si nu s-a mai putut...daca ati stii cum eram..ca un drak in cusca...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
Mai Liana, daca ti-au venit musafiri si ati petrecut, asta e bine! Bine ca nu ti-au venit musafirii aia, stii tu, nepoftiti
... pe aia ii urasc eu cel mai tare, rosu vad in fata ochilor cand ii vad. Ia spune, ai facut vreun test? Asteptam si noi o veste buna, de la tine, de la Ingeras si de la toate celelate fete care sunt in asteptare!
Urez bun venit fetelor noi Pauly si Bianca, fetelor sa stai cat mai putin pe aici si sa o stergeti rapid la mamici va doresc!

Liana30 spune:
Avalon..nu fac nici un test deocamdata..
mai astept...la mine in ultimele luni a fost ceas fix la 23..asa ca o zi 2 intarziere n'o fi bai..mai stii...da io sper in continuare ca numai vin...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

simonette spune:
Biiineee Liano, daca ai fost asa de motivata, io ce pot sa mai zic? Bine ca te-ai simtit bine! Si zici ca s-ar putea sa ne faci un cadou frumos acu in prag de sarbatori? Un test cu II? Doamne...da Doamne sa fie asa!!! Totusi...pana cand ai de gand sa ne tii in suspans??? Da-ne si noua o zi, sa stim cand sa te strigam! Io tzin pumnii si sper sa fie bb la burtik la tine mai olteanco!

Tabitha spune:
galinarodica: stiu ca nu trebuie sa ma intristez, dara nu am ce face, daca ma napadeste tristetea, nu pot sa-i fac fata cateodata.. Probabil ca voi ajunge la infiere, dar abia dupa 2007, ca pana atunci sotul vrea sa incercam sa avem bebelul nostru
Liana: te pup si imi pare bine ca ai revenit printre noi. asteptam o veste buna de la tine.
Salutari la toata lumea si tot binele din lume, impreuna cu teste cu 2 liniute.

Bianca B spune:
SEARA BUNA FETELOR
Am impodobit bradul in seara asta si m-a apucat o jale de nu mai am mult si ma apuca
.E al treilea
departe de cei dragi si nu ma pot opri sa nu ma gandesc ca as fi putut fi
in 7 luni pe vremea asta.
Fetelor joi ce faceti ca sa va ridicati moralul Eu una inca mai plang, pe ascuns desigur, caci nu vreau sa-mi intristez si sotul.

Liana30 spune:
sorooooooo sa te auda domnul..pai uite hotarati voi ziua...mie trebuia sa'mi vina pe 17..ehheee acuma suntem in 19..
si sa stii ca imi pare sincer rau ca nu am fost langa tine la petrecere....
Tabitha..ia vezi...ca vin cu..pai...pai..tocmai tu?
Bianca io cand sunt aprope de "butoi" ete cum fac si imi trece
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
Buna dimineata, dragelor.
La mine e ziua 28, scurgerile maronii continua, semn ca azi-maine imi vin uratii. Dar nu ma sperie ei pe mine, mama lor de urati. Le mai dau voie sa vina ia ianuarie si gata, dupa aia sa ma uite vreo 9 luni de zile.
Madana: unde umbli, fetito draga, ca e randul tau sa deschizi un nou capitol... Te asteptam si nu lasam pe nimeni sa deschida in locul tau. Dar nu mai intazia nici tu f. mult, ca dupa cum le stiu pe endometristele noastre, imediat termina pagina asta.
Liana: normal ca aseara am mai plans putin in bratele sotului, dupa care am tras un pui de domn pana dimineata, iar azi reincepem cu forte proaspete. Astept rusii cu parul dupa colt, ca sa le aduc aminte ca mai au voie sa ma viziteze in afar de luna asta o singura data, si dupa aia "adio si n-am cuvinte"
Va urez o saptamana minunata, nu uitati ca duminica e Craciunul si sa incercam sa fim mai bune, mai intelegatoare saptamana asta. Sa ne bucuram de clipele magice de sarbatoare, ca dupa aia o sa avem timp un an intreg sa ne tot facem griji.
Va sarut pe toate

Cristinna spune:
Buna dimineata fetelor dragutzelor
Imi pare rau ca nu am ajuns la petrecere, dar m-a surprins sotul cand a venit acasa pe la ora 19 si mi-a zis ca mergem la cumparaturi de cadouri, in virtutea faptului ca in aceasta saptamana va fi cumplit de umblat in oras si magazine
.Asa ca capitolul cumparaturi cadouri a fost dus deja la bun sfarsit
. Sambata am avut program de curatenia mare
, iar seara musafiri
, iar duminica , cumparat si imbodobit bradut
.
Liana30 sper sa fi tu prima gravidutza din luna decembrie, sansele sunt mari din ce am citit eu p-aci
.
Tabitha din ianuarie rushii au interdictie la toate fetele, da?
Madana, Picca , numaram impreuna...ziua 6
. In perioada Craciunului vom fi tare ocupate sa savuram spiritul Sarbatorilor, dar si cu
.
La noi ninge asa de frumooooooooss la TOATE FETELE MELE FRUMOASE SI OPTIMISTE
Cristinna

Tabitha spune:
cristinna: "beau ci eu nintzoale..."
La noi nu a mai nins deloc si nu-mi place asfaltul. Sa stii ca in ianuarie iau eu rusii tuturor fetelor, ca mie trebuie sa-mi vina ca sa fac cat mai repede laparo, iar in febr. o sa arunc rusii pana in inaltul cerului, sa ramana undeva agatati pe acolo si sa ne uite pe toate cele cera ne dorim bebei.
Eu, cumparaturi, ioc. Abia joi sau vineri daca voi avea timp de ele. Bradul, sambata, in ajun. Planuri, ioc. O sa incropim noi ceva pe moment. Oricum, avem 2 finute, 2 nepotele si un baietel la care sa mergem si sa o facem pe Mos Craciun.
O saptamana super tuturor si cu mult optimism inainte. Unde va este zambetul? Sa-l lipiti pe fata cu super-glue sau orice altceva care rezista mult si bine.