Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-93

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna, dragutzelor!!!

Io sunt cam plictisita, inca de pe acum...cred ca ma bag la loc in pat, ca m-am trezit f. devreme si am fost plecata pana acum!

Ce s-o fi intamplat cu Liana, sunt chiar ingrijorata, ca nu-i sta in fire sa ne lase balta asa de mult!
Liano, da fatalica si tu un semn de viatza ca nu am liniste pana nu te "vad"

Mergi la inceput

Piculina, mai esti prin zona? Ca vreau sa vb. ceva cu tine!!! Si sa te si cu ocazia asta!!!

Mergi la inceput

Diciuletz, cred ca mi-a scapat, sau daca nu ma-nsel e vb. de spermograma sotului! Stiu ca [,] calitatea spermei se poate modifica de la o sapt. la alta. Deci daca a avut o perioada mai stresanta [cum a fost bolnavior], mai obositoare, e posibil sa fi fost din cauza asta! Ce-ar fi ca dupa o perioada mai linistita, sa refaceti spermograma si, sa faceti si o spermocultura! Hai...te rog io, nu mai fi trista, ca ma doare sufletul de tine! Stiu ca ti se pare ca pb. nu se mai sfarsesc, dar vei vedea ca totul va fi bine pana la final! Hai lasa-ma sa te strang in si sa te

Mergi la inceput

Lianoooooo, io cred ca tu te-ai suit in masinutza cea noua si ai zbughit-o la munte! Sper sa fie asta, ca alta scuza nu accept! Da' nu pricep cum de-ai avut inima asta sa pleci tocmai cand era rostu' de betiveala!

Mergi la inceput

'mda...se pare ca sunt singurica pe-aici... sa vad ce e pe la alte subiecte!

Mergi la inceput

m-am intors, ca nu e nimeni pe nicaieri si sunt , ca toate m-ati parasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

sunt complet dezorientata.am li[psit o saptamana si ati ajuns la 93!!!!!sunt ceva vesti cu ca mie nu.mi merge netu deloc si nu pot sa citesc ce ati scris pana acu.
EU AM FACUT IERI PRIMA MONITORIZARE!
Z 11 O.D. 4 FOLICULI DE 10MM
O.S. UNU DE 14MM SI UNU DE 12MM
ENDOMETRU 7.2MM
luminati.ma!
mi.a zis dr. sa mai fac o eco in ziua 14,adica luni si sa fac pregnil daca e vro unu mai mare de 20mm
MAI AM SANSE SA CREASCA ALA DE 14 PANA LUNI?CE ZICETI?

Mergi la inceput

chiar sunt singurica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ai sanse super mari...eu in luna in care am ramas in ziua 10 aveam folicul de 10 si in ziua 12 ajunsese deja la 17...am ovulat cu pregnyl in ziua 15 la val de 24,5 foliculul si 9,3 endometru...Succes!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ FIX

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

merci,CATA!
mi.ai dat aripi
sper sa fie ok,abia astept sa merg luni la eco!

Mergi la inceput