Miresele anului 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
ralnied1 spune:
Nu-mi amintesc ce inseamna, dar am auzit si eu de superstitia asta!!!
Cine stie, sa ne zica si noua!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Animagus
Hi-hi, intru zilnic, chiar de mai multe ori, dar daca nu am nimic de zis tac chitic. Nu conteaza foarte mult zona, doar sa fie central . Conditiile ar fi sa fie mic (sa accepte 30 de invitati), sa fie foarte calduros, ca nu-mi place frigul si sa nu fie foarte clasy. A... si sa nu-mi ia si haina de pe mine la plata, ca doar am zis ca-s friguros. Mersi.
La vache qui rit
Am scris in Top... dar e in Berceni... rest Agnes, langa Casa Prieteniei, pe Sos Oltenitei, e aranjat gratuit cu huse albastre... tot in Berceni, e dragut, dar nu stiu nimic de el, Casa Nica, huse vernil... si in Stefan cel Mare, langa Dinamo, Dealu' Mare...huse albe ( aici a facut sora mea nunta si le-am dat 10 cu + ! )...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Animagus
Hi-hi, intru zilnic, chiar de mai multe ori, dar daca nu am nimic de zis tac chitic.
Pai... n-ai nevoie de sfaturi gen " unde gasesc costum " ? si cate si mai cate pt nunta...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
ooana spune:
...ce-ati mai scris mai fetelor!
la capitotul brad...noi am luat unul artificial de vreo 4 ani pentru ca din lipsa de timp vesnic nu ajungeam sa cumparam unul frumos...si luam ce ramanea pentru ca mergeam in ultimul moment!
Eu una nu sunt superstitioasa...decat poate putin de tot
Sfarsitul asta de saptamana a fost urat...mama a facut o criza de discopatie...nu se mai poate misca deloc...asa ca de maine mi-am luat 2 zile de concediu sa stau cu ea, plus ca trebuie sa faca tratament si injectii...asa ca toate pregatirile de Craciun raman in seama mea...respectiv curatenie si mancarica...dar lasa ca il pun eu si pe iuby la munca...ce dah...la bine si la rau, tot impreuna!
Imediat plecam toti din birou la Restaurantul Chinezesc sa sarbatorim 2 colege...asa ca va mai scriu cand ma intorc!
pe toate!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
Andita spune:
Aseara am avut o discutie tare interesanta cu al meu, despre nunta. Cred ca-i prima oara cand il vad cu adevarat interesat de subiect. Daca pana acum era ceva de genul "" Ocupa-te, ca pe tine te intereseaza, acum m-a pus sa trec pe hartie tot ce mai e de facut, sa plasam in timp, sa facem planul, cum ar veni. Si mi-a zis ca o sa ma ajute.....ca o sa ne interesam de toate aspectele, ca se baga peste tot, daca vreau. Gata, cred ca s-a facut mare, si s-a obisnuit cu ideea ca se insoara. Vorbind despre mine cu o cunostinta, a zis "sotia mea....". Ei, alta treaba, ca pana acum eram logodnica....
Nunta noastra
Poze
tigrutz spune:
Buna fetele...ca de obicei, ziua de luni e fara chef de munca, asa ca dupa wk....
Si eu am cumparat bradut, e inalt si bogat, a costat 700.000...am vrut si eu sa cumpar unul artificial, dar parca nu prea-mi place sa nu miroasa a brad in casa de Craciun...
Noi de Craciun o sa ne strangem acasa la mine cu toata famila si de Revelion mergem la o petrecere cu prietenii.
Sunt tare nerabdatoare, in seara asta ma intalnesc cu Ralucah, de-abia astept sa vb cu ea, sa aud ideile ei, cu siguranta are mai multe si e mai in tema decat mine...
Si sunt si un pic trista pt ca verighetele noastre nu sunt gata nici acum, desi ne-a promis ca in 2 saptamani, dar uite ca au trecut 2 luni si tot nimic...
Divine girl spune:
OOOffff, asta ce mai inseamna...........
[/quote]
Maaa, nu as vrea sa-ti spun ce mi s-a spus si mie acum vreo saptamana cand ma "palise" pe mine cheful sa plantez un brad in curte la puiu', brad pe care sa-l impopotzonam cu beculetze iarna . Dar, sincer, la cat sunt eu de NE-superstitioasa, mi s-a cam luat de plantat bradutzi
Pup la fete cucuiete!
Rallu spune:
Eu, sincer, nu stiu decat superstitia cu nucul: ca atunci cand ajunge trunchiul copacului cat gatul unui om, va muri cel care l-a plantat.
De-aia e bine sa rogi un batran sa-l planteze pt. ca moare oricum pana atunci.
Daca ma intrebati pe mine, nu e prea magulitor sa te duci la cineva si sa-l rogi ceva de genul "auzi mamaie, nu-mi plantezi si mie nucul ca oricum matale azi-maine mori si nu mai conteaza".
Chiar daca nu zici exact cuvintele astea, tot ceva cam de genul asta se intelege.
De brazi insa, pe bune ca n-am auzit nimic.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
kateryna spune:
Animagus eu iti recomand rest Monte Carlo din Cismigiu. Noi acolo am facut cununia civila si am avut 30 de persoane. Mancarea a fost super buna, conditiile de asemenea. Merita incercat. Aaaa...cununia a fost in restaurant inauntru, ai si loc de dans si aranjat locul arata chiar frumos. Nunta noi o facem pe terasa afara tot la Monte Carlo.
Nunta noastra
Cununie civila
elara spune:
Andita, multam de explicatii. Am incercat, dar nu am reusit sa ajung decat sa vad preview, atat. Ca mai departe degeaba am tot dat eu "create ticker" ca apoi mi-au aparut alte chestii cu html...si browse...Oare trebuie sa accept "Join the Free DaisyPaths Wedding Newsletter" . Altfel nu se poate?
Si cand am mai vazut si promisiunile alea copilaresti ca "I promise not to spam you or give over your email address to the bad men, even if they offer me lots of money" - mi-a pierit cheful.
Cred ca ma las pagubasa...
Multumesc oricum.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca