Miresele anului 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 16
Giova spune:
Seara buna fetili!!!
Ne-au plecat azi musafirii, nu ma asteptam sa decurga totul asa de bine.Chiar si mama si sora-mea stateau ca pe ghimpi, pana le-am anuntat ca e totul ok, ca nu m-am enervat, etc.
A spalat d-na la vase, tot weekendul, a pregatit masa de pranz pt. azi. Nu m-am agitat, asa de bine a fost sa faca si altcineva....
Am intrat sa va salut, ca ne mai auzim numai miercuri, daca nu ia seful compu. Maine dim. vin in tara.
Brad vom lua joi probabil, dar vazand ce scumpi sunt aia cum vreau eu, cred ca ajung la unul artificial, la aceeasi bani, dar il am pt. mai mult timp.
Va pe toate si sa ne auzim cu bine pe miercuri/joi.
gio si bb Marco 36+
ralu_trancu spune:
io n-am luat brad. dar l-am luat pe gica, e gata aranjat la congelator si am fost in seara asta in Cora si ..... vai de mama portofelului lui Stef.
si mi-am comandat perdea.....de abia astept!!!!!
Rallu spune:
Fetele am si eu bradut!!!!
Si e tare frumusel manca-l-ar mama.
Nu e nici prea mare, nici prea mic, grasut si stufos rau. Atat de des incat de abia puneai globurile in el.
Are un singur defect ... nu prea miroase asa de tare ca brazii nostrii autohtoni.
Eh...i se iarta ca e frumos rau.
Probabil o sa mai iau o ramurica doua ca sa miroasa mai tare.
Azi l-am primit si azi l-am si impodobit.
Asa e traditia la mine in casa: bradul se impodobeste in ziua cand e primit (sau in ziua urmatoare, cel tarziu).
Se fac placinte, prajituri, pateuri (depinde ce avem chef sau ce gasim de cumparat); bem ciocolata calda, vin fiert sau tuica calda si cantam colinde cat ne tine gura in timp ce il impodobim.
Taaaarrrreeee frumos.
Aaaa...si mai totdeauna vin si prietenii pe capul meu la impodobit pt. ca le place atmosfera.
Astazi insa au ratat momentul. Cand a aparut prima prietena era deja gata bradutul si incepusem sa ornam si casa.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
SunSmile spune:
Neatza,
O sa incep cu Felicitari Moko!...pt pardalnicul de inelush! Sa va dea DD tuturor cele mai romantice momente si cele mai frumoase inelushe! Acum sunt sarbatorile si cine stie ce va aduce moshu'...
Rallu...ce frumos! Draguta traditie la voi! Noi il impodobim impreuna iar cand dam drumul la instalatii aplaudam, ne sarutam si ne punem o dorinta! Sunt frumoase sarbatorile de iarna...anul acesta pt mine sunt mai triste! Dar e si primul Craciun in calitate de sotie!
Ralu...sa stapaniti sanatosi perdeaua!
Gio vezi ca se poate? Adica sa nu te enervezi si sa mai puna si ei mana la treaba. Tu sa stai linistita ca sa nu se supere Marco pe mami!
Va las acum. Sa aveti o saptamana frumoasa si plina de realizari!
Va pup
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Am aparut si eu.
In primul rand bun venit noilor miresici (si nu sunt putine).
Eu am fost libere vineri ca m-am simtit rau (bb e de vina). Sambata m-a luat nasu' de mana si m-a dus sa vad porcul pe care urma sa il taie si sa il impartim. Si apoi m-a adus acasa, ca ... nu e voie sa stau in fig. Si am facut carnati, caltabos, si alte bunatati.
Duminica am ajuns la spital, dar de buna voie, si am facut poza la bb. Are 3 milimetri. Va dati seama ce mic e?
Si azi ajunge si iubi acasa. Si imi aduce si bradut, ca macar atata merita sa ia de acolo, dupa ce ca a inghetat o saptamana.
POZE
kateryna spune:
Neata la miresici. Hop si eu pe aici. Am facut si noi primul nostru brad in calitate de sot si sotieE atat de frumos...e mare si stufos si...e al nostru.
Va pupic.
Nunta noastra
Cununie civila
jesia spune:
Neata va spun si eu intr-o zi odioasa de luni ...inca somnoroasa ...abia astept sa intru in concediu sa dorm mai mult ...acum fug repede sa vad ce ati mai scris
O saptamana cat mai usoara ...ne luam bradut vineri
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by elara
2. Cine tine lumarile in biserica? Ca eu stiam ca nasii.Dar cineva imi zice ca domnisoara cu cavalerul de onoare. Si de altfel si eu am vazut o nunta unde o tineau domnisoara cu cavalerul de onoare. Cum e corect?
Si Raza de soare a raspuns: "Si unii si altii... sunt momente diferite..."
Pls, poti sa-mi dai cateva detalii, ca eu nu am habar. Ce momente si cum?
Pai... de ex, cavalerii intra cu lumanarile in biserica ( desi la tara nu prea exista cavaleri ), iar in timpul slujbei le tin nasii... cand tb sa puna pirostriile pe cap, le dau cavalerilor... nu stiu, sunt nunti si nunti si desigur, preoti care accepta sau nu... vezi partea cu " la tara "... intrebi preotul, cel mai bine... k banuiesc k pana la nunta mai mergi pe acolo...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by cri.
in obor sunt brazii de la 1.200.000 la 2 mil ...aia de vreo 2 metri dar strainezi. Aia romanesti sunt si la 500.000.
La Big, aia de 2 m sunt 500.000... romanesti... dar atentie, sunt si la 1,50 tot cu 500 !
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by elara
Tocmai mi-a spus acum ca ea nu si-a gravat data nuntii in interiorul verghietei ca cica ..."nu e bine".
Si tu o bagi in seama ??? Daca ar zice k vezi D-ne, nu e bine sa te mariti, ai face-o ? Zau asa... lasa-le naibii de superstii ! si mai ales, lasa invidia colegei, ca eu asta cred k e !
Raza de soare