Miresele anului 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

gasesti, dar sunt cam scumpi. am vazut eu. cer cam 1milion 200 sau 1 mil 500 pe unul.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

...reusesc si eu sa va salut abia acum, cand probabil ca v-ati inceput week-endurile in majoritate...
Bre, io cica am facut vreo 16 ani de muzica da' recunosc ca habar n-aveam ce e ala capodastru!!! Noroc cu voi, ca mai afla omul lucruri noi...
Eu o sa le am pe vara-mea si pe prietena mea cea mai buna d-re de onoare, asa ca sper sa nu fie te-miri-ce superstitie pe tema asta (oare am voie sa am 2 d-re? m-am gandit ca una o sa tina lumanarile in biserica si alta o sa puna cocardele si apoi o sa imparta bomboanele, asa ca n-or sa se calce pe bataturi una pe alta).
Da' daca-mi amintesc eu bine, parca am fost la o nunta la frac'su lu' puiu meu si parca d-ra de onoare era una dintre surori si nu-mi amintesc sa fi auzit vreun comentariu...
Oricum, daca ar fi sa iau in seama tot ce trebuie si ce nu trebuie sa fac la nunta... cred ca as renunta din start! Eu nu vreau nici lautari, nici turta, nici hora, broboada sau te-miri-ce alte tampenii. Asta e! O sa se crizeze unii, dar... sa-si faca nunta lor daca vor!!!
Uf, gata, m-am hotarat: maine dupa-amiaza plec in recunoastere dupa restaurante, ca nu mai am rabdare pana vine Florin din delegatie. Si mai e doar 1 sapt pana la Craciun si noi vrem sa dam si avansul pana atunci!
Bineinteles ca mi-am luat gandul de la brad anul asta (pare-se ca si Revelionul o sa-l facem cu unii dintre parinti, din motive de economii pt nunta); sper sa reusesc sa iau niste aranjamente dragute din crengute pt noi, pt ai mei si pentru socri. In rest... las' ca anul viitor n-o sa mai avem nici o nunta de organizat si atunci sa vezi lafaiala in salarii!!!
Cat despre bebei... ma alatur celor pentru care venirea unuia ar fi o "catastrofa". Pe bune, ar fi chiar ultimul lucru care mi-ar putea lipsi acum: facultate, licenta, scarbici, pretin, nunta, etc., etc. Ar fi traumatizat bietul copil; si eu o data cu el! NTZ! Sa mai astepte, ca pana una alta tre' sa ma cresc pe mine, dup-aia pe altii!
Week-end placut si pupicei!

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Mergi la inceput

Ajuuuutooooooooooor !!!! Colega asta a mea (aceeasi de ieri) se dovedeste un veritabil zvoner da' si raspandaci de zvonuri.

Tocmai mi-a spus acum ca ea nu si-a gravat data nuntii in interiorul verghietei ca cica ..."nu e bine".

Daca a inceput asa de pe acum...pana la anul...imi impuie urechile.

Voi ati mai auzit de asa ceva??????????
Eu nu sunt o fire superstitioasa (in afara de chestia cu "sa nu lasi foarfecele deschis") nu tin cont de nimic: ma intorc din drum fara grija de cate ori am nevoie, indiferent ce-mi spune lumea;...torn pe dos si nu-mi pasa...

Chiar nu cred in spuerstitii, da' aici fiind vorba de asa o zi importanta, vreau si alte pareri.

Eu chiar vreau data casatoriei pe verighete...

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by elara

Ajuuuutooooooooooor !!!! Colega asta a mea (aceeasi de ieri) se dovedeste un veritabil zovoner da' si raspandaci de zvonuri.

Tocmai mi-a spus acum ca ea nu si-a gravat data nuntii in interiorul verghietei ca cica ..."nu e bine".

Daca a inceput asa de pe acum...pana la anul...imi impuie urechile.

Scuze, sper sa nu te superi pe mine, dar parerea mea e ca de vina esti tu ca stai s-o asculti.
Pana la anul or sa se mai adune o groaza care sa-ti spuna ce e bine si ce nu, ce se face si ce nu, etc.
Si ce daca?
Tu esti hotarata pe ceva, le stii pe ale tale si ii lasi in pace sa vorbeasca.
Nu poti sa raspunzi politicos ceva de genul "stiu, stiu..." si sa-ti vezi de treaba? E musai sa-i bagi in seama?
Asa mi-a spus si mie mama socra ca nu-i bine sa porti decat pantofi inchisi peste tot in noaptea nuntii (sa nu fie nici o gaurica in continuitatea pantofului). Ei si ce? E vreau sandale sau pantofi cu barete si calcai liber sau orice altceva voi gasi si-mi va placea.

Serios acum...daca ei in considerare toate tampeniile o sa albesti inainte de nunta de nici nu-ti mai trebuie voal.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

imi place tare mult de voi ! ati trecut de la bb la brazi si apoi la superstitii....
ok, acu' sa zic si eu.... brad eu am din ala de plastic cumparat anul trecut din Cora, are 1.80 cm este stufos si frumos. in privinta superstitiilor nu imi place sa aplec urechea la orice prostie (va rog nu aruncati cu rosii). eu mi-am pus sora donsoara de onoare plus alte 2 verisoare ale lui iubi, noi ne gravam verighetele cu numele celuilalt si data nuntii, nici eu nu vreau gatit, dezgatit, voi face si poze singura mireasa si cu siguranta voi incalca si alte superstitii..... babele n-au decat sa barfeasca!!!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Mai fetilii, da' mult mai scrieti....nu intra omu' jumate de zi, si uite cat are de recuperat
am si eu anumite superstitii care nu prea ma lasa sa dorm........cica mireasa nu e bine sa faca poze singura...asta ma sacaie pe mine foarte tare (or mai fi si altele, dar nu-mi aduc aminte acum)...totusi, fotograful m-a convins, aratandu-mi niste poze super cu miresici....cred ca o sa trec peste asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by elara

Ajuuuutooooooooooor !!!! ...
..... Chiar nu cred in spuerstitii, da' aici fiind vorba de asa o zi importanta, vreau si alte pareri.
Eu chiar vreau data casatoriei pe verighete...

_

Mai Elara, mai mamica , tu chiar nu ai ce face? Te iei dupa toate prostiile si nu faci altceva decat sa-ti faci sange rau de pomana. Tocmai pt ca e o zi importanta pt noi, hai sa le dam naibii de superstitzii si de tzatze care o sa comenteze ca nu ai tzinut cont de ele si tu fa-ti nunta asa cum vrei TU si nu dupa cum vor altzii ca "asa e bine ... asa nu e bine" si oftica-le tu pe alea ca spun ca nu e bine sa scrii pe verighete, ca nu e bine sa ai sora d-re de onoare, ca nu e bine sa ... Doamne ma apuca toate alea !!! FA-TI NUNTA TA ASA CUM VREI TU

Pup la fata cucuiata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

La faza asta cu superstitiile, subscriu si eu. In afara de o mica frica de ziua de 13, si de faptul ca ma impiedic intentionat cu dreptul daca m-am impiedicat cu stangul, nu cred in nici o superstitie. Pe asta cu mireasa pozata singura am aflat-o anul asta, cand o prietena nu m-a lasat sa o pozez mireasa, si mi se pare asa de tampita ideea, de nu pot pricepe. Cum adica, in ziua aia, cand o sa arat poate cel mai bine din viata mea, sa nu ma pozez singura???? Acum, lasand modestia la o parte, si riscand sa ma acuze careva de narisism....mie una mi se pare inacceptabil!
Asa ca, lasati prostiile si nu mai aplecati urechea la chestiile astea, ca e pierdere de timp, parerea mea!

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Elara puiule si celelalte fete cu superstitii...mie mi se pare ca voi in loc sa va usurati munca, v-o ingreunati intentionat. Pai daca o relatie nu va merge, este clar ca de vina sunt cei doi implicati in ea. Nu data gravata pe verighete, sora care-i d'nsoara de onoare sau curcubeul de pe cer. Pai io nu ma mai maritam, daca era sa le ascult. Am avut nunta la o manastire, am vazut deci maicute si calugari(ba chiar ei au format corul), am avut buchet de cale...si multe altele. Verighetele abia astept sa le gravam, dar nu am avut timp.
Deci parerea mea umila e sa va focusati pe pregatirea nuntii voastre. Si sa faceti lucrurile asa cum va doriti si cum va reprezinta! Oamenii intotdeauna vor avea de comentat, asa ca...
Bafta la pregatiri si bucurati-va de perioada asta! E asa de frumoasa...o sa realizati dupa nunta, cand va va fi dor!
Va pup...fete superstitioase!

Mergi la inceput

Ok, ok, ok.....
M-am linistit.
Ca bine zici, divine: sa se oftice....Ca oricum nu o inghit si nu ma inghite.
Si eu vreau poze singura....
Si o sa-mi fac.

Tigrutz, ce fotograf ai?

Seneca

Mergi la inceput