Sa fie parintii de vina?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Anitha si

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Roxi, de fapt as vrea sa stiu exact ceea ce ai vrut tu sa afli de la noi pentru ca intamplator am postat amandoua si in sectiunea "parintii intreaba, parintii raspund" si am observat ca ai un subiect care are o oarecare legatura cu cel postat aici.... Roxi, sotul tau a ridicat vre-odata mana la tine sau la fiul tau? Daca a facut-o ( stiind ce ai scris la acel subiect) te sfatuiesc sa intervii pentru ca nu este normal sa va loveasca, mai ales in conditiile descrise de tine. Tocmai, pentru ca iti iubesti puiul dar iti iubesti si sotul eu te sfatuiesc sa recitesti ambele subiecte postate de tine si sa tragi singura concluziile. Eu cred ca ar trebui sa stii ceea ce ai de facut si sa nu mai pui intrebari care isi vor primi acelasi raspuns.
Roxi, nu mai cauta raspunsuri acolo unde nu le vei gasi ci cauta in inima ta de mama naturala.
Imi cer scuze daca am fost prea dura dar abia acum am facut legatura si numai gandindu-ma la ce s-ar fi putut intampla ma inspaimant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoichitescu cristina spune:

Am citit cu interes si curiozitate acest subiect si mesajele postate.
Roxi, tu dintr-un inceput ne marturisesti ca sotul ti-a gresit mult si l-ai iertat.Mie asta imi spune ca si tu te-ai cam "obisnuit" cu greselile lui si ti-a prins slabiciunea.Vezi tu, eu nu prea dau sfaturi in astfel de situatii fiindca nu le-am intilnit in viata mea si pur si simplu imi vine greu sa -mi dau cu parerea dar mesajul tau m-a determinat sa ma gindesc serios daca mi s-ar fi intimplat asa ceva ce as fi facut.
Te intreb de ce ii permiti sa nu munceasca? Doar pt ca a fost ideea ta plecarea in Italia unde si-a rupt piciorul? El ce face acum stind acasa? Se razbuna pe tine pt ghinionul pe care l-ati avut?Un an jumate pt un picior rupt, el fiind tinar , mi se pare prea mult.Am un prieten - asta in paranteza- care in urma unui accident a suferit doua operatii la picior, a ramas putin schiop. Lucreaza in constructii si daca ai stii ca dupa o luna, cum a putu sa reziste o ora in picioare s-a dus la munca sa supravegheze echipa. Mai mult, il duce in carucior sotia lui sa vada el cum merg lucrarile- atita vointa a avut si toate astea pt. ca avea un copil de intretinut si nu aveau alte venituri.
Sotul tau cred ca este prea "rasfatat".
Apoi daca ai tai nu au ce cauta in casa lui banuiesc ca nici tu nu prea ai multe "drepturi" in "casa lui". Tu nu ai contribuit la apartament? Nu este si munca ta? Tu si copilul nu sunteti ai lui?Adica tu nu hotarasti nimic in afara de el in privinta bunurilor comune? Nu ai nimic de zis? Crede ca ce este al lui este numai al lui , nu?

Tu mai spui ca ati avut si o afacere impreuna si ati strins ceva bani . Am inteles tot de la tine ca tu ai fost "cheia" si ca uneori te-a ajutat si el.Cum uneori te-a ajutat si el? Dupa cite calcule fac eu, imi iese ca ai facut totul singura si erai si gravida cind stateai la vinzare - daca am inteles bine.
Ti-am spus toate astea ca sa te gindesti mai bine daca nu cumva trebuie sa pui piciorul in prag inainte de a face urmatoarea greseala.
Eu te cred ca iti este greu cu un copil de doua luni dar inteleg ca pina acum tot tu ai fost 'motorul' in familia voastra.
Eu una, injurii la adresa parintilor mei nu as permite si mi-as gasi drumul singura in viata fara el. Mai gindeste-te daca merita tot zbuciumul si tot consumul nervos prin care treci,mai ales ca ai un bebe de crescut.

Mergi la inceput