Oradea (7) !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Marius - tigaia aia raiata ???
Io am tefal pentru clatite, cantareste 5 kile cred, da`i mare si faina si a costat muuult de tot. De Craciun m-a cadorisit omu` meu cu forme si chestii pentru prajituri, ca altfel io una nu luam

Apropos Rev, si io as fi vrut sa merg in centru, dar nu am cum cu Giulia ... asa ca o culcam si dup`aia ne kefuim

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu e raiata, e normala dreapta dar larga ies niste clatite de jumatete de metru dar perfecte, subtiri, moi.... hmmmm.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Nu bine am terminat prajiturile de Craciun (Mimoza si Regina Maria), ca iarasi facem altele.
Frate-meu vrea eclere, desi n-am facut niciodata, va cumpara de la Dorbob "aluatul" si facem crema acasa. Acuma e gata aluatul de pogaci cu jumari, mama vrea sa faca si niste foi de cremes, ca tot avem musafiri dupa anul nou de ziua de nume a lui taica-meu, iar eu am luat o reteta de la o colega, prajitura "Silvia", un blat cu nuca, rahat, visine, intre doua foi de napolitana.
Marius, ia fa o poza cu tigaia magica, sa am si eu habar de ce zici.
Cocolino, imi urla ca vrea afara din colivie, de cand a descoperit cuibul (care nu mai este), tot in locul ala vrea sa se duca. Si culmea, urla doar la mine, cand stau in camera. In rest e cuminte.
Raducu, celalalt papagal, vorbeste nonstop.
Azi mi-a inflorit din nou hibiscusul, o culoare mai deschisa, ca tot e iarna si n-are aceeasi putere ca in zilele cu soare.
Stiti voi de ce imi sta gandul la aparatul foto? Vreau sa am poze macro faine cu florile mele. Am si eu un fix. Azaleea mea e superba si n-am cum s-o pozez in interior, ca Benq-ul meu da rateuri la poze macro.

Sarbatorile astea sunt 'cure de ingrasare", bag seama.

Mergi la inceput

Siminle ce inseamna poze macro? Am mai vazut informatia asta dar nu stiu ce inseamna.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Uite un exemplu:
http://community.webshots.com/album/523510559XnQGGw (fotografii facute cu Canon A410)
Aparatul foto are un butonas sub forma de floare, de obicei lateral, care permite realizarea fotografiilor de aproape, pentru captarea unui detaliu. Astfel de la 1-2 cm, in functie de performantele aparatului, poti realiza fotografii clare, pe subiect: floare, gaza etc.
Uite alt exemplu:
http://alpinet.org/main/foto/top_ro_gal_20.html
Subiectul va iesi in prim plan, iar ce este in jurul sau se va "pierde".
Incearca si tu cu aparatul tau.

Mergi la inceput

Simina - daaaa, asta caut si io cand ziceam sa fotografiez o musca mica-mica ...

_
Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Sau poti fotografia ochisorii minunati ai Giuliei, ca detaliu.
Daca reusesc sa-l iau in ianuarie, iti spun cum e de bun.

Mergi la inceput

am 14 shooting mode dar nici una nu e cu floricica.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Am gasit acuma rapid o imagine la Canon A510 si vad ca floricica e plasata chiar pe butonul rotund, la meniu. Personal n-am pus mana inca pe un Canon, dar la celelalte aparate care le-am incercat pana acum, optiunea Macro cu floricica era lateral. Vad ca la Canon e diferit.
http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/a510.html

Mergi la inceput

Simina - daca`l iei, Doamne ajuta, ne vedem sa te lauzi
Faza cu ochii ei ... nu resusesc, cum blitzeaza de doua ori ii inchide si nu pot surprinde culoarea aia ciudata de verde-albastru . Asta mi-e ciuda ca nu am un aparat bun, cand se nascuse erau de un albastru inchis spre negru, apoi s-au tot deschis ca nuanta ... mai tre` sa-mi fac o fata cand imi iau aparatura

Marius - tu esti dator cu poze de la serbare, nu ?!

_
Sarbatori fericite !

Mergi la inceput