Oradea (7) !!!
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
gabibarta spune:
da, la Artima am fost. Nu stiu cand mai mergem, ca suntem toti cam raciti, iar eu sunt de specie friguroasa, si daca-mi iau toate hainele din casa pe mine, peste 5 minute mor de frig Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lilach spune:
Sarbatori fericite!La multi ani! Sa vi se indeplineasca toate visele si dorintele!
P.S.Puneti si voi niste poze cu zapada din Oradea...asa de aducere aminte...
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Special pentru tine: zapada la Oradea
Nota: Pozele de pe prima pagina sunt din 21.12.2005, iar cele de pe a doua pagina sunt din 24.12.2005, facute chiar pe ninsoare.
P.S. Ia uitati aici 100% dependenta DC
gabibarta spune:
pt Lilach din nou poze de la sanius aici
Simina, e clar: Coco si-a gasit pe net un prieten/o prietenaGabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
I-am facut de petrecanie "cuibului", in sensul ca am dat azi calculatorul fratelui meu.
Baiul e ca papagalii au descoperit calculatorul nou, de pe care scriu acum. Aici e strict interzis.
Zicea Daria de asalt asupra bradului, eu zic de asalt asupra calculatorului!
Mai mergeti la servici saptamana asta? Eu maine merg, apoi s-ar putea sa fiu libera pana dupa anul nou. Poate ne mai vedem.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Hello, girls si boys :-)
Am vazut o groaza de poze faine.
Si io merg maine la lucru, pana vineri E al doilea an cand nu merg in 24 si 31 decembrie la lucru, anu` trecut ca eram cu bebelina, anu` asta ca mi-am sacrificat un coleg, deh, el nu are de bucatarit
So, ne vedem ? Cand ne vedem ? Cum ne vedem ? Unde ne vedem ? Io pot vineri dupa-masa sau sambata ...
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX ! Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004
gabibarta spune:
eu nu lucrez intre sarbatori, pana in 4 ianuarie!
Apropo de asaltul bradului, anul trecut Lili a primit un ciocan mare de plastic de la Robert, si peste vreo 2 zile mama a prins-o pe Lili (stiti si voi ce inseamna 5 minute de liniste si singuratate la un copil de 2,5 ani) ca a dat jos cateva globuri din pom, le insira pe masa si tocmai le spargea cu ciocanul. Noroc ca a fost pe faza, umai un singur glob a fost "multiplicat"
Acum seara am aflat ca azi la 18,00 am fost la TVS. Mi-e ciuda ca am fost acasa si nu m-am uitatGabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
gabibarta spune:
da, numai ca nu voi mai sta acasa zilele urmatoare.Oricum, maine avem spectacol, deci daca ma intalnesc cu fata care a facut interviul, am sa-i cer caseta.Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
Menna spune:
Cine mai uraste vremea asta !? Eu una nu o mai suport ...flescaiala cumplita
Preferam zapada si frig ,decat ploaia asta marunta si baltoacele de pe strazi
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."