Vichy vs. Avene

Vichy vs. Avene | Autor: Cordelia

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca s-a mai discutat acest subiect, dar eu sunt curioasa care din aceste 2 firme sunt mai "la inaltime". Eu tocmai mi-am facut un cadou de Craciun si am dat o "mica" suma de bani pe o masca rehidratanta de la Vichy...asta dupa ce achizitionasem si masca exfolianta si crema de fata + (fireste) demachiantul...Eu sunt destul de incantata de aceste produse,desi nu vad cine stie ce efecte (fata f luminoasa s.a.). Chiar daca nu am probleme cu tenul... Am folosit si produse Avene dar repet: nu ma pot hotari care mi-a placut mai mult sau care este mai buna! Sunt f curioasa ce parere aveti cele care ati folosit cate ceva din aceste produse (si daca merita sa mai dau bani spre completarea gamei)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Chair as fi si eu curioasa. Si chiar ma intrebam zilele astea daca crema aia anicelulita de la Vichy e asa de buna cum spun ei.
De la Avene am incercat o crema hidratanta si demachiant pt. ten uscat (le-am primit mostre, dar erau niste tubulete destul de mari si le-am folosit cam o saptamana), si au fost foarte, foarte bune. Cat de curand am sa mi le cumpar.
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Nu stiu exact ceea ce se gaseste in Ro din marcile acestea.
Avène si Vichy sunt statiuni termale si produsele cu aceste marci sunt facute cu apele respective.
Pentru probleme specifice (piele uscate, atopica si alte necazuri) Avène e recomandata de doctori.
EU una nu m-am plins de nici un produs nici de la unii, nici de la altii, dar n-am incercat tot (de exemplu cremele anti_celu).

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

io sunt pentru avene, vichy nu-mi place deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Subscriu la ceea ce a scris Clyo.
Fan Avene pana la moarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

nici eu nu sunt prea incatata de vichy, de cate ori o folosesc ma ustura fata, si nici nu observ nici o imbunatatire....din contra... parca ma face si mai baba....

avene nu stiu nu am incercat

off topic, insa folosesc Gerovital plant, hidratanta de zi, si sunt super multumita , imi place la nebunie, nu ramane deloc tenul gras dupa, intra imiediat si se vede ca pielea a fost hranita super bine, mentionez ca am si tenul un pic cam grasut, nu excesiv ci as zice eu aproape normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Nu cred ca se pune problema sa alegi intre acestea doua. Eu am incercat produse de la ambele si m-au incantat/dezamagit in egala masura.
Nu firma in sine conteaza ci fiecare produs in parte. N-as putea renunta niciodata la demachiantul de la Vichy dar nici la balsamul de buze de la Avene.
Iar Normaderm si Cleanance K au esuat amandoua lamentabil.
Eu cand urmeaza sa achizitionez un produs nou caut pe beaute test sa vaz ce zic alte femei despre el. Daca majoritatea declara ca n-a ajutat la nimic sanse mari sa dau si eu banii degeaba asa ca ma orientez spre produsele recomandate de cat mai multe femei. Am gresit o singura data in rest n-am regretat alegerile facute.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

E un site anume pe care cauti? Da-mi-l si mie, daca se poate.
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Site-ul este www.beaute-test.com.

Loma,care gama o folosesti de la Gerovital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu sunt f. multumita da demachiantul pt. ten uscat de la Avene, am folosit 2 flacoane pana acum si e super ok.

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Da...cred ca depinde si de la persoana la persoana.Eu de ex nu am avut efecte negative de la nici un dintre firme/produse, tocmai de asta nu ma pot hotari spre una sau alta. Am incerca sa intru si eu pe beaute test dar este in franceza.... Exista cumva si o variana in engleza si nu stiu eu sa caut?? Ca as vrea sa mai consult testul asta si ptr alte produse...dar limba!!!

Mergi la inceput