Mamici de ianuarie-februarie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BAAA IRINA! Eu macar ma chinui da' tu leneso ????
URSULINA n-are nimic...am ambalat-o deja in perna !
BOMBO n-am aparat digital da' mi-a promis o prietena ca vine cu unul sio rezolvam ...acuma sper sa nu vina prea tarziu
No sa vedem ce-a iesit!

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

E si cu tine cu lenea am trecut strada dar lasa ca imi revin eu si sa vezi cate schimbari fac : il aduc pe bebe, apoi imi fac semnatura, apoi imi iau o titulatura si apoi ...... vad eu. Da o sa imi treaca lenea........ si o sa vina somnul.
Mai eu imi aduc aminte de fetele de la aug_sept ca erau bucuroase ca odata cu ultima nastere a ultimei mamici ajunsesera la cap 100 iar noi de abia ne_am apucat sa nastem si ajungem la 100.
Ce limbarnita nene. Capitolul si ziua.
CULCAREAAAAAAAAAAAAAAAAAA
IRINA 38+

Mergi la inceput

Vad ca v-ati pus toate pe impodobit pomi! Pai la noi vorba GIOVEI, se impodobeste in ajunul Craciunului....ba pe deasupra,noi il mai si cumparam chiar atunci ca e piata langa noi...si de disperati ca raman cu ei...e superoferta
Dar in ultimii doi ani am primit pe gratis de la firam vecina de la serviciul vechi (se ocupa cu lemn si au punct de lucru in...zona cu brazi),acum ciciu!

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

A iesit ... semnatura ... ce credeai?
Bravo!

Stii daca ai vrea ai putea deschide si capitole, ca nu este greu deloc.
Dai replay si deschizi subiect nou, pui numarul cap si gata.

poze pisoi
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Si noi tot in ajun il facem dar anul asta cred ca vb ta "CICIU"
IRINA 38+

Mergi la inceput

URSULINA lasa acuma, nu ma supraaprecia...iti mai amintesti ce labartatura v-am tras cu recapitularea aia in imagini???
Gata IRINA am plecat la culcarica!
Noapte buna fetele!

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Noapte buna Moni!
Fetele o tai si eu. Uite Irina si eu sunt ascultatoare!
Noapte buna!

poze pisoi
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

De parca eu am de ales .
Noapte buna burticutze
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Monica semnatura! Noapte buna daca mergetzi la culcare somn usor si vise placute ! Eu bradul l-am facut mai mult din entuziasm ca tare-mi place atmosfera asta si nici nu as vrea sa ma apuce nascarea si sa nu fie gata, ca nu are cine-l face ...daca ar fi dupa sot cred ca m-as soca ce ar face din el.
M-a apucat un ras , ca ma dor falcile, rad de una singura ascult " radio dor de tara " si vreau sa spun ca te ia durerea de cap instant , nu sunt contra manelelor unele chiar i-mi plac dar au astia niste versuri de te crucesti ! Stai si te intrebi daca-i adevarat ce ai auzit ceva de genul "In ciuda dusmaniloooor ..usturoi in ochii loooor" !

www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare 36+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

Buna dimineata burticute!!!
Da "harnice"mai sunteti....asta e bine..inseamna ca sunteti ok ..sper ca pana va treziti apuc si eu sa citesc (4 capitole)

36+ Bianca

anca

Mergi la inceput