OU 148/03.11.2005 -(p.2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

multumim, loreena, pt. nr. de tel si pt. precizari! cred c-o sa trebuiasca sa alerg eu cu cupil cu tot, ca la mine la serv sunt singura in CIC...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Of sunt plina de nervi contabila (are firma separat) de la firma are casa de renovat si ea a zis ca nu face nimic acum ca nu e legea in vigoare...si eu vroiam sa depun imediat in ianuarie si uite ca asa o sa stau dupa ea si in plus de pe 8 sunt plecata din tara si cred ca cu cat depun mai repede cu atat imi vin si banii mai repede ca am si credite de achitat....ce bine merci e ea si-a pus palma in fund si gata; i s-a dat link la site la cnpas si pur si simplu nu vrea.....pe bune as face eu actele, dar nu depinde de mine ca sunt informatii ale firmei, de unde sa stiu eu........of ce oameni......

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

loreena, contabilii nostri s-au vorbit! tocmai am tras o disputa zdravana cu al meu; incerca sa ma convinga ca legea s-a schimbat doar pt. cele care intra in cic in 2006!!! ca el asa a citit legea si asa a inteles!!! uffffffff!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Multumim Loreena pentru nr de telefon.
Mai am o nelamurire:Unde trebuie sa depuna angajatorii aceste dosare:la CNPAS sau la Directia de munca? Si unde sunt sediile lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

pana pe vinerea asta se depune la cnpas de catre angajatori; dosarele existente sau cereri pentru anul asta, legea veche......asa mi s-a spus cand am sunat......vad insa ca in comunicat se precizeaza si de o depunere la directii????!!!!; dar tot de acolo au mai zis ca nici nu sunt obligati; daca nu depun ei depunem noi la anu';

aici e o lista cu casele de pensii:

http://www.cnpas.org/portal/media-type/html/language/ro/user/anon/page/default.psml?action=contact.ScreenAction&area_id=3

aici e o lista cu directii munca:

http://www.mmssf.ro/teritoriale.htm

Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti
Actul normativ în baza caruia fiinteaza: Legea nr.19/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, HG nr. 13/2004
Institutia de nivel central careia i se subordoneaza: Casa Nationala de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale
WEB- site: www.cpmb.rdsnet.ro 
Adresa institutiei: Calea Vitan nr.6, sector 3
Numele si prenumele conducator institutie: KANOVITS MIHAELA
Functie: Director executiv
Tel. 326.05.56, 326.05.40
Fax 326.05.41

Directia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucuresti
Actul normativ în baza caruia fiinteaza: HG nr.101/2005, HG nr.737/2003, cu modificarile si completarile ulterioare
Institutia de nivel central careia i se subordoneaza: Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei
Adresa institutiei: Piata Amzei nr. 13, sector 1
Numele si prenumele conducator institutie: RAPI MIHAI CONSTANTIN
Functie: Director executiv
Tel. 212.84.15
Fax 212.84.16

primarii: http://www.e-primarii.ro/index.php

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Am si eu o rugaminte la voi, daca ma puteti lamuri:
Pana in 31.05.2005 am fost in CIC. De la 01.06.2005 mi-am reluat activitatea. Sunt insarcinata in 5 luni, ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii aprilie 2006. Sa inteleg ca perioada cat am fost in CIC este asimilata stagiului de cotizare, si voi avea dreptul la CIC si pt al doilea copil? Pt ca altfel nu as avea decat vreo 11 luni de cotizare. Ma puteti ajuta cu un raspuns?

Otilia 22 sapt si Robert (24.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Stati usor, ca se amesteca ceva aici.
Firmele trebuie sa depuna:
- un fisier si o lista cu date despre persoanele aflate in CIC - la casa de pensii - termen 25 dec
- dosarul cu actele pt persoanele aflate deja in CIC si pt cele are au depus cerere dar inca nu s-au solutionat - la Directiile de Munca de la domiciliul persoanelor - nu scrie termen.

Aceste precizari provin de la casele de pensii. Unele Directii de Munca (parca din Covasna) au solicitat deja si au inceput sa primeasca dosarele (cele pe care ar fi trebuit sa le depuna mamicile aflate deja in CIC).
Se pare ca normele metodologice vor aparea azi sau maine, cine le afla primul sa ni le zica si noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Am sunat azi la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti,la salarizare si mi-au spus ca:
-banii pt. luna decembrie o sa-i iau pe 12 ianuarie,cand se dau salariile
-de la scoala o sa-mi dea un dosar catre primaria de care apartin pe care o sa-l depun singuraIrina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Mie mi-au cerut astazi(telefonic si f. laconic...ca sa nu fie loc de intrebari) cei de la salarizare sa le aduc copie dupa buletin..se pare ca pentru completarea dosarului..deci eu deduc ca ei il vor depune....

Doamne nu mai ies odata normele alea..sa ne lamurim si noi...

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Am sunat si eu la Directia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucuresti ( Pta Amzei nr.13, tel. 2128415) sa intreb de dosare si mi-au spus ca banii pe decembrie se iau de la angajator iar alte relatii se vor obtine dupa 01.01.2006. Nici macar nu stiau daca dosarele se vor depune la ei sau la primarii. Doamna de acolo a fost draguta si mi-a spus ca pana nu apar normele nu se stie nimic sigur.

Mergi la inceput